Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda ile ciddi bir şekilde ilgilenildiğini sanmıyorum

İlgileniliyormuş gibi yapılıyor taraftara hoş görünmek için

Arda olayını kurcalamayın dediler kurcalamıyoruz laflarını da gayrı ciddi buluyorum

Almak istiyorsan bütün şartları zorlarsın ikna edecek teklifler sunarsın olmazsa istedik vermediler dersin

Emre Can olayından sonra taraftara yem için Arda vakası kulübe yakın gazeteciler tarafından servis edildi

Selamın Aleyküm renktaşlar..

bugün boyu foruma giremedim.. genel bir sorun muydu?

arda konusunda anlamlı(güvenilir kaynaktan) bir tweet var mı?

ben arda dan ziyade bu takıma bir sol bek istiyorum.solbek almadan arda lüks tür bu takıma.önce solbek alınmalı sonra olursa arda.ama arda yı alıp solbek ten feragat edersek resmen sezon içinde bi solbek almadınız şu takıma diye veryansın edip duracağız.

Arda ve Frei gelse ne rahatlarız be sistem anlamında. Her türlü oynar takım mis gibi.

bu4etype.jpg

Transfer olayında Halimi anlatan .

Sent from my iPad using Tapatalk HD

17 M € haberi doğru ise başkanın 1 dk bile düşünmemesi lazım, Arda'yı alıp fener maçında tribüne oturtup kupa sevincine ortak etmesi lazım:)

Arda olayını kurcalamayın dediler kurcalamıyoruz laflarını da gayrı ciddi buluyorum

Almak istiyorsan bütün şartları zorlarsın ikna edecek teklifler sunarsın olmazsa istedik vermediler dersin

Emre Can olayından sonra taraftara yem için Arda vakası kulübe yakın gazeteciler tarafından servis edildi

Saçmalıyorsun

Ünal başkan kaç kere dedi ardanın gelmesi zor fakat altını her zaman kurcalayacağız isteyeceğiz diye

Bir gazete der kapanır ciddi olmasa fanatiğin arda için haber yapacağını aklın kesiyor mu

Bilmesek hala takıma mustafa sarplar alınır sanarız biraz akışına bırakın haksızlık etmeyin yönetime

He ünal aysalin isi gücü yok arda haberi cikartip taraftar hoslucak adam kırk kere dedi zaten zor diye demekki bir umut oldu ugrasiliyor olur olmaz ayri mevzu sen azizeyle karistir misin o haberinde doğruluğu yok zaten büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt