Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dili çok uzamış bunun,

fener Madrid'le Arda için anlaşmış, Arda fenere gidiyormuş. bah bah hele sen Seten'e bah.

Çarşıda ksıtırıp, duvara yaslatıp İstiklal Marşını okutacan bu adama.

vay zübük her zaman ki gibi sallamış yine emre can leverkusen'le anlaştıktan sonra bjkye gelecek diye yazacak kadar embesil.

beyler 2,5 aydır nete giremiyorum faturayı ödemeyemedim kaçak kullanmaya çalıştım telefondan girerken kotam doldu vs

var mı bir gelişme

gelen giden gelmek üzreyken gelmeyip geleceğinizi düşündüğünüz ve istemediğiniz alırsa yönetime kahır edeceğiniz isimler

beyler 2,5 aydır nete giremiyorum faturayı ödemeyemedim kaçak kullanmaya çalıştım telefondan girerken kotam doldu vs

var mı bir gelişme

gelen giden gelmek üzreyken gelmeyip geleceğinizi düşündüğünüz ve istemediğiniz alırsa yönetime kahır edeceğiniz isimler

Transferi kapattik reis, bosuna parayi harcama internete.

besiktas bir tane hazirlik maci bile kazanamamis, bunlardan yol olmaz

Fenerbahçe formasıyla resmi maçlarda 1 yılı aşkın süredir gol atamayan Miroslav Stoch, yeni takımı PAOK'ta ilk maçında gol atmayı başardı

lol

parayla saadet olmayacağının kanıtları:

1-manc. city

2-anzh

3-zenit

4-psg

5-şikeciler

6-monaco(şuan maçları var rezil oynuyorlar)

arkadaşım kaynağını söylemedi ama cerrahpaşadan bi abisiymiş sanırım öyle tahmin ediyorum arkadaşım cerrahpaşa mezunu hekim bu arada kesin dedi daha önce dedikleri hep çıkmış bu sefer çıkarsa helal olsun dicem iki forma alıcam inşallah

arkadaşım kaynağını söylemedi ama cerrahpaşadan bi abisiymiş sanırım öyle tahmin ediyorum arkadaşım cerrahpaşa mezunu hekim bu arada kesin dedi daha önce dedikleri hep çıkmış bu sefer çıkarsa helal olsun dicem iki forma alıcam inşallah

kaynağını söylemesin ok fakat transferin ismini söyleseydi bari vicdansız

bu arada yarın transfer olmaz yarın kap kapalı

o 48 saat dedi ama açıklaması için bu iş bence perşembe ya da cuma gününü bulur milli maç var çarşamba çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt