Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim Frei + Arda Turan + Carlinhos ile bitirelim şu transfer dönemini sonra daha ne isterim , storelara hücum etmek şart tabi bunlardan sonra :)

https://turkfutbol.com/ozel--arda-turan-icin-yogun-baski-18293.html

Galatasaray'ın eski kaptanı Arda için İspanya'ya giden menajeri Ahmet Bulut, Galatasaray'ın 14 milyon euro tutarındaki resmi teklifini Atletico Madrid kulübüne iletti. Fatih Terim ile görüştükten sonra Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a da Galatasaray'a dönme arzusunu dile getiren Arda da, Atletico Madrid kulübüne ayrılma isteğini sözlü olarak ifade etti.

Arda'nın Atletico Madrid'in hocası Diego Simeone ile de görüşerek ayrılma kararını Arjantinli çalıştırıcıya da bildirdiği öğrenildi.

Bu gelişmeler sonrasında Arda'nın Galatasaray'a transfer için tüm şartlar yavaş yavaş oluşmaya devam ederken, yıldız futbolcu için Atletico Madrid 15 milyon euro istedi. Ayrıca İspanyol ekibi, Arda için Galatasaray'a ödemesi gereken 1 milyon euroluk bonusun da ödenmemesi şartını koştu. Bu şartlar altında Atletico Madrid Arda için 15 milyon euroyu net ücret olarak talep ediyor.

Arda gelmez. ********************* de, turkfutbol da bu transfer döneminde sınıfta kaldı. O yüzden onlara güvenmiyorum. En güvenilir kaynak 365g24s.com - onlara göre de Kerim Frei Galatasaray'da. Hayırlı olsun...

allahtan laptoplan düstüm balkondan yoksa cevap yazamazdim sana :DDalacagin olsun kokorec denilmez adama bu saate:(

profesor-1.jpg

Öldürücü darbeyi ben vurayım o zaman :D

sabah ********************* son dakika haberi vermiş 14 artı riera ya alındı arda diye öyle bir şey var mı

15 Milyon söylentileri dogruysa banko aliriz Arda´yi. Gerekirse o parayi verir Baskan.

3 Milyon fark da Arda´ya helal olsun. Gelisimine sayariz. Ona ihtiyacimiz var, stratejik önemi de var.

Hem kontenjana bir yildiz Türk daha eklemis olacagiz, hemde takima cuk oturacak. Öyle birini ariyoruz.

Selcuk, Melo, Arda, Sneijder, Drogba gibi isimlerin teknigi, rahatligi beni heyecanlandiriyor.

15 Milyon söylentileri dogruysa banko aliriz Arda´yi. Gerekirse o parayi verir Baskan.

3 Milyon fark da Arda´ya helal olsun. Gelisimine sayariz. Ona ihtiyacimiz var, stratejik önemi de var.

Hem kontenjana bir yildiz Türk daha eklemis olacagiz, hemde takima cuk oturacak. Öyle birini ariyoruz.

Selcuk, Melo, Arda, Sneijder, Drogba gibi isimlerin teknigi, rahatligi beni heyecanlandiriyor.

solada carlihosu ekle. sah bekede hamiti ekle yada sabriyi. bu kadro türkiye liginde mac kaybederse dayak atilmazi gerekir.

Tabiki oturmus takim oldukdan sonra :)

bu takimi türkiyede kimse yenemez kolay kolay basindaki hocasi ile. bence Türkiye tarihinin en güclü kadrosu olur acik ara. 2000yilindaki kadrodan da daha güclü idaa ediyorum.

O kadar önemliki arda hamlesi bu yıl. ben istemiyom ya taraftarla kavgalı yaaa gibi tripleri bırakmak lazım Allahtan futbol kulüpleri bu mantıkla yönetilmiyor. Fatih Terimin bu yıl oynatacağı formatta amrabatın oynadığı mevki en önemli mevki kızdığımız beğenmediğimiz amrabatın topla ne kadar çok buluştuğunu ve oyunun sürekli içinde olduğunu görmüşsünüzdür hazırlık maçlarında.. fakat yabancı sınırı var ve amrabattan yararlanmak zor olacak..Ab statüsü konusunda hamlelerimizi yapıyoruz.. fakat büyük kulüpler her zaman şartların gerektirdiği hamleleri yapmak zorundadır. barca o yüzden messinin yanına neymarı real ronaldo nun yanına gareth bale transferini yapıyor.Arda da bizim için neymar yada bale mecburuz. Arda ya ödenecek ücretede takmayın 20. şampiyonluk ve en az bir cl çeyrek finali yada yarı finali için değer...

Beşiktaş, sol bek transferi konusunda Jose Holebas ile el sıkıştı. Yunan futbolcu için kulübü Olimpiakos ile de uzlaşan siyah-beyazlıların transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor. (NTV Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt