Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende şunu düşüniyorum. bizim başkanın şu huyu var son dönemlerde.

avrupadki veya ligdeki durumlara göre devre arası alabilir bence ardayı. nasıl olsa o zamana kadar yabancı sınırlaması sorunu hallolur diye görüyorum..

bende bu yüzden. öncelik sol bek dir. olursa büyük maliyetli olmayan kerim frei veya bruma gibi oyuncu alıp, arda için maddi durumları avrupadaki duruma göre değişir.

bence devre arası arda olayı netleşir.

nede olsa 20 gün kaldı transferin bitmesine.. benim tahminim haftaya bu zamanlar sol bek alınmış, duruma göre de bruma olur olmaz ise kerim frei alınır son dakika.

O da olabilir tabiki. Ocaga da sarkabilir belki ama ben bu dönemde olacak diye düsünüyorum. Öyle bir his var bende.

Atletico Diego´yu istiyormus yine. Onu alirlarsa rahatlarlar. Bence Arda´nin durumunu düsünerek Diego´yu istiyorlar.

Devre arası Arda transferini ne yapalım. Grupları geçersek oynayamaz CL'de, Atletico'da oynayacağı için. Ya şimdi gelsin biraz tuzlu rakama, ya da bir kaç sene kalsın Avrupa'da.

arda lı atletico grubumuza düşşse keşke... :) gelsede görsee...

buralar eskiden dutlukdu arda... :)

O değil de Drogba'ya sormuşlar; Arsenal mi yener,Fenerbahçe mi diye?

Drogba cevaplamış: Ben ikisine de çakar geçerim,gerisine karışmam. :asd:

porto

atletico madrid

galatasaray

anderlecht

bizim icin harika grup olur bence

İki ayağıyla da bu pası atabilme yeteneğine sahip kaç oyuncu vardır dünya üzerinde?

rdgku.gif

O da olabilir tabiki. Ocaga da sarkabilir belki ama ben bu dönemde olacak diye düsünüyorum. Öyle bir his var bende.

Atletico Diego´yu istiyormus yine. Onu alirlarsa rahatlarlar. Bence Arda´nin durumunu düsünerek Diego´yu istiyorlar.

a.madrid ardayı 15 den aşağı bırakmaz bu kadar net. burak olayı kafa karıştırıcı biraz..

arda+3,4 burak ı ben veririm.. burak ne olsa bu takımda seneye kalmaz...

burak kafaya koymuş bence avrupada oynamak istiyor.. hocada bu yüzden ayar veriyor.. gönülsüz birazz, hocada kafanı buraay ver veya yedek kalırsın..

istese hoca ardayı tutardı unutmayalım, önemli olan kafa olarak burda olmakk..

Bu Çocuk için bulaşılabilir hocam son birkez bulaşacaksak bu çocuk olmalı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bQTlFouFElA[/media]

Bu maci canli gördüm, gole kadar begendigim bir hareketi yoktu acikcasi. Gol klas ona lafim yok, ama bunlar BIZIM icin bir oyuncuyu almaya kriter olmamali, hele hele bu oyuncu Kayserispor'dansa. Kapisini calarsin oyuncu almak icin,donuna kadar soyarlar. Ben bu takimla ikili iliskiyi bile kesmemizin lazim oldugu kanaatindeyim. Acgözlü Fener yandaslari. Baskanlari gidiyor Kulüpler birliginde Fener vekaleti aliyor. Bizden uzak dursunlar da kime kimi satiyorlarsa satsinlar. SIkIyorsa Kazim'a karsilik takas edelim Okay'i ama asla üstüne para vermeyelim. Bu paragözler gelir simdi Kazim+3 Milyon falan ister.

Bu arada Alper cok bos bir futbolcuymus. Zamaninda Melo ile kiyaslamak büyük sacmalikmis.

Biraz tempo yapmasi disinda en ufak numarasi yok herifin. Cok ciddiyim. Teknik yok, beceri yok, hicbirsey yok.

Melo Alper´i 10 kere cebinden cikarir, yine sokar, yine cikarir, havada karada selamlar yani.

Alper bizde is yapardi az cok pass istasyonu olarak hamitin yerine. ama melonun yerine düsünüldüyse ciddiden tarihinin fyaskosu olurdu bencede.

iyi bir pass istasyon oyuncusu baskada bir sey degil. oyunun 2ci bölgesinde etkili baya. ama 3cü bölgesinde ve 1ci bölgede yok hemen hemen.

1.Bölge - savunma

2... orta saha

3. hucum bölgesi

İki ayağıyla da bu pası atabilme yeteneğine sahip kaç oyuncu vardır dünya üzerinde?

rdgku.gif

drogba var göğüs-sırt-kafa artı olarakk... :) ve ikiside bizde ama kanat adamı yok.. düşün ya şu paslaşmada senjder-drogba görecek amrabat gibi kazma herif köşeyi göremeyecek. gerçekten aklını ayaklarını hükmettiren biri olsa o topla kalenin içine girerdi...

Ardayla ilgili mutlaka ilgimiz var. Hakan Şükür çıkıpta yalan söylemez. Başkan muhtemelen her zamanki akıl oyunlarından birini oynuyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YzTLcfzsK5c[/media]

ne günlerdi o günler keşke arda içinde gizli ispanya çıkarması yapsa başkan o zaman gizli değildi ama

Bruno Alves i begenmeyenler 3 mac ustuste kırmızı yiyen Bulent Korkmaza efsane diyenler............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne ayaksınız

bi izahı olmalı

ya fenerliligini bukadar belli etirmeseydin artik yani. alvezide cavanoro yaptiniz basimiza.

ahmet cakarda mesela dün resimi olarak beni satin aldilar ilan etmisdir.

Ahmet.C: " alvez ve emeniki iyi transfer ..."

Ahmet.C : " sneijder...hm.. bu ülkenin paralarina yazik degilmi..gereksiz! "

bunlara sadece bunu demek düser bize aslinda...

yavhehe.gif

Ardayla ilgili mutlaka ilgimiz var. Hakan Şükür çıkıpta yalan söylemez. Başkan muhtemelen her zamanki akıl oyunlarından birini oynuyor

bizim istediğimiz-ardanın da istediği belli ama a.madrid sorunu var burda.. oyuncu almadan simone a.madrid bırakmaz..

adamalr bizim gibi değiller. biz ardayı satarız yana yakıla oyuncu ararız sonuç riera olur.

adamlar aguerio-cart curt satar gider falcao alırlar...

arda yı satmaları için mutlaka iyi veya yetenekli birini almaları lazım..

Carsidan aldim Arda, eve geldim Erkan Zengin.

Cakal Aziz. Sikeci Aziz seni.

Erkan´i almislar diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt