Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın ilk yarım saatini kaçırıyorum kaç gol kaçırırım sizce :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Drogba gidince forvete kim gececek. Diyelim Buraki sattik.

Yabanci karari belli olmadan hayatta satilmaz bu Burak Yilmaz.

6+0+4 de ardaya mecburuz diyenlerin forvette burağın yerine kimi düşündüğünü merak ediyorum..

umut falan demeyin tarzları çok farklı..

adamın ham maddesisin burak fenerde olsa bunları yapsa şampiyondu ve burada beğenmeyeler hergün ağlayıp kafamızı patlatırlardı neymiş pas özürlüymüş drogba kral adam vesselam ama drogba tek forvet koy burak kadar gol atarsa ben de ne değilim neyse o burağı itin bir yerine sokanlar değerini elbet anlar

nedir su burak nefreti, gecen sezon burak olmasa ligi 3.falan bitirirdik 25 gol 10 asist yapti hala begenmemezlik yapiyorsunuz

35 yasindaki drogba ile sezon BITMEZ!

adamın ham maddesisin burak fenerde olsa bunları yapsa şampiyondu ve burada beğenmeyeler hergün ağlayıp kafamızı patlatırlardı neymiş pas özürlüymüş drogba kral adam vesselam ama drogba tek forvet koy burak kadar gol atarsa ben de ne değilim neyse o burağı itin bir yerine sokanlar değerini elbet anlar

nedir su burak nefreti, gecen sezon burak olmasa ligi 3.falan bitirirdik 25 gol 10 asist yapti hala begenmemezlik yapiyorsunuz

35 yasindaki drogba ile sezon BITMEZ!

o 35 yaşındaki drogba Şampiyon yaptı bizi gecen sene belkide Burak drogba olmasa o gollere çıkmayabilirdi drogba öyle bir servis ediyor ki sana...alan boşaltıyor..top tutuyoruz ilerde... Burak gibi kaval kemiğiyle top kontrol etmiyor:) Burak iyidir hoşturda ne top tutar ne top indirir ne arkası dönük oynar..ama drogba ile yıkıcı oluyorlar...

800px-GalatasaraySKFootballTeam.JPG

Efsane kadroya bakın bee :) Şu kadro ile özellikle Skibbe dönemindeki Avrupa maçlarında çok keyif alıyordum.

Burak bu senede ayni performansi sergilerse seneye tutmak dahada zor olacak. Belkide Drogba seneye bizde oynarken Burak gitmis olur. Drogba ya guvenmeyenler Burak'a da cok fazla guvenmesin.

Medyada cikan fiyatlara bizim başkan kesin satar Burak'i.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Drogba kendi yerine genc bir oyuncu bulsa bize.ilerleyen seneler icin lazim.

adam tek forvetin kitabını yazmış Burak kadar gol atarsa diyorsun...pes

buraki sat ardayi al 451 systemine dön. seneyede drogba giderse dezokoyu almaya bak baskada transfer yapma.

burak yedekde kalmayi sorune tmiyorsa seneye kadar beklesin yedekde. drogbanin yerine girer yoruldugu zaman.

Burakin cok büyük gol katkilari oldu ama drogba mi burak mi sorsan 451 ardali systemde drogba söylerim acik ara.

burak yedekde hayata oturmaz bence sorun cikartmadan uzun vadede. ondan en iyisi satacaksin 25 milyona alacaksin ardayi ve iiy bir sol bek.

yabanci olayi cözülürse belki nani. farfan ayarinda bir sah acik alirsin sonra arkana yaslan izle showu.

bende burakin satilmasindan yana degilim ama arda gelirse tek forvetli systeme dönüs olur ve olmalidirda. burakda kanata yapamaz bence.

Drogba tek forvet is yapamaz diyenler şaka yapiyor herhalde:D

Yalniz Burak bu kadar cok gol attiysa bunda Drogba'nin payida coktur.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Birakin Drogba´nin gidisini düsünmeyi, adamin 1-2 sene daha kalmasi icin geregini yapin.

adam tek forvetin kitabını yazmış Burak kadar gol atarsa diyorsun...pes

kardeş bak ne dedim kral adam evet ama drogba yaşı itibariyle ki bunu yaşlandı fizikten düştü anlaşılmasın gol atmaktan daha çok atmaya oynuyor drogbaya laf atan taş olur onu demek istemedim ama emini ki drogba çok gol atmaz ama sana mükümmel zevk verir oyunda goller attırır etkinliğini arttırır burak atar ha ne demek ki burak kötü satılsın diyenlere diyorum burak farklı tarz oyunccu ve bu takımın bir numaralı golcüsü yoksa ben de beğenmiyorum oyun tarzını

1-2 sene içinde takımımıza yakışan kadro:

----------Drogba/Burak---------

Arda------Sneijder-----Mesut

--------Selçuk--Melo-------

Carl.------------------Eboue

-------Semih--Che--------

---------Muslera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt