Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
bursaspor vojvodina
canlıdan idda yapabilecek 3-1 skor atsın.
bayramda gerçi töbe töbe 
canlıdan idda yapabilecek 3-1 skor atsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda olayı bence goygoy, bir kere adamın askerlik problemi var.. onu halledipde dönecektir diyorum.. gelirse bu adamın askere gitmesi lazım bide..yalnısım varsa söyleyin..bedellide yapamaz yas tutmuyor...yurtdışında 3 sene çalışması lazıım...
Şayet Arda transferi gerçekleşir ise;
Gelen Arda ne 66 nede 10 numara Arda olarak gelir, çok daha farklı bir Arda var şuan.
Herşeyiyle kendini geliştirmiş, aklı başında bir Arda var ve bu Arda bize çok katkı sağlayacaktır.
Arda'yı beğenmeyenler ise 2 lig maçından sonra, gelsin diyenlerden daha çok Arda demeye başlar.
Umarım bu transfer gerçekleşir.
Saffet Ulusoy @saffetulusoy5 sa
ardARDA sampiyonluklar icin Arda Turan lazim... Kisa vade hedef 4. Yildiz.. Uzun vade hedef 5 sene üst üste sampiyonluk olmali
66+10=76 ,76yarisi 38 eder,bizde ardaya 38 giydiririz her iki tarafda rahat eder![]()
Bu elemanda arkadasliktan cok pazarlamaci triplerine girmis![]()
Yok öyle birşey. O tamamen uydurma haber...
arda olayı bence goygoy, bir kere adamın askerlik problemi var.. onu halledipde dönecektir diyorum.. gelirse bu adamın askere gitmesi lazım bide..yalnısım varsa söyleyin..bedellide yapamaz yas tutmuyor...yurtdışında 3 sene çalışması lazıım...
ama samimi bi abimiz.gittiginden beri geri döndürmeye ugrasıyor .![]()
patron neye göre uydurma? nereye kadar tecil ettirebilir.. açıköğretim okusa bile en fazla 29.. askerliği yapmadıki bu adam.. net bilgi verirmisin bildiğin bişey varsa?
Bursa maçı hangi kanalda bilen var mı ?
2 tane oyuncu alınca yok avrupa da yarı final/final oynarız, yok her takımı yeneriz demeye bırakın artık.
Öyle 2 oyuncuyla Şampiyonlar Ligi Kupası kaldırılmış olsaydı, arapların takımları heryerde şampiyon olurdu.
Arda ve Carlinhos (yada diğer adı geçen solbekler) bu takıma çok katkı sağlıyacağı aşikar ama önemli olan takım olmak, sonra başarı gelir zaten.
Bursa maçı hangi kanalda bilen var mı ?