Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geldiğinde Para harcanılmadan para kazanılmaz diyen başkan birden cimri kesildi hemde en para verilebilecek adama.

Bu sefer transferi gizli yürütmeye çalışıyorlar sürekli yalanlıyorlar bu transferi çok doğru bir şey yapıyorlar ben görüştüklerini ve ardayı alacağımızı düşünüyorum umarım en kısa zamanda sonuçlanır bu transfer.

Beyler, kacirdiğiniz bir nokta var. A.Madrid Ardayi satmak istemiyor. Baskan sürekli satmayacaklarini söylüyor. O civarda bonservisli yabancida alamayiz, cünkü yabanci sinirlamasi var. Bir sekilde Rierayi gönderip, Carlinhosu alacağiz gibi görünüyor. Sol beke herseyden daha cok ihtiyacimiz var. Ligde sezon uzun, ilk11de 7 yabanciyi rotasyonla bir sekilde kullaniriz. 3 kulvar var. Sorun olmaz fazla ama bir de yabanci kenar oyuncusu alirsak, iste o büyük sorun olur. Bu yüzden alamayiz. Baskan sonuna kadar hakli.

Kerim, Carlinhos, eğer olursa, 3.tercih sol bek icin genc bir oyuncu yeterli olur. Bana kalsa, ben Kerimi Ardadan daha cok istiyorum. Kisa vadede Ardadan iyi olabilecek potansiyeli var. Oyunun 2 yönünde de etkili. Dikine oynamasi, cabukluğu ve 1e1de etklinliğiyle benchten gelerek bile ciddi katki yapabilir.

ardayi unutun. baskan dobra dobra konusan adam. arda olayi var olaysaydi cikip yalanmazdi tv ye bence. ama belkide yaniliyorrumdur. sol bek alsinlar calrinhosu yeter benim icin.

yabanci kontenjani canimizi sIkIcak baya ama maalesef :(

ardayi almiyorsalar freiyi alsinlar bari biktim bu hamiti izlemekten sag taraftan nerdeyse hic atagimiz yok !

Arda istanbulda görüşmüş yönetimle trt 4.5m için anlaşmıslar dedi muhtemelen 3yıllık anlasmaymıs

ü.aysalın açıklaması da kulübe mesaj galiba

Beyler, kacirdiğiniz bir nokta var. A.Madrid Ardayi satmak istemiyor. Baskan sürekli satmayacaklarini söylüyor. O civarda bonservisli yabancida alamayiz, cünkü yabanci sinirlamasi var. Bir sekilde Rierayi gönderip, Carlinhosu alacağiz gibi görünüyor. Sol beke herseyden daha cok ihtiyacimiz var. Ligde sezon uzun, ilk11de 7 yabanciyi rotasyonla bir sekilde kullaniriz. 3 kulvar var. Sorun olmaz fazla ama bir de yabanci kenar oyuncusu alirsak, iste o büyük sorun olur. Bu yüzden alamayiz. Baskan sonuna kadar hakli.

Kerim, Carlinhos, eğer olursa, 3.tercih sol bek icin genc bir oyuncu yeterli olur. Bana kalsa, ben Kerimi Ardadan daha cok istiyorum. Kisa vadede Ardadan iyi olabilecek potansiyeli var. Oyunun 2 yönünde de etkili. Dikine oynamasi, cabukluğu ve 1e1de etklinliğiyle benchten gelerek bile ciddi katki yapabilir.

Biz de satmak istemiyorduk ama aldı atletico

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt