Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun GSTV'de gördüm de aklıma geldi...

Sizce Sneijder'mi Lincoln mu ?

Lincoln, Arda, Baros, Kewell'lı kadronun maçı var Lig TV'de. Müthiş başladığımız 2008-2008 sezonu Konyaspor iç saha maçı.

Boş ver boş haberleri. Ne diyorsun Arda Konusunda ?

Arda'nın gelişini istemeyenlerin kafalarında bulunan soru işareti Arda'nın takımdaki aile havasını bozabilir mi bozmaz mı durumu. Çok konuşur halinin, patavatsız halinin takımı sıkıntıya sokar mı sokmaz mı, takım içinde oluşan aile ortamını, gruplar haline sokar mı sokmaz mı, pas atmamazlık yapar mı yapmaz mı, maaşlara takılır mı takılmaz mı, takım içinde yeri geldiğinde egosunun diğer egolardan altta görünebileceğini kabul edip etmeyeceği gibi bir çok soru var.

Eğer Arda orada buraya olan özlemiyle, yaşının büyümesiyle, Avrupa görmesiyle ve bu hoş ortamda bulunan hoş sevdiği arkadaşlarının bolluğu ile efendi halde bulunacaksa takımın şuan alması gereken en önemli oyuncu konumunda diyebilirim.

Pozitif yönleri negatif yönlerini bastırırsa takım ummadığımız seviye çıkabilir.Alınabilecek en iyi yerli konumunda şuan. Verilecek olan para ne kadar olursa olsun alınmalı, çünkü bu onun yerli oluşu, has Galatasaray'lı oluşu, taraftarın bir çoğunun onu seviyor oluşu, yönetim olarak Arda Turan'ın gelme ihtimalini bas bas bağırışları neticesinde taraftarın gönlü artık bu adamı istiyor.

Ve özellikle yabancı sınırı yüzünden gelmek zorunda, sessiz kaldıkları yabancı sınırının değişmesini, son anda AB vs konularıyla biz birşey yapmaya çalıştık ama yapmadılar diye taraftarı kandıramayacakları için, kabul ettikleri bu değişimin karşılığında en iyi yerliyi alıp, karşı tarafı yani Fenerbahçe'yi sergiledikleri bu tavırla pişman etmeleri gerekir. Daha önce de demiştim, Arda'nın transferi Kefaret transferidir Ünal Aysal için.

Alınışı Selçuk İnan etkisi yapar. Şuan çok gerekli, yoksa o kadar da önem sarfetmiyordu takım için.

********************* manşet arda yakın meşaleyı yakın yazmiş

14 m € + Riera onermişiz atletico 15 + riera istiyormus..

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/08/evlatB.jpg

Terim ‘Evladı’na kavuşuyor

Vuslata sayılı günler kaldı. Arda Turan, Galatasaray’a koşuyor, “Babam” dediği Fatih Terim’e kavuşuyor.

Futbol Federasyonu’nun 6+0+4 kuralının ardından zorlanan Aslan’da Terim çağırdı, Arda Turan “Evet” dedi. İkili güçlerini birleştirip Cimbom’u ligden sonra Avrupa’da da zirveye taşıyacak.

Galatasaray’ın “14 milyon artı Riera” teklifine sıcak bakan Atletico cephesi ise 15 milyon euro ile birlikte İspanyol oyuncuyu kulübünde görmek istiyor. İki taraf arasındaki 1 milyon euroluk krizin çözülmesi ve transferde ortak noktada buluşulması an meselesi. Transferdeki etkin rol ise Terim’e ait. Emirates Cup’ta Arda’ya “Evladım” mesajı gönderen İmparator’a, milli oyuncu Arda Turan İspanyol basını aracılığıyla “Baba” diyerek seslenmişti.

TARAFTAR DA ARDA’YI BEKLİYOR

2011’de Arda Turan’ın gidişi öncesi tribünler tarafından ıslıklanması artık tarihe karıştı. *********************’nın Türkiye’ye duyurduğu transfer haberi sonrası sosyal medyada “Yabancı sınırlamasının olduğu bir sezonda alınabilecek en iyi Türk oyuncu Arda Turan’dır” yorumları yapılıyor.

2 YILDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

2011’de İspanya’ya giden Arda ile, G.Saray’a imza atmaya hazırlanan Arda arasında dağlar kadar fark var. Milli oyuncu, “Artık oyunu daha iyi görebiliyorum” derken futbolcu için, “Taktik anlayışını geliştirdi, fiziği güçlendi. Atletico’da yaptığı yorucu antrenmanlarla da dayanıklılığı daha da arttı. Takımda 10 numara giymesi bunun en önemli kanıtı” yorumları yapılıyor.

NEDEN FATİH TERİM?

Türk futbolunda kulüp başarısı gösteren en iyi takım 2000 yılında Galatasaray; hoca da Fatih Terim olmuştu. Sayısız genç yeteneği keşfederek futbola sunan Terim kimleri yetiştirmedi ki… Hakan Şükür, Arif Erdem, Hasan Şaş, Fatih Akyel, Emre Aşık, Emre Belözoğlu, Ümit Davala, gibi daha birçok futbolcuyu bulup çıkartan ya da onlara güvenerek şans veren İmparator, bu isimlerle gerek milli takımda gerek Galatasaray’da müthiş zaferler elde etti. Terim’in futbolcularına güveni, oyuncuların ise ona şükranları başarı olarak geri döndü…

BUGÜN YILDÖNÜMÜ!

Arda, 2011 yılında Atletico Madrid’e transfer olmuş ve sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesi 10 Ağustos 2011 saat 01:00’de milli futbolcu için veda mesajı yayınlamıştı. O mesajda Arda’ya emekler için teşekkür edilmiş, başarılar dilenmişti.

1999’DA ASLAN OLDU

Terim 2000 Avrupa zaferine imza atmaya hazırlanırken 1999 yılında altyapı ekibi Bayrampaşalı bir çocuğun futbolundan bahsetti. Terim “İyi bir izleyelim” dedikten sonra Arda’nın alınmasına onay verdi. Arda o günleri, “17 Ağustos depreminin olduğu günlerde transfer olmuştum. Hatta o günlerde Galatasaray forması giyemeden öleceğim” diye çok korkmuştum şeklinde anlatıyor.

Egehan ŞENGÜL/*********************

Süper Kupa maci sonrası fena gelişme olur hem milli maç var hemde arda istanbula gelecek...

esh1470_10.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt