Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu 2 takim gayet basarili bunlarin bu listende isi yok

dün berabere kalan t.d. bulamayıp takımı blanc a bırakıp yavaştan arsen wengeri ayarlamaya çalışan psg mi?

yoksa hulk, axel gibi oyuncuları alıp sonradan dönen arshavin olmasa oyun kuramayan zenit mi?

ardadan bahsediyorum daha önceki mesajlarda yazdım diye yazmadım arkadaşım 48 saat dedi çok güvendiğim yalan söylemicek biri inşallah olacak çok umutluyum bu kez inşallah gelecek kaptan

ok

yarın kap açık olmadığından zaen yarın açıklanmaz

hipkrat yemini etmiş birinin de yalan söyleyeceğini düşünmek bile istemiyorum

dün berabere kalan t.d. bulamayıp takımı blanc a bırakıp yavaştan arsen wengeri ayarlamaya çalışan psg mi?

yoksa hulk, axel gibi oyuncuları alıp sonradan dönen arshavin olmasa oyun kuramayan zenit mi?

gecen seneki performanslari ortada, basari net

Avrupada söz sahibi olan bir takım olmak istiyorsak,Arda'yıda alacaz cok kaliteli bir sağ acıkta.

Artık canım sıkılmaya basladı.

Canımın sıkılmasına neden olanda 4-3-1-2 sistemi ve beraberinde kanatımızın olmayısı...

15-20 m euro'lar artık bizim icin büyük bonservisler olmamalı.

arkadaşım kaynağını söylemedi ama cerrahpaşadan bi abisiymiş sanırım öyle tahmin ediyorum arkadaşım cerrahpaşa mezunu hekim bu arada kesin dedi daha önce dedikleri hep çıkmış bu sefer çıkarsa helal olsun dicem iki forma alıcam inşallah

O zaman Volkan Konak 'tan Cerrahpaşa şarkısı gelsinn.

Bayram olduğu için kapalıdır herkes tatilde.

Ah ah bildiklerimi aciklasam hepiniz mest olacaksinizda, duyum vermek yasak forumda neyse....

Doğru A2'den her sene yetenekli 3-4oyuncu çıkarıp kadroya alıyoruz ya.Etkilemesin çocukları...Saçma bir mantık bence..

Yabancı sınırında +4 için idealdr...Kondisyonunu toplayana kadar Piriyle çalışır ve +4 te olmayı anlayışla karşılar bir süre...Zaten devre ortasında kondisyonu topladığında yabancı kuralı değişir Eboue'nin önünde CL'de döktürür.

Quaresma şu haliyle bile >>> Hamit

Son yazdığım zaten arkadaşın mesajı için yapılmış bir espriydi. Anlamadan saçma mantık demende hoş olmamış...

Quaresma hangi takıma faydalı olmuşta bizim takıma faydalı olacak. Onun için futbol, çok para kazanıp 2 trivela hareket yaparak sözleşmesi boyunca yatmaktan başka birşey değil.

Yeteneklerine birşey diyemem ama kullanmadıktan sonra Aydın'dan bir farkı kalmaz...

Kondisyon filan toplayamaz o, +4 olmayı da kabullenmez çünkü onda büyük bir ego var, hemde Drogba ve Sneijder'de olmayan bir ego.

Şayet böyle bir hata yaparsak, takım içi dengeler tümüyle bozulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt