Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12ye sattik en az 20ye kadar zorlardim imkanlari

cünkü kesinikle deger

MELO-SELCUK-SNEIJDER-ARDA-BURAK-DROGBA

su isimlere bakin

12,5 a sattık ardayı ama hem gelişimini hem yerli olduğunu düşünürsek 20 eder bence, ama yönetim son güne kadar pazarlık yapacaktır. ne de olsa son gün bile gelse kamp yaptığından eksiği olmayacak ve uyum sorunu yaşamayacak. böyle bi transfer son dk bile olsa süper

burak kanada yakın oynar o durumda veya arda göbekte selçuk-melo ile birlikte oynar 4312 oynarsak. gelsin yeterki yer bulunur her türlü :D

he bir gelsin.

daha gelecekmi o bile belli degil. ardali kadrolar yapiorum bende :)

arda meselesinde benim kafam karisdi dünden beri zaten. mantigim olmaz diyor bu transfer hakinda. 14-17 milyon biz kime vermisiz simdiye kadar tarihimizde ki türk oyuncuya verecegiz bu miktari ?!

Arda icin deger bence ama bizimkiler harcarmi okadar bir oyuncuya bide türk ise ?!

kerim freei al 5 milyona hoca bunla idare et derler büyük ihtimalde :)

he bir gelsin.

daha gelecekmi o bile belli degil. ardali kadrolar yapiorum bende :)

arda meselesinde benim kafam karisdi dünden beri zaten. mantigim olmaz diyor bu transfer hakinda. 14-17 milyon biz kime vermisiz simdiye kadar tarihimizde ki türk oyuncuya verecegiz bu miktari ?!

Arda icin deger bence ama bizimkiler harcarmi okadar bir oyuncuya bide türk ise ?!

kerim freei al 5 milyona hoca bunla idare et derler büyük ihtimalde :)

ardayı 17ye falan alırsak türeyecek muhasebecilerden korkuyorum ben asıl, tıpkı porto ve arsenal maçlarının ilk devresi türeyen, ikinci devre ortada görünmeyen akbabalar gibi :DD

yalnız ben ciddi anlamda kötü oynadığımızı düşünüyorum, fizik olarak çok ezildik porto ve arsenal karşısında ki çoğu avrupa maçında böyleyiz ama bi şekilde kazanabiliyoruz. eğer biraz fizik olarak üst seviyeye çıkarsak, sneijderle uyum sağlayacak 1 veya 2 kanat alabilirsek o zaman işte duman ederiz ortalığı. o yüzden bek transferi istemiyorum, kanat transferi istiyorum. amrabat bile bu kadar etkili görünüyosa arda o kanadı uçurur.

ocak ayına kadar drogbanın sözleşmesi mutlaka uzatılmalı, ocaktan sonra mümkün değil bi daha uzatamayız.

bizim yöneticilerin sezon sonu görüşürüz yeni sözleşme mantığından nefret ediyorum, son 6 ay kalmadan halledeceksin bu işi.

17 normal fiyat alınmalı.avrupanın en iyi 10 klübü hedefi varsa başkanın böyle transferleri yapması lazım.avrupada 30u geçmiş yıldızları alıp en iyi takımlardan olucam demeyle(taşıma suyla) değirmen dönmez.

ocak ayına kadar drogbanın sözleşmesi mutlaka uzatılmalı, ocaktan sonra mümkün değil bi daha uzatamayız.

bizim yöneticilerin sezon sonu görüşürüz yeni sözleşme mantığından nefret ediyorum, son 6 ay kalmadan halledeceksin bu işi.

Şu an yaşına göre çok iyi durumda ama ilerleyen zamanlarda yaşının dezavantajlarının belirgin şekilde bir performans kaybına sebep olup olmayacağının garantisini kim verebilir ki ?

Bence sezon sonunu veya sezon sonuna yakın bir tarihi beklemek mantıklı.

Ayrıca en son ne zaman sözleşme uzatmadığımızdan dolayı elimizden oyuncu kaçırdık ki ?

Şu an yaşına göre çok iyi durumda ama ilerleyen zamanlarda yaşının dezavantajlarının belirgin şekilde bir performans kaybına sebep olup olmayacağının garantisini kim verebilir ki ?

Bence sezon sonunu veya sezon sonuna yakın bir tarihi beklemek mantıklı.

Ayrıca en son ne zaman sözleşme uzatmadığımızdan dolayı elimizden oyuncu kaçırdık ki ?

drogbadan bahsediyoruz, ocaktan sonra bize bırakmazlar hiçbir şekilde. 1+1 gibi bi teklifle gidilmeli olmadı 2 yıllık. drogbanın sadece performansı ile alakalı değil bu, varlığı başka bi hava katar

“The Game” adlı otelin bilgisayar oyun salonunu kapatan Emenike uzun süre konsol oyunları oynadı. Nijeryalı pazar günü oynanacak Süper Kupa maçından önce G.Saray ile F.Bahçe’yi PES 2013′te karşı karşıya getirdi. Ezeli rakibini bilgisayarda 3- 1 yenen Emenike, kendi yaratıp F.Bahçe’ye aldığı karakterle G.Saray’a 2 gol birden attı.

rezil bunlar

“The Game” adlı otelin bilgisayar oyun salonunu kapatan Emenike uzun süre konsol oyunları oynadı. Nijeryalı pazar günü oynanacak Süper Kupa maçından önce G.Saray ile F.Bahçe’yi PES 2013′te karşı karşıya getirdi. Ezeli rakibini bilgisayarda 3- 1 yenen Emenike, kendi yaratıp F.Bahçe’ye aldığı karakterle G.Saray’a 2 gol birden attı.

rezil bunlar

yok ya şu anda ancak pes te yenebileceklerini bildikleri için kendilerini avutuyolar :ka25:

Arda gelir

Ilk basin toplantisina Imparatorla cikar

Imparator "o bizim evladimiz ona sahip cikalim" der

Bu noktadan sonra hickimsenin sesi cikmaz, cikamaz

rezil bunlar

editör kullanıp güçlerini fullemiştir :gozkirpma:

arkadasım drogba 2 yılık imza attı....10 milyon euro imza parasi aldi...Su serefsiz fenerbahceli medyanın gazına gelerek burda konusmayın....

bu sezon bizde seneyede tum sezon galatasarayda ... vazgecerse imza bedelini geri odemek zorunda...

seneye dedigim 1.5 yıl sonra deil avrupa afrika klupleri bile istemez drogbayı...en kral oyunun oynasa bile..37 yasında adamın sakatlıgı gec iyilesir...Kafanız genc lere gitmesin..

deyince kızıyorsunuz ama gercekten bilincsiz yaziorsunuz......en erken seneyede yarım sezona kadar galatasarayda adam...eli mahkum...iki yillik imza parasına aldı 10 milyonu...Morinho istiyor oylemi .... Fildisi Sahilleri ulkesine yardım etmeye mecbur eli mahkum...

bu sezon bizde seneyede yarım sezona kadar...........bir mac kala vaz gecse onun icin bedeli agir olur....

Fener medyası yazıyor burdakilerde inanip buraya yazıyor

instagramda adam bosamı yazdı sampıyon klubunden vazgecmez diye...onudamı okumadınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadasım drogba 2 yılık imza attı....10 milyon euro imza parasi aldi...Su serefsiz fenerbahceli medyanın gazına gelerek burda konusmayın....

bu sezon bizde seneyede tum sezon galatasarayda ... vazgecerse imza bedelini geri odemek zorunda...

seneye dedigim 1.5 yıl sonra deil avrupa afrika klupleri bile istemez drogbayı...en kral oyunun oynasa bile..37 yasında adamın sakatlıgı gec iyilesir...Kafanız genc lere gitmesin..

deyince kızıyorsunuz ama gercekten bilincsiz yaziorsunuz......en erken seneyede yarım sezona kadar galatasarayda adam...eli mahkum...iki yillik imza parasına aldı 10 milyonu...Morinho istiyor oylemi .... Fildisi Sahilleri ulkesine yardım etmeye mecbur eli mahkum...

bu sezon bizde seneyede yarım sezona kadar...........bir mac kala vaz gecse onun icin bedeli agir olur....

instagramda adam bosamı yazdı sampıyon klubunden vazgecmez diye...onudamı okumadınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Yves Drogba ile 2012-2013 2.yarı sezonundan itibaren 1.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR ve 2013-2014 sezonu için 4.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncuya imza ücreti olarak 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında toplam 4.000.000 EUR ödenecektir. Oyuncunun Uluslararası Transfer Sertifikası, Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla Çin Futbol Federasyonu'ndan talep edilmiştir.

********************* fanatik yazio ona bakarak burda birileri bilmislik taslıyor....Adamda mangal gibi yurek lazım 10 milyon euro al bi sene sonra ben gidiom de..oylemi.....siz inanın gazetelere

ya araştır diyosun ya önce sen araştır öyle konuş. burda bilmeden eleştirmek ne kadar kolay senin için.

Didier Drogba Transferi Hakkında Açıklama

Galatasaray Sportif AŞ, KAP'a gönderdiği açıklamada Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Drogba ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Shanghai Shenhua F.C. oyuncularından Didier Yves Drogba ile 2012-2013 2.yarı sezonundan itibaren 1.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2012-2013 2.yarı sezonu için 2.000.000 EUR ve 2013-2014 sezonu için 4.000.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncuya imza ücreti olarak 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında toplam 4.000.000 EUR ödenecektir. Oyuncunun Uluslararası Transfer Sertifikası, Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla Çin Futbol Federasyonu'ndan talep edilmiştir.

https://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/15888.php

resmi site de fener medyasının gazına mı geldi?

senden özür bekliyorum.

********************* fanatik yazio ona bakarak burda birileri bilmislik taslıyor....Adamda mangal gibi yurek lazım 10 milyon euro al bi sene sonra ben gidiom de..oylemi.....siz inanın gazetelere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt