Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eksiklerimizi iyi görmüssün.

Sag kanat ve sol bek sorunmuz var. Drogba bu sene son derse birde forvet alinir bukadar.

Yabanci siniri kalksa bile 2'den fazla transfer yapmayacagimizi düsünüyorum.

Maksimum 3

Drogbanın açıkcası gitmeyeceğini düşünüyorum 1 sene daha kalabilir ama olurda giderse forvet transferi yapmadan böyle bir kadro kurulabilir. Burak çok gol kaçırıyor belki ondan yeni bir forvet alabilirler ama arda ve nani gibi skorer iki kanat oyuncun varsa ortada sneijder varsa gol sıkıntısı çekmezsin.

ama yine de bir forvet alınacaksa bu Doumbia, lacina toure, Ideye Brown filan olmalı kıyacaksın 15 milyon euro'ya.

Sol beke Filipe Luis , Kolarov , Clichy , Coentrao gibi biri olursa çok çok daha iyi olur kanaatindeyim.

Kadro harika diyecek laf yok :) Tabi yedi (7) yabancılı o biraz sıkıntı sınır meselesini çözmek lazım.

Sol bek konusunda haklısın. Ben ashley cole cok seviyorum. yıllardır takımda çok görmek istiyordum içimde kalan bir ukte diyebilirim ondan yazdım :)

7 yabancıyıda kesin seneye kalkacak diye düşünüyorum mahkeme olumsuz sonuclansa bile fenerbahçede yakında bizim sözümüze gelecek.

BRdBE-lCUAAEo20.jpg

:):):):):)

Özledik yahu :( Tshirt güzelmis :D

Bizim

zaten ben de senin gibi düşünenlerdenim.

snejder-drogba-melo-muslera gibi üst düzey oyuncuları bir arada bulmuşken ve istekliyken. hele birde cas davası sonucu avrupadan men olacak takımların maddi olarak bize sponsor olacaklarını tv-reklam-ayak bastı paraları filan. ligde bu takım öyle veya böyle şampiyon olur. sonuçta 34 maçlık serüven var. telafisi olacak maçlar olacakdır elbet.

şu takıma

1-büyük yıldız alacaksan oynatmak zorundasın ve asıl bunlarla etkili olursun. nani-farfan-kolarov gibi. ama bunları engelleyen yabancı sınırlaması. alıpta yedekte oturturumazsın..

2-carlinhos-bruma gibi yükselişte olan, ideallari olan oyuncuları almak yedekte bıraksan bireysel yetenekleri yüksek olduğu için 5-6 maçta sana maçı çevirir veya getirecek işler yapabilirler.

riera mutlaka göndermek gereklidir. oynamayan bir adama ve gelecek sene beleşe gidecek adamı tutmanın anlamı yok. elmanderi işi yok. bana kalsa danny veya amrabtı kiralarım. bu takıma doğrudan katkı verecek isimler gerekli.

sonuçta real-barca-bayern gibi kadrolar kurmamız yabancı sınırlaması ve maddi anlamda imkansız ama en azından birşey yapacağını beklediğin hedefi-ideallari olaran yeni direk katkı verecek isimler gelirse riera-amrabat lı sol taraftan-- carlinhos-bruma oalyı 2 kat daha iyidir.

ortada bir gerçek var.

riera-amrabat vereceğin yıllık katkı yabancı sınırlaması ile 100 üzerinden 45-60 arasıdır. (çünkü esktra katkıları yok, yapacakları bellidir.)

carlinhos-bruma vereceği katkı uyum sağlarlarsa 100 üzerinden 70-80 olur.( daha iyi ve hızlı atak- pas-şut-adam geçme-asist-defans anlamında carlinhos daha kademeli, yedek kalsalarda aşırı sorun etmezler, maliyet açısından 12-14 arası rakamlar olur) zaten emirates cup-şpl giriş ile bu paralar çıkar)

en başa dönersek drogba-snejder gibi hırslı-bişey yapmak isteyen bu sene böyle bir oyuncu potansiyelimiz varken. kupayı almak çok iddalı bir lafdır ama yarı final oynamak final oynamış kadar yapar. tekrar bir çeyrek final oynamak çok iyidir. işi garantiye almak gereklidir. gruptan çıkmak en minumum hedefdir. avrupa devam edemeyen bir galatasaray heycan ve zevk anlamında geriye götürür..
bizim capimizdaki ülkeler icin ceyrek final o Kupayi almak kadar degerlidir.

Arda sözleşme uzatmazsa önümüzdeki sezon bonservisi 5 milyon euro civarına düşecek. (Bülent Timurlenk)

Aynen öyle , dediğim gibi biz şu yoklukta Arda'yı getirme isteğimiz , STSL Şampiyonluğu ve ŞL'nde daha ileri gitmek istememizden dolayı.

Eğer şuan bahsedilen fiyatlara bırakmazlarsa çok zarar ederler ben zaten 2014-2015 sezonunda Arda'nın parçalıyı giyeceğine eminim.

Önemli olan şuan almak o yüzden bastırıyoruz zaten :)

Yabanci kontenjanini full doldurmanin hicbir anlami yok. Seneye 5+0+3'e düsecek, 8 yabanci olacak toplamda. Bence her hafta iki adami bekletmek lazim en fazla. 3 veya 4 olunca fazla oluyor.

Kale Muslera

Sag bek Eboue

Stoper Chedjou

Sol bek transfer

Orta saha Melo

Kanat Amrabat

10 Numara Sneijder

Forvet Drogba

Seneye Drogba birakirsa forvet aliriz. Kontenjan degismezse Amrabat'tan iyisi alinir bence.

Her mevkiye bir yabanci yetiyor.

Elmander, Dany ve Riera kadroya giremez...

Elmanderin yürüyecek hali yok hazirlik maclarinda bile böyleydi

Dany takimin en kötü stoperi bunu dün net olarak gördük

Rieranin hakan balta'dan öyle abartildigi kadar bir farki yok ben kontenjan harcayacaksam adam gibi sol bek isterim

Arda veya türk kanat + sol bek yeterli

Kısaca diyorsunuz ki önümüzdeki sezon CL de başarı beklemeyin.Çok yazık oluyor bu sene iyi işler yapıp kadroyu bozmamıştık.

Aynen öyle , dediğim gibi biz şu yoklukta Arda'yı getirme isteğimiz , STSL Şampiyonluğu ve ŞL'nde daha ileri gitmek istememizden dolayı.

Eğer şuan bahsedilen fiyatlara bırakmazlarsa çok zarar ederler ben zaten 2014-2015 sezonunda Arda'nın parçalıyı giyeceğine eminim.

Önemli olan şuan almak o yüzden bastırıyoruz zaten :)

Arda sözleşme uzatmazsa seve seve bırakacaklar bence de anlaşmaya yaklaşmışızdır muhtemelen ama işte bu FB'nin araya girmesi Atletico'nun aklını karıştırabilir. Arda'nın iyice anlatması lazım kulübüne bunların teklifini ciddiye almamaları gerektiğini :D

Biraz bastırsak Arda'yı alırız,Arda'dan yana sıkıntı yok,Atletico akıllıysa satar yoksa kerizliğini yanar,seneye daha ucuza alırız Arda'yı,durum bu..

arda gelmez.. boşuna kafa yormanın oyuncuya veya yönetime eleştirmenin anlamı yok.

sol bek alınır ve fırsat olursa kerim frei-bruma gibi gelecek vaadet eden fırsat trasnferi..

Arda sözleşme uzatmazsa önümüzdeki sezon bonservisi 5 milyon euro civarına düşecek. (Bülent Timurlenk)

Merak etmeyin. Atletico Arda´yi simdi (en gec ocakta) satmak zorunda. Tabi Arda sözlesme uzatmazsa.

Uzatacagini düsünmüyorum cünkü uzatirsa Galatasaray kariyeri büyük ihtimalle biter. Arda´ya 25 Milyon veremeyiz.

Arda Turan´in Galatasaray defteri kapanmadi. Arda´nin efsane olmak isteyecegini düsünüyorum. Daha olmadi.

Transfer döneminin son günlerinde bu is biter diye tahmin ediyorum.

Yalnız Stoch bence Amrabat'tan daha iyi adamdı harcandı. Bizim hoca onu çok iyi kullanırdır gerçekten.

Stoch bence 5 para etmez bir oyuncu, sadece bir sezon az iyidi.

Sosyal hayati berbat bir oyuncu olmasina ragmen bizim medya FB futbolcusu diye haber yapmaktan cekiniyor.

Kendimi nasil gelistiririm diye düsünecegine donlu resimlerini, kliplerini internette herkes izleyebiliyor.

Karaktersiz bir oyuncu. Asla Amrabat kadar savunma yapmaz, hucumda o sizin söylediginiz kadar da iyi bir oyuncu degil. Fizik olarak iyi olan bir bek karsisinda ezilir.

Kısaca diyorsunuz ki önümüzdeki sezon CL de başarı beklemeyin.Çok yazık oluyor bu sene iyi işler yapıp kadroyu bozmamıştık.

Hala kadro bozulmadi, ben sadece oynamayan yabancilari gönderip Arda ve sol bek istedim bukadar.

Bizim en az 8 kisilik iskeletimiz zaten iki senedir belli.

Daum Kazım'ı istiyormuş. Şener-Kazım takası olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt