Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok insafsız davranmışın sanki ya da bana öyle geldi Ruhban Okulu filan gezip görülesi bir yer açıkcası, ada havası zaten ayrı bir tat çokta şey beklememek lazım nihayetinde hoş dokusuyla güzel vakit geçirilebilir bence, hatun konusunda haklısın daha rahat haraket etmek açısından kolay oluyor.

Evet at pisliği ile çok hoş bir doku,koku sarmış adayı;)

Demekki o zaman ilk 11'e 5 adam lazımmış,30 M vermişiz.2 tane 11 oyuncusu için neden 25M vermeyelim?

Yabancı sınırı seerbest olursa dediğine imzamı atarım ama Arda,Nuri ve İlkay dışında hiç bir Türk ikilisine 25 verilmez..Yabancı da alamazsın malum.

Git gez kardeşim sadece.Ne biliyim faytona filan bin.Bisiklet kirala yada.Ama denizi hiç hoşuma gitmedi.Çokta kötülemek istemiyorum.:)

Fayton,bisiklet falan lise zamalarında eğlenceli geliyordu ama artık pek işim olmaz açıkçası.İstanbul'u bu sene terk edemiyorum şile ve kilyos taraflarını sevmiyorum keza havuzlarıda aynı şekilde sevmiyorum tek seçenek adalar olarak gözüküyor.

Fayton,bisiklet falan lise zamalarında eğlenceli geliyordu ama artık pek işim olmaz açıkçası.İstanbul'u bu sene terk edemiyorum şile ve kilyos taraflarını sevmiyorum keza havuzlarıda aynı şekilde sevmiyorum tek seçenek adalar olarak gözüküyor.

Ben Kilyos ve Şile de hiç yüzmedim.Ya Boğaz da yüzdüm yada Büyük Liman'da.Ama madem o kadar merak ediyosun git gör,gez.

Adı geçen plajlar temiz midir?Nakibey,adabeach?

Adabeach çok temizdi ben geçen yıl gitmiştim açıkcası yine öyleyse tereddüt dahi etmeyin bence hiç düşünmeden gidin. Nakibey'e gitmedim açıkcası yorum yapmayayım ama dediğim gibi Adabeach gidilesi bir yer.

Ben Kilyos ve Şile de hiç yüzmedim.Ya Boğaz da yüzdüm yada Büyük Liman'da.Ama madem o kadar merak ediyosun git gör,gez.

Şile'nin en güzel yeri Ağlayankaya bence...Ayrıca imkanı olan varsa Kefken/Cebeci'ye gitmeli...İstanbul'a 2 saat...Mükemmel bir denizi var

3-2'lik Madrid maçının özetini izledim tekrar denk geldi de ulan harbiden ilk maçta bir penaltımız verilmiş olsa yarı finaldeymişiz ya hiç uçarı kaçarı olmadan sonrası Allah kerim zaten ah be...

BRUfyBGCEAAMEGo.jpg:large

1.jpg

2.jpg

BRUuwcjCEAAKrg-.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt