Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ujfalusi zu Sparta Prag ( yazan olduysa benden önce,af ola)

Drogba mı şampiyon yaptı bizi geçen sezon? Drogba-Sneijder gelmese bile ligi alırdık zaten. Diğer oyunculara da haksızlık etmeye gerek yok.

tabiki diğer oyunculara haksızlık etmiyorum ama Drogba Akhisar maçıyla birlikte çok maç aldırdı bize takımı rahatlattı güven getirdi önemlidir bu bu kadar rahat şampiyon olamazdık drogba olmasaydı

Bence siz cok abartiyorsunuz. Senin elinde Muslera, Eboue, Chedjou, Carlinhos, Selcuk, Melo, Arda, Sneijder, Drogba, Burak gibi oyuncular olacak, ve sen hedefi o kadar ufak tutacaksin. Dogru mu? Tamam mütevazi olalim, havalanmayalim ama, gücümüzün de farkinda olalim. Devlerle basa bas oynariz. Yeneriz, yeniliriz, ama asla ezilmeyiz. Bu kadroyu hicbir takim eze eze yenemez. Bayern, Real, Barca dahil

chedjou kapalı kutu carlinhos ne vereceği belirsiz tanımıyoruz oradan buradan biliyoruz arda gelmesi inanmak istesem de çok zor ama geldi diyelim yani gene zorlarız ona dediğim şey yok ama öyle alırız keseriz duman ederiz olmaz yani yoksa 5 6 yemeyiz tabi büyük kulüplerden dişe diş oynarız her şey sabır hele arda gelsin de ama ben bu askerlik mevzusunu anlayamadım gtti eğer gitmek zorunda ise nasıl gelebiliyor ya da başka çaresi mi var ki gelme ihtimali var çözemedim ama bakalım umarım alırız

24621_vac_0454.jpg

Aslan uyfa başarılar

Fly Emirates R.Madrid'in de sponsoru olmuş.

Bize de şöyle büyük firmaların sponsor olmaları lazım...

türkiye'nin selçuk inan ve burak yılmaz'la beraber en iyi futbolcusudur.

ülkeye döndüğü zaman kendisinin de taraftarı olduğu türkiye'nin en büyük kulübünde yeniden forma giyecektir.

(bkz: seni özleyen var bural'arda)

paylaş

08.08.2013 18:37 srfydn

Solbek sorunu hala devam eder gibi. Hangi yabancıyı kesebiliriz ki 11'den? Muslera,Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder,Drogba.

Bence siz cok abartiyorsunuz. Senin elinde Muslera, Eboue, Chedjou, Carlinhos, Selcuk, Melo, Arda, Sneijder, Drogba, Burak gibi oyuncular olacak, ve sen hedefi o kadar ufak tutacaksin. Dogru mu? Tamam mütevazi olalim, havalanmayalim ama, gücümüzün de farkinda olalim. Devlerle basa bas oynariz. Yeneriz, yeniliriz, ama asla ezilmeyiz. Bu kadroyu hicbir takim eze eze yenemez. Bayern, Real, Barca dahil

ha senin gibi yazilsa tamam da. finali gideriz kupayi aliriz gibi cümlelerde abartili oluyor bence. takimiz simdi bile elit avrupa takimlar ile kafa kafaya oynar durumunda bence iyi gününde.

ama biraz dikkatli konusmak gerekir yinede. arda+carlinhos gelse bile takim kimyasi oturmasi lazim.

bu takim tam takim oldugu zaman gelsin bencede bayern real...ama barca gelmesin yine :)

bayernin barcayi öyle yendigine bakmayin siz. barcanin sakatliklari olmasaydi veya formsuz olmasaydi görürdüm ben bayerni.

formda ve savunmasi yerinde olan barcayi kimse kolay kolay yenemez.

800px-GalatasaraySKFootballTeam.JPG

Efsane kadroya bakın bee :) Şu kadro ile özellikle Skibbe dönemindeki Avrupa maçlarında çok keyif alıyordum.

Ilk geldiginde Baris Özbeki severdim :D Dogru dedin renktas, o maclar cok zevkliydi. Aklima hangi maclar geliyor bu resmi görünce. Benfica deplasmanda 2:0, Bordeaux, Atletico Madrid, Bellinzona, Berlin( o macta Berlinde staddaydim:) ), o evimizde 2:0'dan 2:3 kaybettigimiz Hamburg maci bile cok zevkliydi. vallah cok güzel maclardi.

Bu Sitocu satin alma opsiyonu varmis PAOK'un. Ne kadara bilen var mi?

türkiye'nin selçuk inan ve burak yılmaz'la beraber en iyi futbolcusudur.

ülkeye döndüğü zaman kendisinin de taraftarı olduğu türkiye'nin en büyük kulübünde yeniden forma giyecektir.

(bkz: seni özleyen var bural'arda)

paylaş

08.08.2013 18:37 srfydn

Arda > Selcuk > Burak. Adam yaptiklarini bizim capulcu lig'de degil, ispanya'da yapiyor. Emre'nin ancak yedek oturdugu, var yok 5 mac yaptigi Atletico'da banko oynuyor ve en önemli futbolcularindan birisi. Bu video cok güzel özetliyor bence: [media]https://www.youtube.com/watch?v=HNFTw3YmDvk[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt