Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum bak haklısın aslında

sadece aklımdakini bi paylaşıyım dedim sizin düşünceleri merak etdim anlaşılan çöp diyonuz

ama bana göre hasan bizde ilaç olurdu

alpermiş emenikeymiş bilmem neymiş hiçbirine takılmadım

ama hasan aliyi kaptırdıgımıza üzlüyorum

anlıyorum seni de hasan ali ligin en iyi yerli sol beki ama 7-8 milyon nedir usta napıyon en kral sol beki alırsan sen bu rakamlara.

Hasan ali kim ya? Balta yi tercih ederim.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

dostum bak haklısın aslında

sadece aklımdakini bi paylaşıyım dedim sizin düşünceleri merak etdim anlaşılan çöp diyonuz

ama bana göre hasan bizde ilaç olurdu

alpermiş emenikeymiş bilmem neymiş hiçbirine takılmadım

ama hasan aliyi kaptırdıgımıza üzlüyorum

Hocam Hasan Ali o kadar abartılacak bir oyuncu değil ama Hakan Balta'dan iyi olduğu kesin , ben hiç üzülmüyorum ama arada keşke alsaydık en azından yabancı sol bekimizin arkasında vs. beklerdi ona bir şey olduğunda falan bu bizim çöp ligimizde her türlü götürür , Türkiye Kupası'nda vs. rahat rahat oynar , Hakan'dan iyi en azından demiyor da değilim yani.

demek istediğim bu ara sıra fener maçına baktıgımda hep bu bebeyi izliyom adam hiç durmuyo sürekli bindirme bizim hakana bak ölmüş arada uçurum fark var hea bide yerli olması büyük avantajdı neyse zaten kaçtı balık beşiktaşa gitseydi büyük balık olurdu oynuya oynuya yada bize gelseydi

ama parayı tercih edince fenerde ölene kadar bekler artık

kapattım hasan aliyi.:encouragement:

biz carlinhosu alıcaz.carlinhos ok gibi çıkıyo şerefsiz ileri.hasan ali gibi çöplerle olmaz.

valla oyuncular maça odaklanırsa, benim hiç bir korkum yok bu maçdan. işte balları olmaz umarım sadece.

beyler sabahtan beri giremedim foruma dns ayarlarını değiştirmek zorunda kaldım var mı gelişme?

Bir yönetici Radyospora Arda icin bu yıl gelmeyecek. Atletico bu yil yollamak istemiyor. Bizde ardanin aklini daha fazla bulandirmak istemedik diye aciklama yapmis.

Bu Carlinhos'un takımında bizim Felipe de oynuyormuş.Artık Carlinhos'u aldık mı sol beke onu koyarlar.

Arsenal-Bayern maçını izledim de bi kaç saat önce.Adamlar başa baş oynamışlar.İlk maçı 3-1 kaybetmelerine rağmen ikinci maçı Bayern sahasında 2-0 almışlar.Kadro da aynı.Bir tek Gervinho Roma'ya transfer oldu.Arsenalin fenerin ırzına geçme olasılığı %95

Not:Suarez'i de alacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt