Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=3Kz84NDBH0s[/media]

Emre Galatasaray'ı yedeklerle falan maç yapacak sanıyor heralde.

2 yıldır Fener neyi domine etmiş.

Quaresme gelsin tribünde oturmayı dert etmeyecekse, seneyede Ferdi'yi aldık mı şerefli ikinciliklerin takımı olan ve aynı zamanda şikeci takımın taraftarları kalpten gitsin :D

Olcay geçen sene o kadar skora katkı verdi.Keza holosko'da söyle.Gole gidecek oyuncu sözüne katılmıyorum.Almeida'yı hala elden çıkarmamaları bile büyük hata.

Holosko sağ bek çıkacak..Olcay'ı ise çok beğeniyorum ama bu sene kullanamayacaklar belli.Keşke biz alsaydık.

besiktas macinda su ali adnani dikkatli izledim kesinlik 3 sinif .ok yavas ileri cikamayan defansta cakili oynayan vasat bir oyuncu burda basimizn etini ali adnan diye yiyenlere slm olsun

ali adnan gayet iyidi , tabiki büyük hedeflerde kosan galatasaray icin suan yeterli degil ama satin alsak ve kiralik göndersek bence bir iki sezon sonra bizde rahat oyniyabilirdi

Heybeli'de şöyle bir yer var Adabeach Club | Heybeli Ada gitmedim ama bi ara gitmek istiyorum eğer gittiysen tavsiye eder misin?

Burası güzel hocam Büyük adada gidilebilecek yerlerden biri ortamı hoş fiyatlar doğal olarak piyasanın üstünde tek sıkıntısı orda yok o sıkıntı olmaz önemli olan rahatlık, ortam diyorsan hiç düşünmene gerek yok.

Heybeli'de şöyle bir yer var Adabeach Club | Heybeli Ada gitmedim ama bi ara gitmek istiyorum eğer gittiysen tavsiye eder misin?

Heybeliye de gittim.Ama ne yalan söyliyim hiç beğenmedim.Kendi tabirimle söyliyim leş gibi yer.Bugün gittim pişman oldum.Geçen sene de gitmiştim ama o günde pişman olmuştum.Keşke boğazda yüzseydim de gitmeseydim diyorum.Ama madem hiç gitmedin,git gez derim.Belki beğenirsin.Bide gidersen eğer hatun varsa hatunla git.Yoksa plaja damsız almıyorlar.

Heybeliye de gittim.Ama ne yalan söyliyim hiç beğenmedim.Kendi tabirimle söyliyim leş gibi yer.Bugün gittim pişman oldum.Geçen sene de gitmiştim ama o günde pişman olmuştum.Keşke boğazda yüzseydim de gitmeseydim diyorum.Ama madem hiç gitmedin,git gez derim.Belki beğenirsin.Bide gidersen eğer hatun varsa hatunla git.Yoksa plaja damsız almıyorlar.

Adaların hepsine gittim fakat denize hiç girmedim bana hep çok pismiş gibi geldi.

Çok insafsız davranmışın sanki ya da bana öyle geldi Ruhban Okulu filan gezip görülesi bir yer açıkcası, ada havası zaten ayrı bir tat çokta şey beklememek lazım nihayetinde hoş dokusuyla güzel vakit geçirilebilir bence, hatun konusunda haklısın daha rahat haraket etmek açısından kolay oluyor.

Sen takımın ilk 5'i ve 2 yedeğini saydın...Bu paraları tek biroyuncuya verecek bir yönetimimiz yok.

ayrıca tek bir transfer döneminde de vermedik. sneıjder ve drogba ara transfer dönemi..

Bizim bir transfer döneminde verebileceğimiz toplam para genelde 15m civarı (+-2)

Tek bir oyuncuya verebileceğimiz bonservis parası ise 8m civarı (+-1)

Yıllık ücrette ise sorun yok. 5-6 gideriz.:)

Dolayısıyla, 10 m € nun üzerindeki oyuncular için, neden almadık gibi sorular saçma oluyor. yönetim politikası belli..

Belki Arda için bir istisna yapılabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt