Kubilay Ankara
Kırmızı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 2.409
- 0
- 996
Riera nin neresini begenmiyorsunuz cozemedim gitti.. Adam asil mevkisinde les olabilir ama sol bek olarak gayet iyi oynuyor ..
Riera'nın bir sol bek olarak nesi iyi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riera nin neresini begenmiyorsunuz cozemedim gitti.. Adam asil mevkisinde les olabilir ama sol bek olarak gayet iyi oynuyor ..
abi nevizade forumu kapandı mı
Culio konusu bizim transferdeki beceriksizliğimizi çok net özetliyor aslında.
Fatih Terim ilk geldiğinde takımdaki en iyi oyunculardan biriydi,şansı hak ediyordu belki de.Tamam hocanın kafasında bir şey var dedik kiralık olarak yolladık Ordu'ya.Sonra Arda'nın gideceğini bilseydim takımda tutardım dedi hoca.Bizde 2 Milyona Ordu'ya satabileceğimiz adamı kampa çağırdık.Sonra beğenilmedi bu sefer bedavaya Mersin'e gönderildi.Mersin düşünce opsiyonu kullanmadılar,yabancı kontenjanına takıldığımız için de üzerine 500 Bin Euro vererek gönderdik.Olayın özeti 2 Milyon para kazanabileceğimiz adamdan zarar ederek anca kurtulduk.O da Süper Kupa maçı var diye.Yoksa Eylül'e kadar kadroda tutulur,son gün daha fazla (700 Bin Euro) verip gönderirdik.
![]()
Melo düşen futbolcuyu kaldırmak istiyor. Emre onu geri itiyor. Bu nasıl birşeydir??
Webo...İsim önemli değil.
![]()
Melo düşen futbolcuyu kaldırmak istiyor. Emre onu geri itiyor. Bu nasıl birşeydir??
Beyler aranızda Pendik'te oturupta Olimpiyat stadına gitmiş bir babayiğit mevcut mu? Nasıl gidilir nerden gidilir hiç gitmedim daha önce maç günleri kadıköyden araba kalkıyor diyolar ama pek inandırıcı gelmedi bi el atsanız hele.
Saat 4'te Real Madrid-Chelsea maçı var. Mou vs RM ilginç olacak.