Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba'nin su yasindaki fizigi, ligde ki cogu forvetten daha iyidir.

1-2 sene bizde oynamasini saglarsak super olur.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

ACİL|Beyler süper kupa maçı için elinde fazla bilet olan varsa bana ulaşabilir mi kayserideyim ben

1-2 sene içinde takımımıza yakışan kadro:

----------Drogba/Burak---------

Arda------Sneijder-----Mesut

--------Selçuk--Melo-------

Carl.------------------Eboue

-------Semih--Che--------

---------Muslera

kalkalim.gif

Eyvallah. Dönerse müthiş olur . Bakalım :)

ne demek kısa bir özet oldu ama şöyle anlatayım

asaletin yeter , Galatasaray'lı birisi , saffet ulusoy , ********************* gazetesi , ligtv hepsi geleceğini ve teklifin riera+para olduğunu söylüyor.

arda teklifi kabul etmiş ama atl. madrid ikna edilmeye çalışılıyormuşşşşşşş:sleeping::sleeping::sleeping:

o 35 yaşındaki drogba Şampiyon yaptı bizi gecen sene belkide Burak drogba olmasa o gollere çıkmayabilirdi drogba öyle bir servis ediyor ki sana...alan boşaltıyor..top tutuyoruz ilerde... Burak gibi kaval kemiğiyle top kontrol etmiyor:) Burak iyidir hoşturda ne top tutar ne top indirir ne arkası dönük oynar..ama drogba ile yıkıcı oluyorlar...

Drogba mı şampiyon yaptı bizi geçen sezon? Drogba-Sneijder gelmese bile ligi alırdık zaten. Diğer oyunculara da haksızlık etmeye gerek yok.

Dostum çim saha demişsin ama bu bildiğin patates tarlası :(

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

caktirma bir sey demek istemedim bile bile kimsein moreli bozulmasin diye . daha iyi bakildigi zaman sahanin ici dedigin gibi resmen. cok bozuk bölgeleri var maalesef :(

caktirma bir sey demek istemedim bile bile kimsein moreli bozulmasin diye . daha iyi bakildigi zaman sahanin ici dedigin gibi resmen. cok bozuk bölgeleri var maalesef :(

Yok zaten sana değil tabelayaydı lafım. Diyorya çim sahaya girmek yasaktır diye

Ab davası sonuçlanmadı ve hala seneye 5+0+3'ün uygulanma ihtimali var.

Bu şartlarda Burak'ın gitme ihtimali yok.

Drogba mı şampiyon yaptı bizi geçen sezon? Drogba-Sneijder gelmese bile ligi alırdık zaten. Diğer oyunculara da haksızlık etmeye gerek yok.

:D hiç kusura bakma da içerdeki cluj içerdeki manchester maçını izleyip kanser olmayan var mıydı? Burak rakip defansın kucağında bekler umut boş boş koşar kanatlar işlemezdi. Drogba geldikten sonra kreatif oyuncu eksikliüimiz giderildi

Loveforfootball‏@Loveforfootball1m

Arda adım adım geliyor.Pürüz çıkmazsa Riera gidip Carlinhos da geliyor.Son transfer hedefi Bursasporlu Şener ve Ogulcan.

Ab davası sonuçlanmadı ve hala seneye 5+0+3'ün uygulanma ihtimali var.

Bu şartlarda Burak'ın gitme ihtimali yok.

28 agustos da cas bombasi patlasin da. sonra bu tff orda misyonunu tamamlanir. bu $ike süreci bitmeden RTE elini cekmez futbolumuzdan kolay kolay feneri yüzünden.

tüpcü orda sadece öylesine duruyor resmen. uzakdan kumanda RTE de. zaten öyle olmasaydi imza kampanyasinda U dönüs yapilmazdi birden ondan bizden ve saire.

Tüpcüye karsi imza toplamak Rte ye karsi imza toplamak anlamina geliyor ki buna türkiyede kimse kolay kolay yapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt