Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bari Frei tuzlu geliyor gidin Erkan Zengin'i alın hem daha tecrübeli ligi tanıyan yetenekli bir abimiz rotasyonda iş görebilir.

Bayramınız mübarek olsun bayram hediyesi Arda olsun

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

tüm islam aleminin bayrami mübarek olsun,tüm forumdaki kardeslerimin/abilerimin bayramini en icten dileklerimlen kutluyorum,hayatlarinizi insallah saglik ve huzur icinde gecirmenizi yüce ALLAHimdan diliyorum.

1500 mesajimi hayirli bir is icin kullanmak istedim arkadaslar:):):)

Culio konusu bizim transferdeki beceriksizliğimizi çok net özetliyor aslında.

Fatih Terim ilk geldiğinde takımdaki en iyi oyunculardan biriydi,şansı hak ediyordu belki de.Tamam hocanın kafasında bir şey var dedik kiralık olarak yolladık Ordu'ya.Sonra Arda'nın gideceğini bilseydim takımda tutardım dedi hoca.Bizde 2 Milyona Ordu'ya satabileceğimiz adamı kampa çağırdık.Sonra beğenilmedi bu sefer bedavaya Mersin'e gönderildi.Mersin düşünce opsiyonu kullanmadılar,yabancı kontenjanına takıldığımız için de üzerine 500 Bin Euro vererek gönderdik.Olayın özeti 2 Milyon para kazanabileceğimiz adamdan zarar ederek anca kurtulduk.O da Süper Kupa maçı var diye.Yoksa Eylül'e kadar kadroda tutulur,son gün daha fazla (700 Bin Euro) verip gönderirdik.

Beğenilmedi değil..Kendisi gitmek istedi...

Galatasaray’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği ifade edilerek yöneltilen ”Ayrılık kararını neye göre verdin?” şeklindeki soruya, ”Ben Galatasaray’da yeni sezona en iyi şekilde hazırlandım. Konuyla ilgili Fatih Terim ile görüştük. Fatih Terim beni takımda istiyordu ancak ben Mersin İdmanyurdu’na gitmek istedim” cevabını verdi.

1001240_544608622297729_1511943743_n.jpg

Melo düşen futbolcuyu kaldırmak istiyor. Emre onu geri itiyor. Bu nasıl birşeydir??

Beyler aranızda Pendik'te oturupta Olimpiyat stadına gitmiş bir babayiğit mevcut mu? Nasıl gidilir nerden gidilir hiç gitmedim daha önce maç günleri kadıköyden araba kalkıyor diyolar ama pek inandırıcı gelmedi bi el atsanız hele.

Beyler aranızda Pendik'te oturupta Olimpiyat stadına gitmiş bir babayiğit mevcut mu? Nasıl gidilir nerden gidilir hiç gitmedim daha önce maç günleri kadıköyden araba kalkıyor diyolar ama pek inandırıcı gelmedi bi el atsanız hele.

Allah kolaylik versin ,ben maltepeden gittim ,Galatasaray maci olmadigina göre hic bulasma derim , eve gelmen iki üc saati alir

Saat 4'te Real Madrid-Chelsea maçı var. Mou vs RM ilginç olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt