Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak etmeyin. Atletico Arda´yi simdi (en gec ocakta) satmak zorunda. Tabi Arda sözlesme uzatmazsa.

Uzatacagini düsünmüyorum cünkü uzatirsa Galatasaray kariyeri büyük ihtimalle biter. Arda´ya 25 Milyon veremeyiz.

Arda Turan´in Galatasaray defteri kapanmadi. Arda´nin efsane olmak isteyecegini düsünüyorum. Daha olmadi.

Transfer döneminin son günlerinde bu is biter diye tahmin ediyorum.

bende şunu düşüniyorum. bizim başkanın şu huyu var son dönemlerde.

avrupadki veya ligdeki durumlara göre devre arası alabilir bence ardayı. nasıl olsa o zamana kadar yabancı sınırlaması sorunu hallolur diye görüyorum..

bende bu yüzden. öncelik sol bek dir. olursa büyük maliyetli olmayan kerim frei veya bruma gibi oyuncu alıp, arda için maddi durumları avrupadaki duruma göre değişir.

bence devre arası arda olayı netleşir.

nede olsa 20 gün kaldı transferin bitmesine.. benim tahminim haftaya bu zamanlar sol bek alınmış, duruma göre de bruma olur olmaz ise kerim frei alınır son dakika.

BReII98CAAEY9fp.jpg:large

Bu Eboue bildiğin kaçık yahu:)

Erman da karakteri çok sağlam adam. Üstelik neşeli ve takım ruhu yüksek.

İyi takım olduk iyi.

Sol bek transferi yabancı işi çözülmezse saçma olur bence.

Arda gelirse akarız herhalde.

EL COMERCİO (PERU): Drogba, Türkiye Süper Kupa’sını Galatasaray’a verdi.

MARCA (İSPANYA): Drogba, Galatasaray’a Süper Kupa’yı kazandırdı. Türkiye şampiyonu tarihinde 3. kupa zaferini yaşadı.

VOETBALZONE (HOLLANDA): Galatasaray Fenerbahçe’yi 99. dakikada dizleri üzerine çöktürdü

DTJ (ALMANYA): Önce Emirates, şimdi Süper Kupa. G.Saray sezona korkutucu girdi.

FOOT MERCATO (İSPANYA): Drogba kupayı G.Saray’a sundu. 35 yaşında olmasına rağmen belirleyici olduğunu kanıtladı

EXTRA FOOTBALL (İNGİLTERE): Drogba, Fenerbahçe’ye hükmetti.

Almanya Basini : Önce Emirates simdi super kupa ! Galatasaray sezona korkutucu girdi.

FRANCE FOOTBALL (FRANSA): Drogba Boğaz’ın efsanesi olmaya devam ediyor

Daum Kazım'ı istiyormuş. Şener-Kazım takası olabilir.

sener kim allahini seversen yapma ya

o begenmediginiz sabri, veysel serdar ve seneri katlar

ligin en iyi yerli oyuncu kadrosuna sahibiz, sabri varken kimse gidip sag bek almaz

alacagimiz türk oyuncular,

1. alternatifler bonservissiz olacak her sene bir sürü adam bosa cikiyor (bkz erman, ceyhun vs)

2. nokta transferler olmali (serdar tasci, g.inler gibi ciddi yerliler aliriz bonservis verip) (bkz. arda)

3. yigit ve sercan'a bonservis olarak 5.5 gitti o para hala benim icimi yiyor acikcasi

ARDA siz lige basliyalim .. Zamanla baskanin kafasi dank edip parayi basip alip getirir Arda'yi er yada gec gelecek .. 2nci yariya da gelebilir ..

ama gonul isterki ARDA simdi gelsin bu selcuk/burak/drogba/sneijderli kadroda yerbulusun

Bizim bu sene en büyük rakibimiz 6+0+4 kuralıdır. Sol bek sorunu çoktan halledilmiş olurdu. Ben hayatımda bu kadar saçma bir kural görmedim. Tüpçü sırf zararsın.

sener kim allahini seversen yapma ya

o begenmediginiz sabri, veysel serdar ve seneri katlar

ligin en iyi yerli oyuncu kadrosuna sahibiz, sabri varken kimse gidip sag bek almaz

alacagimiz türk oyuncular,

1. alternatifler bonservissiz olacak her sene bir sürü adam bosa cikiyor (bkz erman, ceyhun vs)

2. nokta transferler olmali (serdar tasci, g.inler gibi ciddi yerliler aliriz bonservis verip) (bkz. arda)

3. yigit ve sercan'a bonservis olarak 5.5 gitti o para hala benim icimi yiyor acikcasi

Forumda gereğinden fazla tepki gösteriliyor bence Şener'e geçen sezon canlı izlemiş biri olarak söylüyorum bence geleceği olan bir futbolcu + daha 90 doğumlu. İyi bir kadro yapısıyla ve teknik adamla eksiklerini kapatabilir.

Alalım direkt Eboue'nin yerine koyalım demiyorum ama orta ve uzun vadede işimize yarayabilir. Kazım zaten bedavaya geldi hiç fena bir takas olmaz bizim adımıza.

Bu sezonu bu sekilde götürürüz artik,devre arasi yada sezon sonu ab kurali cikinca kimse bizi tutamaz.

Devre arası Arda transferini ne yapalım. Grupları geçersek oynayamaz CL'de, Atletico'da oynayacağı için. Ya şimdi gelsin biraz tuzlu rakama, ya da bir kaç sene kalsın Avrupa'da.

Ben artik Kayseriye bulasmamizi istemiyorum acikcasi transfer konularinda. Ben Okay'da bizim takima gelince kaybolma ihtimalini yüksek görüyorum.

Bu Çocuk için bulaşılabilir hocam son birkez bulaşacaksak bu çocuk olmalı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bQTlFouFElA[/media]

arkadaş şu takımda drogba var , kanattan gelemeyen amrabat ve hamit var. demek arda veya iyi bir adam olsa. ofans olarak durduralamaz bu takım.. eee türkiye de zaten bize baskı yapacak takım yok, avrupada saysan 6-7 takım var. biraz şans ve günlük yüksek performans ile gaaltasaray ismini 2-3 kat daha duyurabilme, tarihe yeni zaferler yaşatacak TEK VE EN BÜYÜK TÜRKİYENİN FUTBOL KLUBU GALATASARAY İSMİNİ YAZMAYA DEVAM ETMEK VAR..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt