Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, https://www.cimbomhaber.com/futbol/manudan-cagri-h2319.html şimdi bu haberi okudum da onunla ilgili düşüncelerimi yazıyorum:

İstersek 8,5 milyona Nani'yi bitirmek mümkün. Arda ile ikisini transfer edebilirsek, solda Arda sağda Nani ile mükemmel bir 4-2-3-1 yaratabiliriz. Ligde Melo, Drogba, Eboué ve Chedjou'dan biri maçlara göre oynatılmayabilir. Özellikle Drogba 34 haftanın 17'sinde bile Burak'la dönüşümlü oynasa şampiyon olmaya yeterli olur. Zaten 35 yaşına gelmiş oyuncu ligle Avrupa karışık 3 gün arayla arka arkaya maçları kaldıramayabilir. Arada Eboué yerine Sabri veya Hamit oynar, Melo yerine Hamit oynar, Yekta oynar, Engin oynar. Çok alternatifimiz var. Bazen rotasyon da yapmak gerekecek zaten. Nani, Sneijder ve Chedjou da bütün resmi maçlara çıkmayacak herhalde. Arada onlar da dinlendirilecek tabii. O nedenle kontenjan zımbırtısı pek bir sorun çıkarmayacaktır.

Nani ile Arda toplam 20 milyon euro bonservise mal olabilir. Ama geçen yıl elde ettiğimiz başarılarla çok gelirlerimiz oldu. Aynı gelirleri bu sezon da elde etmek mümkün. Avrupa'da Galatasaray'ın başarısına erişememiş takımlar bile (Bkz: Fenerbahçe) bizimkilerden çok daha pahalıya mal olan transferler yaptılar. Bu sezon da Şampiyonlar lüLigi primlerinden, kombinelerden, yayın gelirlerinden -ki zaten Arsenal Fener'i eleyeceğinden yine sadece bize gelecek bütün para-, forma satışlarından fazlasıyla gelirimiz olacak. Bence Ünal başkan bu iki transferi bitirerek arkasına yaslanıp CL'de yarı final kura çekimlerini beklemeli.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Arsenal-Bayern maçını izledim de bi kaç saat önce.Adamlar başa baş oynamışlar.İlk maçı 3-1 kaybetmelerine rağmen ikinci maçı Bayern sahasında 2-0 almışlar.Kadro da aynı.Bir tek Gervinho Roma'ya transfer oldu.Arsenalin fenerin ırzına geçme olasılığı %95

Not:Suarez'i de alacaklar.

liverpool satmıyor diyorlar

eto'ya yönelmişler

Fenerbahçe karşılayacak ya:)

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Finance/01/97/52/97/1975297_DOWNLOAD.pdf

Tablodan görüleceği gibi, CLye katilim payi sabit ve her takim ayni miktari aliyor. 8.6 milyon euro. Kimse elenen takimin katilim payini almiyor. Diğer takim Arsenali elesede elensede bizim alacağimiz rakam 8.6 milyon euro.

Fakat onlar elenirse, onlarin Market Pooldaki paylarini alacağiz. Gecen sezon tek basimiza katildik, yani market poolun hemen hepsini biz aldik. 5.282 milyon euro. Yani 8 milyon euro almamiz gibi bir durum yok.

Turkiyenin Market Poolununda paylasilmasi su sekilde yapiliyor.

Yarisi, ligdeki gecen sezonki siralamaya göre. (Sampiyon takim bu kismin yüzde 60ini aliyor, ligi 2.bitiren takim yüzde 40ini aliyor.)

Diğer yarisi, Clde oynanan mac sayisina göre orantili olarak pay ediliyor.

Merhaba arkadaşlar, ManU'dan çağrı şimdi bu haberi okudum da onunla ilgili düşüncelerimi yazıyorum:

İstersek 8,5 milyona Nani'yi bitirmek mümkün. Arda ile ikisini transfer edebilirsek, solda Arda sağda Nani ile mükemmel bir 4-2-3-1 yaratabiliriz. Ligde Melo, Drogba, Eboué ve Chedjou'dan biri maçlara göre oynatılmayabilir. Özellikle Drogba 34 haftanın 17'sinde bile Burak'la dönüşümlü oynasa şampiyon olmaya yeterli olur. Zaten 35 yaşına gelmiş oyuncu ligle Avrupa karışık 3 gün arayla arka arkaya maçları kaldıramayabilir. Arada Eboué yerine Sabri veya Hamit oynar, Melo yerine Hamit oynar, Yekta oynar, Engin oynar. Çok alternatifimiz var. Bazen rotasyon da yapmak gerekecek zaten. Nani, Sneijder ve Chedjou da bütün resmi maçlara çıkmayacak herhalde. Arada onlar da dinlendirilecek tabii. O nedenle kontenjan zımbırtısı pek bir sorun çıkarmayacaktır.

Nani ile Arda toplam 20 milyon euro bonservise mal olabilir. Ama geçen yıl elde ettiğimiz başarılarla çok gelirlerimiz oldu. Aynı gelirleri bu sezon da elde etmek mümkün. Avrupa'da Galatasaray'ın başarısına erişememiş takımlar bile (Bkz: Fenerbahçe) bizimkilerden çok daha pahalıya mal olan transferler yaptılar. Bu sezon da Şampiyonlar lüLigi primlerinden, kombinelerden, yayın gelirlerinden -ki zaten Arsenal Fener'i eleyeceğinden yine sadece bize gelecek bütün para-, forma satışlarından fazlasıyla gelirimiz olacak. Bence Ünal başkan bu iki transferi bitirerek arkasına yaslanıp CL'de yarı final kura çekimlerini beklemeli.

Sizler ne düşünüyorsunuz?
düşüncemi söylemek gerekirse reklam kokan hareketler diyorum :encouragement:

Transferler konusunda basin ve duyumculara inanip beklentiyi yükseltmeyin derim. Dün Arda Galatasarayda, hayirli olsun haberi yapan adam bugün Ünal Baskanin Gil Marini ikna edeceğine inandiğini yaziyor. Kisaca, kimsenin bir sey bildiği yok. Zaten Fatih Hocanin transferler konusunda konusulmasini yasakladiği söyleniyordu.

Bu saatten sonra forumda kimse ceza alamaz. Adamın biri bana demediği kalmadı sadece mesajı editlenmiş ceza felan yok.

Arda gelmez arkadaşlar gelmeyeceği söylenmiş forumda tersi söylense gelirdi ama yazık olmuş

Biz Hasan Aliyi zaten hic bir zaman istemedik. Emenike desen, zaten bizim seviyemizde bir oyuncu degil.

Bize sol bek icin üst düzey bir oyuncu gerek. Hasan Ali gibi Turkiye Ligi icin bile yetersiz bir oyuncu degil.

Drogba varken Emenikeden bahsetmek, sol beke üst düzey bir sol bek gerekirken Hasan Aliyi istemek, insan süphelenmiyor degil yani.

Umut iyidir arkadaslar. Ardanin gelecegini umut edin, dua edin, totemidir nedir onu yapin ama vazgecmeyin.

Gelecek kocakafalimiz, bu sene gelecek.

Plaka'ya bak :D

BRPQsBWCIAAwHoM.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt