Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samimi olduktan seveni çok olur- dürüsr ise sevilir. köylü olsa ne olur olmasa ne olur? sanki galatasaraylı furbolcuların yarısı üniversitede master yapmış gibi görmeye gerek yok..

ayrıca keşke böyle çocuklar-oyuncular çıksa. gerçekten yüreği ile aklını kullananlar başarılı olurlar hem takımda-hem milli takımda. zaten avrupada oynayan gurbetçilerle bu yüzden uyuşmuyoruz (yarısını kurarsan gurbetçi oyuncu ile olmaz)

yok kafa yapilari ile uyusuyorlar genelikle. köy cocugu ile sehir cocuklari farkli olur kafa yapisinda. bu sozial bir durum.

ha o sundan daha zeki yada zekasiz demeyede getirmesin simdi lütfen.

ben köy yede gidioyrum türkiye ye gittigimde. iki tarafdaki insanlari tanikdan sonra ve görüdkden sonra ne demek istedigimi belki daha iyi anlaya bilirsiniz.

Sehir cocuklar ile köy cocuklar arasinda daglar kadar fark var.

yok kafa yapilari ile uyusuyorlar genelikle. köy cocugu ile sehir cocuklari farkli olur kafa yapisinda. bu sozial bir durum.

ha o sundan daha zeki yada zekasiz demeyede getirmesin simdi lütfen.

ben köy yede gidioyrum türkiye ye gittigimde. iki tarafdaki insanlari tanikdan sonra ve görüdkden sonra ne demek istedigimi belki daha iyi anlaya bilirsiniz.

Sehir cocuklar ile köy cocuklar arasinda daglar kadar fark var.

konuyu dağıtmaa hacııı :) galatasaraylısın köylüsü-zengini-şehirlisi-fakiri aynı adama hayran DROGBAAAAAA.. bundan ötesimi var. kısaca. ister öyle ol ister böyle ... ortak noktalar olursa, insanların yaşantısı ile vs farketmez..

Arda takımdan ayrılma konusundaki ısrarını Atletico Madrid'e gösterirse o iş olur.Biz de satmak istememiştik ama gitmek istediğini bildirince 12 Milyon gibi çok yüksek olmayan bir bedele ayrılmasına izin vermiştik.

İş Arda Turan da bitiyor yani.Eğer kafasına ayrılmayı koyduysa kesinlikle bize gelir.Yalnız olsa da olur olmasa da gözüyle bakıyorsa bu iş zor.Atletico çok para ister.

emeşike nin 4 yıllık maliyeti

30m tl kendine

4m tl maç başı

33m tl kulübüne

67m TL !

hiç bu hesabı yapan olmadı dimi tv de gazetede falan :rolleyes:

O değilde ; Emre ve Erman maçın sonlarından korner bayrağının orda paslaşması çok fenaydı...Son zamanlarda derbilerde böyle aşağılama görmemiştik...İyi oldu :D

ceyhun,engin,yekta,emre çolak var o bölge için.ama altyapıdan da şöyle sağlam biri çıkacak galiba..ya ibrahim coşkun ya birhan vatansever.

Ceyhun,Engin,Emre Çolak,Yekta

Bende bundan korkuyorum işte :) Engin hariç hiçbiri Selçuğun alternatifi olamaz.Melo'nun hiç yok zaten.Ceyhun'u bir tek Arsenal maçında olumlu oynarken gördüm.Başka da hatırlamıyorum.Ama inşallah dediğin gibi alt yapıdan yeni Ardalar çıkar.Fakat hazırlık kampında görürdük böyle bir ışık görseydi Fatih Terim oynatırdı eskiden olduğu gibi

evet var. kapa bile aciklama yapilmisdi bu cekilde. yani madrid türkiyede mesela fenere satmak istese biz onay vermedikden sonra isterse fener 100 milyon euro ödemek istesin. biz hayir dedikden sonra bir cacik yapamazlar :)

Arda gercigi ne olursa olsun gitmez oraya. dünyada baska takim yok sanki . arda yeterince iyi bir Galatasaraylidir. 1-2 milyon daha aza oynarim der ama o formayi giymem asla söylerler NET cekilde.

O madde öyle değil yalnız :)

Transfer konusunda önceliğimiz var.Yani Fenerbahçe Arda'yı transfer etmek istese dahi bize de haber verilir ve öncelikle bizim teklif dinlenir.Onların teklif daha yüksekse tabi onu kabul eder Atletico.

Ama bunlar formalite ben Arda'nın bu teklifi kabul etmeyeceğini düşünüyorum.Tıpkı daha önce sundukları diğer tekliflere yaptığı gibi :)

Sizce Arda'ya istendiği gibi 20m € verilip alınsa kulüp zarara uğrar mı? Başkan aşırı tutumlu camia için fakat ligde şampiyonluk ve CL de başarı sağlandığı taktirde hiç bir zararı olmaz. Kombinelerden de bu kadar yüksek kazanç sağlanırken ve bu yabancı kısıtlaması da başımıza bela olmuşken. Başkan bu riske girse pek zararlı çıkacağımızı düşünmüyorum. Arda olduğu taktirde Hakan B. 'da sırıtmaz, ayrıca büyük getirisi olur kadroya.

-Tabi Arda dönmek istediği taktirde-

Ceyhun,Engin,Emre Çolak,Yekta

Bende bundan korkuyorum işte :) Engin hariç hiçbiri Selçuğun alternatifi olamaz.Melo'nun hiç yok zaten.Ceyhun'u bir tek Arsenal maçında olumlu oynarken gördüm.Başka da hatırlamıyorum.Ama inşallah dediğin gibi alt yapıdan yeni Ardalar çıkar.Fakat hazırlık kampında görürdük böyle bir ışık görseydi Fatih Terim oynatırdı eskiden olduğu gibi

ibrahim coşkun fransadan yeni alındı,birhan ise a takımla antrenmanlara çıkıyo zaten 16 yaşında daha.

emenike gelince daha iyi olacak deniliyor bazı embesil yorumcular tarafından.. doğru şikeebahçe oldu. sözler yerine geldi...

emenike ile fener patlama yapacaksa yazık. kuyt-sow-emenike-webo= 100 milyon tl süpersin aziz başkan... :)

11 ağustoda drogba kayseride

11.hafta senjder arena da koyacak... bekleeyin cooming soon :)

emenike gelince daha iyi olacak deniliyor bazı embesil yorumcular tarafından.. doğru şikeebahçe oldu. sözler yerine geldi...

emenike ile fener patlama yapacaksa yazık. kuyt-sow-emenike-webo= 100 milyon tl süpersin aziz başkan... :)

11 ağustoda drogba kayseride

11.hafta senjder arena da koyacak... bekleeyin cooming soon :)

11. hafta maç arenada değil,ka..ıköyde

Sizce Arda'ya istendiği gibi 20m € verilip alınsa kulüp zarara uğrar mı? Başkan aşırı tutumlu camia için fakat ligde şampiyonluk ve CL de başarı sağlandığı taktirde hiç bir zararı olmaz. Kombinelerden de bu kadar yüksek kazanç sağlanırken ve bu yabancı kısıtlaması da başımıza bela olmuşken. Başkan bu riske girse pek zararlı çıkacağımızı düşünmüyorum. Arda olduğu taktirde Hakan B. 'da sırıtmaz, ayrıca büyük getirisi olur kadroya.

-Tabi Arda dönmek istediği taktirde-

şikeciler arsenale elenince ayın 28inde açıkçası ben gidip 24 milyon verirdim gerekirse. o zamana kadarsa direkt pazarlık yapardım daha aza almak için. arda son gün bile gelse ne kamp ne uyum sorunu olmayacağı için beklenebilir. yeter ki gelmek istesin.

Sneijder %50 falan diyorlar ama Sneijder dün harikaydı...Çok zor topları kontrol etti..Hamit bir ara pas vericem diye ayağına şut çeki onu bile normal pas gibi kontrol etti...Selçuğun yükünü çekti biraz Selçuk kaçak oynadı dün.

Transfer konusunda önceliğimiz var.Yani Fenerbahçe Arda'yı transfer etmek istese dahi bize de haber verilir ve öncelikle bizim teklif dinlenir.Onların teklif daha yüksekse tabi onu kabul eder Atletico.

Ama bunlar formalite ben Arda'nın bu teklifi kabul etmeyeceğini düşünüyorum.Tıpkı daha önce sundukları diğer tekliflere yaptığı gibi :)

hm o zaman ben yanlis algilamisim bu konuyu... arda gitmek istemez sonunda . Galatasarayliiym deyip fenere gidenlerin sonunu gördük sonucda. Tanju colak gittide ne oldu. daha gecen kapimizda is icin dinlenmis kendisi resmen. floryada görntüsüde vardi hata galiba. MEtin oktayin izinden gitmek istiyorum diyen bir Galatsarayli fenerin formasini giye bilirmi yahu ?!

her sey para degil ki. hem arda öyle yada böyle zaten cok iyi para kazaniyor. fenere kalmis degil bazilari cakma Galatasaraylilar gibi.. Emre.B !!!

Evet Emre B. maalesef Galatasarayli lafda isde ... gercigi onun tutugu takim artik $

Sneijder %50 falan diyorlar ama Sneijder dün harikaydı...Çok zor topları kontrol etti..Hamit bir ara pas vericem diye ayağına şut çeki onu bile normal pas gibi kontrol etti...Selçuğun yükünü çekti biraz Selçuk kaçak oynadı dün.

Kim ne derse desin. Bizi oynatan adam Sneijder zaten. Öyle paslar atiyor ki inanilmaz.

Amrabat o golü atsa, 3 hafta Sneijder´in pasi konusulurdu, hemen macin adami secerlerdi.

Top kontrolü, rahatligi, iki ayagini da ayni derecede iyi kullanmasi, sutlari vs. say say bitmez.

bence tam öyle de değildir, fener teklif yaparsa atletico şu kadarlık teklif var der bize. biz tamam biz bu rakamı öderiz deyip alırız ama yok ödeyemeyiz dersek o zaman değişir.

onların teklif bizden yüksekse bile bize haber verip yükseltmemizi beklemek durumundalar.

11. hafta maç arenada değil,ka..ıköyde

bize heryer arena :)

kadıköyde kayacazz...

kaymak lazımm

aziz başkan taze taze kaymak size

gelmen lazım görmen lazım kadıköye gelmen lazım

fenere kaymak lazımmmmmm.. :)

bu fenerin hali nolacak

ne forvet kaldı,ne orta saha bu taraftara kim kandıracak..

gelmen lazım, görmen lazım, farkı hissetmen lazım..

dider drogba ile fenere kadıköyde kaymak lazımm :):triumphant::triumphant::triumphant:

Kim ne derse desin. Bizi oynatan adam Sneijder zaten. Öyle paslar atiyor ki inanilmaz.

Amrabat o golü atsa, 3 hafta Sneijder´in pasi konusulurdu, hemen macin adami secerlerdi.

Top kontrolü, rahatligi, iki ayagini da ayni derecede iyi kullanmasi, sutlari vs. say say bitmez.

sneijder gibi adam varken 2 tane taş gibi kanadımız olsa bu takım büyük başarılar yakalar, ah tüpçü ah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt