Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bursaspor vojvodina

canlıdan idda yapabilecek 3-1 skor atsın. :D bayramda gerçi töbe töbe :D

Aslında benim korkumda bonservis parasında anlaşamayacağımız.

Arda'yı satmayı kabul etseler bile iyi para isterler ve bizim yönetimde istedikleri parayı vermez gibime geliyor.

Aslında taraftarlar olarak şu mail kampanyalarından birinimi gerçekleştirsek, Arda'yı istiyoruz diye:D

Arda için bütün şartları zorlardım çünkü götürüsünden çok getirisi olacak...

Yani;

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez...

arda olayı bence goygoy, bir kere adamın askerlik problemi var.. onu halledipde dönecektir diyorum.. gelirse bu adamın askere gitmesi lazım bide..yalnısım varsa söyleyin..bedellide yapamaz yas tutmuyor...yurtdışında 3 sene çalışması lazıım...

arda olayı bence goygoy, bir kere adamın askerlik problemi var.. onu halledipde dönecektir diyorum.. gelirse bu adamın askere gitmesi lazım bide..yalnısım varsa söyleyin..bedellide yapamaz yas tutmuyor...yurtdışında 3 sene çalışması lazıım...

Yok öyle birşey. O tamamen uydurma haber...

Şayet Arda transferi gerçekleşir ise;

Gelen Arda ne 66 nede 10 numara Arda olarak gelir, çok daha farklı bir Arda var şuan.

Herşeyiyle kendini geliştirmiş, aklı başında bir Arda var ve bu Arda bize çok katkı sağlayacaktır.

Arda'yı beğenmeyenler ise 2 lig maçından sonra, gelsin diyenlerden daha çok Arda demeye başlar.

Umarım bu transfer gerçekleşir.

66+10=76 ,76yarisi 38 eder,bizde ardaya 38 giydiririz her iki tarafda rahat eder:);):);)

66+10=76 ,76yarisi 38 eder,bizde ardaya 38 giydiririz her iki tarafda rahat eder:);):);)

Kayseri plakası olsun diyorsun yani:)

Şaka maka, numaralara çok takılmamak lazım. Hangi numarayı giyerse giysin;

Ne o eski Arda var nede o eski ortam var.

Başarılı olmak için herşey mümkün.

Herşeyi geçtim saha içinde Drogba varken kimin sesi çıkabilir:D:D Bir bakışı yetiyor reisin:)

Arda'nın askerlik sorunu var da Selçuk'un yok mu? Merak etme onları hemen askere almıyorlar... Futbolu bırakmadan önce bir sene yine gider yurt dışına orada oynar gelir.. Askerlikten de yırtmış olur...

Hoş bunlar askere gittiklerinde doğru düzgün askerlik de yapmıyorlar...

Askerlik konusunu bahane eden arkadaşlar;

Sanarsın bu ülkedeki her oyuncu askerlikten muaf olmak için 3 sene avrupa da futbol oynayıp öyle ülkesine geri dönüyor.

Mesela bizim Sabri, avrupaya filan mı gitti de haberimiz olmadı yada devre arası bir koşup askerliğinimi yaptı?

Zatene futbolcular artık 36-37 yaşına kadar oynuyor, o yaştan sonra da askerlik filan yaptırmazlar. Hadi yaşdan yararlanamadılar parayla bir şekilde yaptıttırırlar.

80 li 90 lı yılları çok fazla hatırlamıyor ama 2000 den bu yana hiç duymadım bir futbolcunun futbola ara verip askere gittiğini (Uzun süreli)

arda gelirse acaba oyun sistemi deyisirmi , eger ayni sitem devam ederse arda hamitin yerini mi alir?

patron neye göre uydurma? nereye kadar tecil ettirebilir.. açıköğretim okusa bile en fazla 29.. askerliği yapmadıki bu adam.. net bilgi verirmisin bildiğin bişey varsa?

Askerlik konusunu bahane eden arkadaşlar;

Sanarsın bu ülkedeki her oyuncu askerlikten muaf olmak için 3 sene avrupa da futbol oynayıp öyle ülkesine geri dönüyor.

Mesela bizim Sabri, avrupaya filan mı gitti de haberimiz olmadı yada devre arası bir koşup askerliğinimi yaptı?

Zatene futbolcular artık 36-37 yaşına kadar oynuyor, o yaştan sonra da askerlik filan yaptırmazlar. Hadi yaşdan yararlanamadılar parayla bir şekilde yaptıttırırlar.

80 li 90 lı yılları çok fazla hatırlamıyor ama 2000 den bu yana hiç duymadım bir futbolcunun futbola ara verip askere gittiğini (Uzun süreli)

2 tane oyuncu alınca yok avrupa da yarı final/final oynarız, yok her takımı yeneriz demeye bırakın artık.

Öyle 2 oyuncuyla Şampiyonlar Ligi Kupası kaldırılmış olsaydı, arapların takımları heryerde şampiyon olurdu.

Arda ve Carlinhos (yada diğer adı geçen solbekler) bu takıma çok katkı sağlıyacağı aşikar ama önemli olan takım olmak, sonra başarı gelir zaten.

2 senedir olan bir yapılanma var ve bu yapılanmadaki eksikler kapatılırsa(sol bek + top taşıyan kanat) geçen sene çeyrek final oynayan takım bu sezon yarı-final oynayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt