İbrahim Kuşçular
Yeni Üye
- 30 Temmuz 2013
- 38
- 0
- 696
şimdi tekrar baktımda, 33 yaşına kadar tecil hakları varmış, tümerde o yaşlarda gitmişti.. neyse gelip bir kontrat atar o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 senedir olan bir yapılanma var ve bu yapılanmadaki eksikler kapatılırsa(sol bek + top taşıyan kanat) geçen sene çeyrek final oynayan takım bu sezon yarı-final oynayabilir.
şimdi tekrar baktımda, 33 yaşına kadar tecil hakları varmış, tümerde o yaşlarda gitmişti.. neyse gelip bir kontrat atar o zaman![]()
İyi tamam gelsin Arda, ama soz versin;
- surekli gundemde olucam diye sacma sacma isler yapmiycak
- kankalarim diye olmadik insanlarla gezmiycek, illa ki agzindan biseyler kacirir
- takimda lobi, grupculuk yapmiycak
- buralarin krali benim diye tavirlar yapmiycak, hele hele selcuk sneijder drogbaya falan gider yapmiycak
- kendi takim arkadaslarini rakip gormiycek, mac icinde pas atmamazlik yapmiycak
- kendim atagin icinde olcam diye oyunu yavaslatmiycak
- kilo alip gobek baglamiycak, adam gibi caliscak
- atleticoda oldugu gibi takim oyunu oyniycak, herseyi ben yapcam diye deli danalar gibi ortalikta dolanmiycak
Bunlar Arda'da daha once gordugumuz seyler, dolayisiyla bu riskler var.
Soz versin bunlari yapmiycam diye gelsin.
İyi tamam gelsin Arda, ama soz versin;
- surekli gundemde olucam diye sacma sacma isler yapmiycak
+ Zaten ekstra birşey yapmasına gerek kalmıyorki, Arda yıldız bir futbolcu nereye gitse günden olur. Adama da sen dışarı çıkamazsın diyemezsin ki.
- kankalarim diye olmadik insanlarla gezmiycek, illa ki agzindan biseyler kacirir
+ Futbolu doğru düzgün oynadıktan sonra dışarda hangi arkadaşıyla gezdiğine karışamazsın ki, Mesela bizim Sneijder vatandaşı Kuyt la takılabilir yada Drogba Chelsea den arkadaşı Meireleşş le takılırsa ne düşünürsün?
- takimda lobi, grupculuk yapmiycak
+ Takım da lobi yaptığını yada oyuncularla sorun yaşadığı ben duymadım. Bir tek hatırladığım Caner'i dövmüştü, onda da kesin haklıdır diye düşünüyorum.
- buralarin krali benim diye tavirlar yapmiycak, hele hele selcuk sneijder drogbaya falan gider yapmiycak
+ Yapacağını düşünmüyorum ve bu ortamda böyle birşey yapamaz. En azından Drogba varken Sneijder bile ses çıkaramazken kimse bu takımda buranın kralı benim diyemez. Zaten Arda'da böyle birşey yapmaz.
- kendi takim arkadaslarini rakip gormiycek, mac icinde pas atmamazlik yapmiycak
+ Mevcut kadromuzda kötü niyetli hiç bir oyuncu olmadığını ve neredeyse tümüyle arkadaş olan Arda böyle birşey yapmaz. O zamanlar böyle bir şey yaptıysa haklı olduğu yerler vardır.( Bknz. tapelerdeki konuşmaları Mustafa Sarp ve Caner çirkefi)
- kendim atagin icinde olcam diye oyunu yavaslatmiycak
+ Atletico da oyun içinde bayağa ritm kazanmıştı ve daha hızlı oynuyordu bize gelirse de bu şekilde oynayacağını düşünüyorum.
- kilo alip gobek baglamiycak, adam gibi caliscak
+ Scott Piri ve Terim varken bu imkansız birşey.
- atleticoda oldugu gibi takim oyunu oyniycak, herseyi ben yapcam diye deli danalar gibi ortalikta dolanmiycak
+ Takım oyunu biraz da bizim oynayacağımız sistemle alakalı, o yüzden sıkıntı olmaz.
Bunlar Arda'da daha once gordugumuz seyler, dolayisiyla bu riskler var.
Soz versin bunlari yapmiycam diye gelsin.
Atladığımız bir şey var sanırım Arda çok ünlü bir oyuncu attığı adım haber oluyor en basiti drogba hakan şükürle foto çekilmiş gazeteler haberini yaptı sneijderin eşi tek kelime etsin gazetelerde haber olur bunlar normal şeyler.
Kiminle gezip gezmeyeceğine karışamayız bence oyuncu transfer ediyoruz köle almıyoruz ki.
Lobi grupçuluk ne zaman yapmış cidden böyle bir şey hatırlamıyorum bir ara caneri pataklamıştı.
Eskiden oynadığı takımla şu anki takım arasında dağlar kadar fark var bu yüzden tüm yük ardada olmayacak biz ardayı çok sevdiğimiz ve takımda beklentilerin en yüksek olduğu oyuncu olduğu için başarısızlıklar onun üzerine kaldı tabi basında taraftara gazı verdi sürekli gereksiz taraftar grubumuz ultraslan adama yapmadığını bırakmadı.
Sportif açıdan bakarsak çok kaliteli oyuncularımız var maçları dikkatle izlersek topu ne zaman ileriye taşısak orada tutsak gol pozisyonuna giriyoruz eğer arda gibi zeki ve çok iyi top saklayan adam eksiltebilen bir oyuncumuz olursa sneijder ve drogba çok daha fazla topla buluşur takımımıza inanılmaz katkısı olur kısacası ardanın gelmesiyle sadece iyi bir oyuncu transfer etmiş olmayız diğer oyuncularımızdan da alacağımız katkıyı arttırmış oluruz.
Abi bunlar da benim düşüncelerim, ben Arda'nın bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. 2 sene önce çok genç bir Arda vardı şimdi hem futbol zekası hemde kişilik olarak daha oturmuş bir Arda var.