Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz isterse yillik 15 Milyon Euro versin, Arda Turan Galatasaray´a gelir. Arda´yi hepimiz biliyoruz. Hic takmiyorum.

Gerekirse 2 yil daha bekler, bedavaya gelir. Tartismaya bile degmez.

Amrabat gayet iyi futbol oynuyor şu an, bunu görmeyenlere hayret ediyorum.

Genel olarak oynadığımız futbol rezaletti fener maçında o ayrı. Aşırı derecede ağır, yavaş, sıkıcı, ruhsuz bir futbol oynadık. Bunun tersine giden tek Amrabat vardı. Dikine oynamaya çalışan, topu atağa taşıyan. Son topları kullanması çok iyi olmayabilir, ancak Burak'ın takıma girmesiyle o da daha iyi olacaktır. Burak'a kaç tane asist yaptı geçen sene, hem CL'de hem ligde.

sayfa basi guzel olmamis galiba bugun degisti, onceki hali daha guzeldi, o konu basliklarin oldugu yer

Arda'yla anlaşma tamam! - Ligtv.com.tr

Trt'den Stadyum programında aynı haberi verdi ardayla anlaşmışız gelip görebilirsiniz ki

Beyaz tv'ye açıklamalarını da izledim. denen şuydu:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Gu1DPxDWgNI[/media]

ertem:transferleriniz olacak mı?

ünal aysal: olacak fakat bizden arda gibi transferler beklemeyin

ünal aysal arda ile ilgili soru yokken arda demeye başladı bu atleticoya bir gönderme de olabilir

arda ile anlaştığımız kesin gibi hakan şükürün twiti de destekliyor atleticoya arda baskı yaparsa olay çözülebilir fakat bizim kaç milyon vereceğimizle alakalı bu bu sezon gelmeli

O işler belli olmaz

Merak etme. Herkes gider o gitmez. Bakma bazen yamuk yamuk konustuguna. Gelecegi yer burasidir.

Atletico Arda´yi seve seve bize verecek bu sene eger zarar etmek istemiyorlarsa. Seneye 12 Milyon Euro bile kazanamazlar Arda´dan.

Akillari varsa 15 Milyon Euro´yu simdi kabul ederler. Yoksa seneye 8-9 Milyon´a aliriz, olmadi ondan sonra bedavaya aliriz.

Arda Turan asla sözlesme yenilemez cünkü yenilerse bir daha Galatasaray´a dönemez. Cünkü piyasasi ortada. Alamayiz, almayiz.

Fenerin bu saatten sonra alabileceği tek adam Erkan Zengin olur.

Yabancı sınırı konusunda kendi kazdıkları kuyuya düşüyorlar.

bu saatten sonra belki K.Frei gelir baska da transfer olmaz bence

iyi tamam genc oyuncu ama bilemiyorum. Amrabat, Erman, Engin, Kazim, Hamit, Emre C, Yekta, Sabri ve hatta Riera kanat oynayabiliyor kagit üstünde.

Ama suan Amrabat ve Erman disinda hicbiri oynayamaz Galatasaray'da.. Kesinlikle türk kanat lazim. Aras Özbiliz gibi bir sag kanat oyuncusunu nasil almayiz hala anlasmis degilim.

Merak etme. Herkes gider o gitmez. Bakma bazen yamuk yamuk konustuguna. Gelecegi yer burasidir.

Atletico Arda´yi seve seve bize verecek bu sene eger zarar etmek istemiyorlarsa. Seneye 12 Milyon Euro bile kazanamazlar Arda´dan.

Akillari varsa 15 Milyon Euro´yu simdi kabul ederler. Yoksa seneye 8-9 Milyon´a aliriz, olmadi ondan sonra bedavaya aliriz.

Arda Turan asla sözlesme yenilemez cünkü yenilerse bir daha Galatasaray´a dönemez. Cünkü piyasasi ortada. Alamayiz, almayiz.

Ancak sözleşme yenilemezse dediğin olur. Ama yine de ben güvenmiyorum futbolculara.

Aynı şekilde Arda içinde son şans sayılabilir..

Çözülecek yabancı sınırlaması problemi, Arda ya teklif edilebilecek sözleşmeyi rakam olarak direk etkiler, ne kadar esnek yabancı kısıtlaması o kadar az para teklifi demek..

Haa fenere gidebilirim derse paraya boğarlar onu orda orası ayrı tabi, yerli sınırı bile getirseler aziz almaya çalışır onu :)

Her Galatasaray maglubiyetinin ardindan böyle haberleri yayiyor Aziz Yildirim sikecisi. Hala yiyenler varsa, o da onlarin sorunu.

Gecen sene Arena´da gömdük onlari, ertesi gün FBTV´ye cikti "Öyle 3 oyuncu alacagim ki, Türkiye sallanacak" dedi. Gitti Webo´yu aldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt