Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.305
- 2.238
Atleticoyla görüşüyorz deyip aziz sırtlanını mı çekelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
i
sadece Arda için demedi Başkan, Arda gibi bir oyuncu da alamayız dedi.. para ya kıyamayız diyor yani
hamit artık 11de olmasında arda erman kazım hiç farketmez
Zaman gösterecek Arda transferini
Zor tranfer orası ayrı ama yalanlaması doğal
Sessiz ve derinden yol alıyorlardır inşallah
Beyler, kacirdiğiniz bir nokta var. A.Madrid Ardayi satmak istemiyor. Baskan sürekli satmayacaklarini söylüyor. O civarda bonservisli yabancida alamayiz, cünkü yabanci sinirlamasi var. Bir sekilde Rierayi gönderip, Carlinhosu alacağiz gibi görünüyor. Sol beke herseyden daha cok ihtiyacimiz var. Ligde sezon uzun, ilk11de 7 yabanciyi rotasyonla bir sekilde kullaniriz. 3 kulvar var. Sorun olmaz fazla ama bir de yabanci kenar oyuncusu alirsak, iste o büyük sorun olur. Bu yüzden alamayiz. Baskan sonuna kadar hakli.
Kerim, Carlinhos, eğer olursa, 3.tercih sol bek icin genc bir oyuncu yeterli olur. Bana kalsa, ben Kerimi Ardadan daha cok istiyorum. Kisa vadede Ardadan iyi olabilecek potansiyeli var. Oyunun 2 yönünde de etkili. Dikine oynamasi, cabukluğu ve 1e1de etklinliğiyle benchten gelerek bile ciddi katki yapabilir.
Biz de satmak istemiyorduk ama aldı atletico