Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alves kim laa??? alves chedjoudan 4 sene önce daha iyiydi. yıllar geçiyorr.. fenere gelipte eski günlerini bulan oyuncu varmı la 100 yıllık tarhilerinde...
iyi iki köy cocuklari birbirini bulmus
NOT: köylülere hic bir cekilde art niyetli bir mesaj degildir bu. ikiside köy aileden gelmedir. Tespit yani
erman sabriyle aynı jenerasyon, muhtemelen alt milli takımlarda beraber oynamışlardır..
hm.. van hoijdonk vardi galiba .
Alvez konusunda katiliyorum yorumuna kesinlikle. alvez muthis abartiliyor. zenit bosuna satmadi.kadro disi birakmadi onu.
cok gol yemeye baslamisdi zenit bunun yüzünden. ama bir kaliteside var tabiki.
ama asla eskisi kadar üst seviyede degil.
dünkü futboldan tatmin olmayan sadece ben miyim diye düşünüp duruyorum.
**Adamların takımının yarısı eksikti Volkan,GG,Egemen,Meireless,Emenike
**Bizde o bölgede oynayanlar Muslera,Eboue,Semih,Selçuk,Drogba
bu adamların olmadığını düşündüğümüzde durumun sanıldığı gibi ferah olduğunu göremedim ben..Adamlar 10 kişi kalana kadar bizim çoktan skoru bulmamız lazımdı diye hayıflanıyorum..O baskıyı bi türlü kuramadık son yarım saate kadar..golü bulduktan sonra 10 kişilik takıma verdiğimiz pozisyonlarda cabası.Ne biliym dünkü futbol hiç istediğim gibi değildi.. Takıma bakıyorum bi türlü sistemide oturtamadık..Çift forvetmi kanatlı mı diyoruz nerden baksan elde kalıyor.al işte bak burak gibi oyuncuyuda küstürmek üzereyiz.
Paris'in son maçında yedek kulübesi: Cavani,Van der Wiel, Sakho, Digne
Vicdansızlar..
oda ola bilir bilmiyorum tam olarak ama sabirinin annesini ve babasini biliyorum . emraninda bir kac köyde cekilen resmini görmüsdüm. Köy insani köylülerden ile daha iyi anlasir genelikle.
dünkü futboldan tatmin olmayan sadece ben miyim diye düşünüp duruyorum.
**Adamların takımının yarısı eksikti Volkan,GG,Egemen,Meireless,Emenike
**Bizde o bölgede oynayanlar Muslera,Eboue,Semih,Selçuk,Drogba
bu adamların olmadığını düşündüğümüzde durumun sanıldığı gibi ferah olduğunu göremedim ben..Adamlar 10 kişi kalana kadar bizim çoktan skoru bulmamız lazımdı diye hayıflanıyorum..O baskıyı bi türlü kuramadık son yarım saate kadar..golü bulduktan sonra 10 kişilik takıma verdiğimiz pozisyonlarda cabası.Ne biliym dünkü futbol hiç istediğim gibi değildi.. Takıma bakıyorum bi türlü sistemide oturtamadık..Çift forvetmi kanatlı mı diyoruz nerden baksan elde kalıyor.al işte bak burak gibi oyuncuyuda küstürmek üzereyiz.
Merhaba arkadaslar. Lig tv paketi almak istiyorum biraz once gorustum tum takimlarin paket fiyati 55 lira dediler. Sizce normal mi ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynen katılıyorum.Ben de bunları düşündüm maçı izlerken.Tamam belki Mert kaleci olarak Volkan'ı aratmadı ama diğerleri de katılacak takıma ileride.Biz ise olabilecek max kadro ile çıktık.Tüm bu yabancı kuralı vs düşününce.Benim sahada olan takımdan en ufak bir şüphem yok.Geçen seneki kadronun aynısı da olsa sonuçta Fener'in tam kadro çıkacağı maçta da baskın çıkabiliriz.
Ama asıl sorun bu sahada olanlardan 4 ü bu sefer bizde cezalı,sakat vs diye oynamazsa yerlerine kimler oynayacak.Kadro korundu güzel ama derinlik yaratılmadı.Eksik bölgelerden sadece defansa takviye yapıldı ki onu da dün oynatamadık malum.
Melo ve Selçuk orta sahada ikisi birden olmadığında takımın seviyesi bir anda 2 level düşmemeli.