Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi tekrar baktımda, 33 yaşına kadar tecil hakları varmış, tümerde o yaşlarda gitmişti.. neyse gelip bir kontrat atar o zaman:)

Sürekli olarak Arda takımı karıştırdı zarar verdi diyenler kaynak olarak neyi gösterdiklerini merak ediyorum.

Arda üzerinden Galatasaray'a zarar vermek isteyenler vardı maalesef Arda o zamanlar daha genç olduğu için bazı yanlışları göremedi sadece bu.

Zaten ne takım içinde ne de yönetimde bir huzur vardı, öyle bir ortamda o yaşdaki Arda'dan ne bekliyorsunuz ki?

Arda'ya şu yüzden kızabilirisiniz, transferin son günlerinde neden gittin, bunu söyleyenlere birşey diyemem ama takım içi huzuru bozar filan mantıksız.

Arda buraya gelsin, hangi numarayı giyerse giysin çok faydalı olur.

2 senedir olan bir yapılanma var ve bu yapılanmadaki eksikler kapatılırsa(sol bek + top taşıyan kanat) geçen sene çeyrek final oynayan takım bu sezon yarı-final oynayabilir.

Tabiki oynayabiliriz hatta final de oynarız hatta ve hatta kupayı da alabiliriz. Ben alamayız demedim, sadece şu oyuncuyu alırsak çeyrek final garanti, şu 2 oyuncuyu alırsak kesin finale çıkarız diye yazan arkadaşlara yönelik demiştim.

Yoksa futbol da herşey olabilir, şu kadroyla bile süpriz yapabiliriz, neden olmasın:)

şimdi tekrar baktımda, 33 yaşına kadar tecil hakları varmış, tümerde o yaşlarda gitmişti.. neyse gelip bir kontrat atar o zaman:)

Hangi sporcuların askerlikleri ertelenmektedir?

a) Olimpiyat Oyunları, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları ile uluslararası müsabakalarda ilk üç dereceye giren sporcular ile bu dereceleri alan takımların kadrolarında yer alan,

b) A/Büyükler Millî Takım kadrolarında yer alan,

c) Türkiye profesyonel 1 inci ve 2 nci futbol liginde yer alan takımların kadrolarında bulunan,

ç) Üç ve daha fazla ligi bulunan spor dallarında, en üst iki ligde yer alan takımların kadrolarında bulunan,

d) En az iki ligi bulunan spor dallarında, en üst ligde yer alan takımların kadrolarında bulunan sporcuların askerlikleri uluslararası kuralların öngördüğü sayıdaki miktarı aşmamak üzere Millî Savunma Bakanlığı Sevk Tehiri İşlemleri Yönetmeliğinde belirtilen esaslar çerçevesinde, 38 yaşını doldurdukları yılın sonunu geçmemek üzere ertelenmektedir.

İyi tamam gelsin Arda, ama soz versin;

- surekli gundemde olucam diye sacma sacma isler yapmiycak

- kankalarim diye olmadik insanlarla gezmiycek, illa ki agzindan biseyler kacirir

- takimda lobi, grupculuk yapmiycak

- buralarin krali benim diye tavirlar yapmiycak, hele hele selcuk sneijder drogbaya falan gider yapmiycak

- kendi takim arkadaslarini rakip gormiycek, mac icinde pas atmamazlik yapmiycak

- kendim atagin icinde olcam diye oyunu yavaslatmiycak

- kilo alip gobek baglamiycak, adam gibi caliscak

- atleticoda oldugu gibi takim oyunu oyniycak, herseyi ben yapcam diye deli danalar gibi ortalikta dolanmiycak

Bunlar Arda'da daha once gordugumuz seyler, dolayisiyla bu riskler var.

Soz versin bunlari yapmiycam diye gelsin.

Clde ne olacaği belli olmaz. Sans faktörü Clde cok önemlidir, savunma ve takim savunmasi cok önemlidir. Üst düzey bir sol bek ve oyunun 2 yönünde de etkili bir kenar oyuncusuna ihtiyacimiz var. Eksiklerimizi kapattiktan sonra güzel isler yapacağimizi düsünüyorum.

Fakat yari final vs gibi simdiden hedef koymak yanlis. Su anda Clde hedef süreklilik olmali ve gidebileceğimiz yere kadar gitmeliyiz.

- kankalarim diye olmadik insanlarla gezmiycek, illa ki agzindan biseyler kacirir

- buralarin krali benim diye tavirlar yapmiycak, hele hele selcuk sneijder drogbaya falan gider yapmiycak

- kendi takim arkadaslarini rakip gormiycek, mac icinde pas atmamazlik yapmiycak

- atleticoda oldugu gibi takim oyunu oyniycak, herseyi ben yapcam diye deli danalar gibi ortalikta dolanmiycak

Atladığımız bir şey var sanırım Arda çok ünlü bir oyuncu attığı adım haber oluyor en basiti drogba hakan şükürle foto çekilmiş gazeteler haberini yaptı sneijderin eşi tek kelime etsin gazetelerde haber olur bunlar normal şeyler.

Kiminle gezip gezmeyeceğine karışamayız bence oyuncu transfer ediyoruz köle almıyoruz ki.

Lobi grupçuluk ne zaman yapmış cidden böyle bir şey hatırlamıyorum bir ara caneri pataklamıştı.

Eskiden oynadığı takımla şu anki takım arasında dağlar kadar fark var bu yüzden tüm yük ardada olmayacak biz ardayı çok sevdiğimiz ve takımda beklentilerin en yüksek olduğu oyuncu olduğu için başarısızlıklar onun üzerine kaldı tabi basında taraftara gazı verdi sürekli gereksiz taraftar grubumuz ultraslan adama yapmadığını bırakmadı.

Sportif açıdan bakarsak çok kaliteli oyuncularımız var maçları dikkatle izlersek topu ne zaman ileriye taşısak orada tutsak gol pozisyonuna giriyoruz eğer arda gibi zeki ve çok iyi top saklayan adam eksiltebilen bir oyuncumuz olursa sneijder ve drogba çok daha fazla topla buluşur takımımıza inanılmaz katkısı olur kısacası ardanın gelmesiyle sadece iyi bir oyuncu transfer etmiş olmayız diğer oyuncularımızdan da alacağımız katkıyı arttırmış oluruz.

+ Zaten ekstra birşey yapmasına gerek kalmıyorki, Arda yıldız bir futbolcu nereye gitse günden olur. Adama da sen dışarı çıkamazsın diyemezsin ki.

+ Futbolu doğru düzgün oynadıktan sonra dışarda hangi arkadaşıyla gezdiğine karışamazsın ki, Mesela bizim Sneijder vatandaşı Kuyt la takılabilir yada Drogba Chelsea den arkadaşı Meireleşş le takılırsa ne düşünürsün?

+ Takım da lobi yaptığını yada oyuncularla sorun yaşadığı ben duymadım. Bir tek hatırladığım Caner'i dövmüştü, onda da kesin haklıdır diye düşünüyorum.

+ Yapacağını düşünmüyorum ve bu ortamda böyle birşey yapamaz. En azından Drogba varken Sneijder bile ses çıkaramazken kimse bu takımda buranın kralı benim diyemez. Zaten Arda'da böyle birşey yapmaz.

+ Mevcut kadromuzda kötü niyetli hiç bir oyuncu olmadığını ve neredeyse tümüyle arkadaş olan Arda böyle birşey yapmaz. O zamanlar böyle bir şey yaptıysa haklı olduğu yerler vardır.( Bknz. tapelerdeki konuşmaları Mustafa Sarp ve Caner çirkefi)

+ Atletico da oyun içinde bayağa ritm kazanmıştı ve daha hızlı oynuyordu bize gelirse de bu şekilde oynayacağını düşünüyorum.

+ Scott Piri ve Terim varken bu imkansız birşey.

+ Takım oyunu biraz da bizim oynayacağımız sistemle alakalı, o yüzden sıkıntı olmaz.

Abi bunlar da benim düşüncelerim, ben Arda'nın bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. 2 sene önce çok genç bir Arda vardı şimdi hem futbol zekası hemde kişilik olarak daha oturmuş bir Arda var.

Bursa çok kötü oynuyor, rakip takım her an 2. golü atacak gibi.

Eboue'yi satıp Şener'i alalım diyenler vardı. :DD

Bursa takım olarak çok kötü oynuyor, sanki kafa olarak bu turu geçtik havasındalar.

Rak,p biraz daha akıllı olsa şu an skor 3-0 olabilirdi.

nöbet hizlanmisdi baya, simdi yine el freni....tirkiti fln yok mu

Atladığımız bir şey var sanırım Arda çok ünlü bir oyuncu attığı adım haber oluyor en basiti drogba hakan şükürle foto çekilmiş gazeteler haberini yaptı sneijderin eşi tek kelime etsin gazetelerde haber olur bunlar normal şeyler.

Kiminle gezip gezmeyeceğine karışamayız bence oyuncu transfer ediyoruz köle almıyoruz ki.

Lobi grupçuluk ne zaman yapmış cidden böyle bir şey hatırlamıyorum bir ara caneri pataklamıştı.

Eskiden oynadığı takımla şu anki takım arasında dağlar kadar fark var bu yüzden tüm yük ardada olmayacak biz ardayı çok sevdiğimiz ve takımda beklentilerin en yüksek olduğu oyuncu olduğu için başarısızlıklar onun üzerine kaldı tabi basında taraftara gazı verdi sürekli gereksiz taraftar grubumuz ultraslan adama yapmadığını bırakmadı.

Sportif açıdan bakarsak çok kaliteli oyuncularımız var maçları dikkatle izlersek topu ne zaman ileriye taşısak orada tutsak gol pozisyonuna giriyoruz eğer arda gibi zeki ve çok iyi top saklayan adam eksiltebilen bir oyuncumuz olursa sneijder ve drogba çok daha fazla topla buluşur takımımıza inanılmaz katkısı olur kısacası ardanın gelmesiyle sadece iyi bir oyuncu transfer etmiş olmayız diğer oyuncularımızdan da alacağımız katkıyı arttırmış oluruz.

- attiklari adim olay oluyor ama nedense Selcuk, Burak falan hicbir olaylari cikmiyor. Cikarsa da kesinlikle yalandir diyor geciyorlar.

Arda'nin ise hergun baska birseyi cikiyordu, ustune kendisi de korukle gidiyordu, isyan ediyor, aciklamalar yapiyor, basin toplantisi duzenliyor falan.

Boyle yapiyorsan biraz da istiyorsundur boyle olsun, gundemde olayim falan diye, bu cok basit.

- Kimse kole degil de sen en buyuk rakibinin ve camianin sevmedigi kisilerle dolasip durursan ben noluyoruz arkadas derim. Karakterlerini hic sevmeyip burda kufur edilen adamlarin en yakin arkadasiysa bu ne ya derim.

Ayrica bunlarla takilir durursa bir gun azizeyle bi yerde karsilasir, azize de buna "naber lan" der, biz de kudururuz burada kaptanimiza boyle diyemez diye.

Sen o ortamlarda dolanirsan sikayet etmeye de hakkin yok.

- servet / arda gruplasmasini hatirlamiyor musunuz?

Serveti hakli bulmak falan degil sakin oyle dedigimi sanmayin. Bu gruplasmalar dogru degil. Futbolcunun isi degil, yonetimin, teknik ekibin isi.

O gruplasmalarin oyuna skora takima yansimadigini mi saniyorsunuz?

- Elanoya goz gore gore pas atmadigini, hizli cikilacak atakta onu bombosken durdugunu, arkasina dondugunu ve bu gibi bircok olayini kendi gozlerimle izledim ben.

Giderken yaptigi konusmayi da unutmayin, sanki bu yonetim A.Polat'in arkasindan is cevirmis gibi yaptigi konusmayi.

Bunlar onun isi degil, hicbiri.

Gitmesine 2-3 hafta kala kilo vermeye basladigini, resmen buna hazirlandigini da hatirlayin.

Galatasaraylidir, cok da seviyordur, Ha Rijkaard disiplini saglayamiyordu deyin bir yere kadar, ama Arda bunlari yapti.

Arda akilli cocuk, ama artik o akillari biraksin, samimiyetiyle kalbiyle sadece top oynasin.

Bursa yedi ikinci golu. Mal herifler. Rezil top oynuyorlar

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

Abi bunlar da benim düşüncelerim, ben Arda'nın bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. 2 sene önce çok genç bir Arda vardı şimdi hem futbol zekası hemde kişilik olarak daha oturmuş bir Arda var.

Daha onceki olaylar icin dusuncelerimi yukarida yazdim.

Gelsin diyorum ben de zaten, ama bunlari yapmasin diyorum. Daha once yapti, risk diyorum.

Polat cocugu cok kullandi bunun da etkisi cok buyuk.

Umarim o da anlamistir kendi uzerinden neler dondugunu.

Gerci simdiki yonetim ve Hoca izin vermez bunlara ama karistirmaya yeter takimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt