Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahceliler 6+0 kararina bayram ederken, "Simdi avantaj bizde" derken, ben "Galatasaray´i asil simdi hic durduramazlar Türkiye´de" demistim.

Dün olacaklarin bir bölümünü izledik. Bizde Burak Yilmaz gibi bir adam 1 dakika süre almazken, onlarin oyunu degistirecek tek adami yoktu.

Onlar "Aman bide CL kupasini almasinlar" diye ugrasirken, lig sampiyonlugunu bize hediye ettiler diye düsünüyorum. Iddialiyim bu konuda.

794447_Galatasaray_SK.jpg

her türlü eleştiriye açığım.

bu kadro olsa nasıl olur sizce? seneye tabi.

[attachment=2815:upload_2013-8-12_15-56-31.png]

Arda twitterından #Galatasaray yazısını bir dakika bile kaldırmadı bırakın medya eğlenekoysun arda fenere gitmez

Ekli dosyalar

• upload_2013-8-12_15-56-31.webp
    upload_2013-8-12_15-56-31.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 203
o diilde dün kayserideki taraftarımız rezildi,fener taraftarı bi ara fena sallıyodu bize bi susturamadılar bile,yazık

Fenerbahceliler 6+0 kararina bayram ederken, "Simdi avantaj bizde" derken, ben "Galatasaray´i asil simdi hic durduramazlar Türkiye´de" demistim.

Dün olacaklarin bir bölümünü izledik. Bizde Burak Yilmaz gibi bir adam 1 dakika süre almazken, onlarin oyunu degistirecek tek adami yoktu.

Onlar "Aman bide CL kupasini almasinlar" diye ugrasirken, lig sampiyonlugunu bize hediye ettiler diye düsünüyorum. Iddialiyim bu konuda.

Aynen bende senin gibi düsünüyorum.

O müthis yerlileri dün gördük. Volkan-Gökhan ve biraz Emre disindaki türk oyuncular 5 para etmez, Emre bile artik bitmis vucüdü kaldirmiyor 90 dakikayi.

Oyuna girenlere bakiyorum, Caner-Alper bu adamlar sonradan girip sezonda 5 mac kurtaramaz.

Yedek forveti, hucumcusu yok.

Yabanci oyuncular türklerden daha kötü, kontenjan oldugu halde bir sürü car cöp ne varsa doldurmuslar kadroya.

Yobo'nun Bekir-Egemen'den farki yok

Kadlec hasan aliden beter

meireles geldiginden beri bi sey oynamiyor sayilir

cristian bir öyle bir böyle

holmen oynamiyor, krasic oynamiyor

kuyt yeteneksiz

alves-sow-emenike disinda adam gibi yabancisi yok :cool::cool::cool::cool:

794447_Galatasaray_SK.jpg

her türlü eleştiriye açığım.

bu kadro olsa nasıl olur sizce? seneye tabi.

Eksiklerimizi iyi görmüssün.

Sag kanat ve sol bek sorunmuz var. Drogba bu sene son derse birde forvet alinir bukadar.

Yabanci siniri kalksa bile 2'den fazla transfer yapmayacagimizi düsünüyorum.

Maksimum 3

o diilde dün kayserideki taraftarımız rezildi,fener taraftarı bi ara fena sallıyodu bize bi susturamadılar bile,yazık

Biletler TFF tarafindan satildigi icin Ultraslan fazla bilet alamadi. Hal böyle olunca macin cogu zamani cit cikmadi. Igrenc spiker ve yorumcuyla kötü bir yayin oldu sayilir.

Bizim taraftarlar cok komik,eskiden yüzde yüz emin olmadan niye aciklama yapiyor diye baskani elestirenler bügün arda konusunda baskani elestiriyor.100 yüz emin olmadan eski hatalarini tekrarlamaz artik sayin baskanimiz size o kozu vermez.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od Korumalı hesap1 sa

Dün Hakan Şükür yazdı Ardanın kardeşi RT yaptı bugün saffet ulusoyun sitesi medyaspor yazdı yönetimler parada anlaşırsa tamamdır >>

Anlaşamazsa yapacak bişey de yok dediğim gibi bu hafta önemli.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs1 sa

Arda Turan'da Son Durum İse Pazarlıklar Çok Sıkı Bir Şekilde Devam Ediyor.Sabır Gerekiyor.Olur Olmaz Orası Artık Yönetime Bağlı.

BİLGİ | Arda Turan Galatasaray'a Gelebilmek İçin A.Madrid Sözleşmeyi Uzatma Teklifini Reddetti.

Bakalım.

Galatasaray 3 bölge disinda CL kupasini kazandirabilecek kalitede oyunculara sahip.

Dünyada hicbir oyuncu icin o oyunculari degismem, degismek istemem. Onlara cok güveniyorum.

Sol bek, sol kanat, sag kanat. Bunlar da CL kupasi icin yeterli olmayan bölgeler.

O bölgeleri de diger kalitedeki oyuncularla doldurabilsek, Fatih Terim´le birlikte o kupa gelir.

Drogba bizdeyken bu hamleyi yapmaliyiz diye düsünüyorum. Zira Drogba kupa kazandirir.

zaten ben de senin gibi düşünenlerdenim.

snejder-drogba-melo-muslera gibi üst düzey oyuncuları bir arada bulmuşken ve istekliyken. hele birde cas davası sonucu avrupadan men olacak takımların maddi olarak bize sponsor olacaklarını tv-reklam-ayak bastı paraları filan. ligde bu takım öyle veya böyle şampiyon olur. sonuçta 34 maçlık serüven var. telafisi olacak maçlar olacakdır elbet.

şu takıma

1-büyük yıldız alacaksan oynatmak zorundasın ve asıl bunlarla etkili olursun. nani-farfan-kolarov gibi. ama bunları engelleyen yabancı sınırlaması. alıpta yedekte oturturumazsın..

2-carlinhos-bruma gibi yükselişte olan, ideallari olan oyuncuları almak yedekte bıraksan bireysel yetenekleri yüksek olduğu için 5-6 maçta sana maçı çevirir veya getirecek işler yapabilirler.

riera mutlaka göndermek gereklidir. oynamayan bir adama ve gelecek sene beleşe gidecek adamı tutmanın anlamı yok. elmanderi işi yok. bana kalsa danny veya amrabtı kiralarım. bu takıma doğrudan katkı verecek isimler gerekli.

sonuçta real-barca-bayern gibi kadrolar kurmamız yabancı sınırlaması ve maddi anlamda imkansız ama en azından birşey yapacağını beklediğin hedefi-ideallari olaran yeni direk katkı verecek isimler gelirse riera-amrabat lı sol taraftan-- carlinhos-bruma oalyı 2 kat daha iyidir.

ortada bir gerçek var.

riera-amrabat vereceğin yıllık katkı yabancı sınırlaması ile 100 üzerinden 45-60 arasıdır. (çünkü esktra katkıları yok, yapacakları bellidir.)

carlinhos-bruma vereceği katkı uyum sağlarlarsa 100 üzerinden 70-80 olur.( daha iyi ve hızlı atak- pas-şut-adam geçme-asist-defans anlamında carlinhos daha kademeli, yedek kalsalarda aşırı sorun etmezler, maliyet açısından 12-14 arası rakamlar olur) zaten emirates cup-şpl giriş ile bu paralar çıkar)

en başa dönersek drogba-snejder gibi hırslı-bişey yapmak isteyen bu sene böyle bir oyuncu potansiyelimiz varken. kupayı almak çok iddalı bir lafdır ama yarı final oynamak final oynamış kadar yapar. tekrar bir çeyrek final oynamak çok iyidir. işi garantiye almak gereklidir. gruptan çıkmak en minumum hedefdir. avrupa devam edemeyen bir galatasaray heycan ve zevk anlamında geriye götürür..

Arda 500 defa söyledi FB'ye saygısızlık olmasın diye bu konularda yorum yapmıyorum ama ben GS'liyim vs. diye.. Hala inatla FB'ye gidebilir yazıyorlar, komik gerçekten.

Ha bunlar teklif yapmıştır ona inanırım, amaçları bizim yolumuza taş koymak çünkü. Araya girip fiyat yükseltmek için uğraşıyor olabilirler, yapmadıkları iş değil.

Dün Hakan Şükür yazdı Ardanın kardeşi RT yaptı bugün saffet ulusoyun sitesi medyaspor yazdı yönetimler parada anlaşırsa tamamdır >>

Anlaşamazsa yapacak bişey de yok dediğim gibi bu hafta önemli.

Arda Turan'da Son Durum İse Pazarlıklar Çok Sıkı Bir Şekilde Devam Ediyor.Sabır Gerekiyor.Olur Olmaz Orası Artık Yönetime Bağlı.

BİLGİ | Arda Turan Galatasaray'a Gelebilmek İçin A.Madrid Sözleşmeyi Uzatma Teklifini Reddetti.

Bakalım.

Arda sözleşme uzatmazsa önümüzdeki sezon bonservisi 5 milyon euro civarına düşecek. (Bülent Timurlenk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt