Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu Emre ozellikle birilerini sakatlamak icin oynayacak. Uzun sureli sakatlik yapacak sekilde tekme atmayi iyi biliyor.

Baros'u da, Elmander'i de sakatladi ve her ikisinde de cok uzun sureli sakatlik oldu.

Hatta Baros'unkinde baska golcumuz yoktu, tum sene resmen golcusuz oynamak zorunda kaldik.

Adam bence ozellikle kilit oyuncu seciyor ve sakatliyor. O mac icin degil, tum sezona zarar vermek icin.

Bence bu Emre ozellikle birilerini sakatlamak icin oynayacak. Uzun sureli sakatlik yapacak sekilde tekme atmayi iyi biliyor.

Baros'u da, Elmander'i de sakatladi ve her ikisinde de cok uzun sureli sakatlik oldu.

Hatta Baros'unkinde baska golcumuz yoktu, tum sene resmen golcusuz oynamak zorunda kaldik.

Adam bence ozellikle kilit oyuncu seciyor ve sakatliyor. O mac icin degil, tum sezona zarar vermek icin.

emre anca sneijderi sakatlayabilir. yiyorsa drogbaya çatsın bakalım. drogba tutar formasından havaya kaldırır bir fırlatır yedek klübesine ;) :/

ya yönetim hata yapti bence. drogba ve sneijderi ayni anda aldilar taraftar resmen alisdi. heycan yok eskisi kadar kimsede :(

messi veya ronaldo getirsen ancak hoplariz herhalde.

sneijder bu yaz alacakdik bence ..neyse.

Fuat Çapa:Ben Geçen Sene en iyi hoca olarak aykut hocayı söylemiştim.ama fatih hoca türkiye üstü bir hoca

en iyi yerli futbolcu :selçuk inan dedi

Hepimiz kırgınız Arda'ya biraz, en sevenimiz de...

Gelirse garip bir sevinç oluşacak bende. Hep "buruk sevinç" ne demektir diye merak ederdim bu yaşıma dek, meğersem geldiğini düşündüğümde anlayacakmışım.

Buruk bir sevinç.

Gittiğinden beri kızgındım Arda'ya hep. En çok ihtiyaç duyulduğu bir andı diye belki. Belki de üstüne gereksiz yüklenen sorumluluğun altında ezilmesinden kaynaklanan tutarsızlıkları idi kızgınlığım. Belkide medyanın başarılı bir oyunuydu kızgınlığımın sebebi. Ama nefret etmedim hiç, çok yaklaştım (Fenerbahçe ve şike olayları ile ilgili yorumları) ama edemedim nefret, küfrettim evet içimden ama. Hepsinin sebebi sevgiydi aslında hep, sevmesem kızar mıydım, aldatılmış hisseder miydim. Edemezdim...

Arda ben ve benim gibiler için, günümüz profesyonel futbol anlayışından ziyade, her tarafından romantizmle kuşanmış bir durum halini alalı çok oldu. Kestirip atamadım, atamadık.

Konu Arda olunca duruma sadece rasyonel bakmak zor artık benim için, bir yanım hep isteyecek dönsün diye....

arda gelsin gelsin de biraz çenesini tutsun bi zahmet..her uzatılan mikrofona tuzlukla koşmasın...işine baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt