Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu arda konusunda o kadar para verebilir miyiz diye düşünmek çok mantıklı değil bence nedeni de yönetimiz ve hocamız gayet vizyon sahibi kişiler zaten son senelerde yapılan oluşum bunun çok net örneği arda gibi bir oyuncu verilecek bonservisten fazlasını takıma kazandıracaktır bir şampiyonluk demek 60 70 milyon euro para getirir herhalde kulübe bunu gören idarecilerin paraya çok bakacağını düşünmüyorum önümüzde ki tek engel atletico madrid.

aynen abi

büyük kulüplerin hangisinde bu olay var. chelsea, monaco, psg gibi takımlar hariç

malaga, porsmunth gibi takımların hali ortada

kurumsal olmalı..

öyle iş adamları günü kurtarır ama geleceği karartır

ya tupcunun besiktasa yapdigi, alacagim var feda edecem yok sunu edecem, zit gidince yeni yonetim alacam demeler. adamlari maymuna cevirdi. allaha sukur bizim yonetimlerde boyle bisey duymadim. galatasaray baska ya

Ekli dosyalar

• Adsızddd.webp
    Adsızddd.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 132
Arda gelcek olsa bile bu safhada görüştüğümüzü söylemek büyük hata olur gizli bitmeli bu iş sonra bin türlü fiyat yükseltme oluyor

Saçmalıyorsun

Ünal başkan kaç kere dedi ardanın gelmesi zor fakat altını her zaman kurcalayacağız isteyeceğiz diye

Bir gazete der kapanır ciddi olmasa fanatiğin arda için haber yapacağını aklın kesiyor mu

Bilmesek hala takıma mustafa sarplar alınır sanarız biraz akışına bırakın haksızlık etmeyin yönetime

Saçmalıyorsun demek olmamış

Türkiye'deki internet kullanıcıları son 7 ayda arama motoru Google'da En çok Galatasaray arandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt