Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize heryer arena :)

kadıköyde kayacazz...

kaymak lazımm

aziz başkan taze taze kaymak size

gelmen lazım görmen lazım kadıköye gelmen lazım

fenere kaymak lazımmmmmm.. :)

bu fenerin hali nolacak

ne forvet kaldı,ne orta saha bu taraftara kim kandıracak..

gelmen lazım, görmen lazım, farkı hissetmen lazım..

dider drogba ile fenere kadıköyde kaymak lazımm :):triumphant::triumphant::triumphant:

:happy:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Bn8Wqzj5PRc[/media]

angaralu turguttan özür dilerim, uydurdum ama ne yapalımm :)

güzelde oldu...

Sneijder %50 falan diyorlar ama Sneijder dün harikaydı...Çok zor topları kontrol etti..Hamit bir ara pas vericem diye ayağına şut çeki onu bile normal pas gibi kontrol etti...Selçuğun yükünü çekti biraz Selçuk kaçak oynadı dün.

Sneijder dün muthis oynadi. sadece topla oyunda degil topsuz oyunada biraz dikkat etmek gerekir. sneijder ciddiden muhazam mac cikarti. Drogbanin amrabata verdigi asisten önce drogbaya atilan passi bir kere muthisdi bunu bir kac kez yapti dün macda.

Mertin cikartigi bir sutu vardi mesela. o topa öyle vura bilmekde her baba yigidigin harci degildir. top sekerek gelirken üstüne aniden direk vurdu ve füze gibi gitti Top.

Kötü olan onun temposuna ayak uyduran kanat oyuncularimiz yok takimda amrabat haric ki oda hem yabanci kontenjanindan dolayi hemde son karar hamlerinde sinifda kaliyor simdilik.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=V4cosiX3-j8[/media]

1:30 da ümit özat dümbeleğine bakarmısınız hala 6-0 diyor ya :triumphant:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=V4cosiX3-j8[/media]

1:30 da ümit özat dümbeleğine bakarmısınız hala 6-0 diyor ya :triumphant:

aha idaa ediyorum :)

3 sampionluk. 4 yildiz icin.

4cü sampionluk 4 yildiza yakisir cekilde pes pese 4 sampionluk.

5 sampionluk rekor icin.

6 sampionluk
arka arkaya... onlar bizi 6-0 yendikleri ile öfünürler biz ise 6-0 sampionluklar ile !!!

7ci sampionluk.. alin size 7-0 in görnütüsünü hemde bol bol izlersiniz 7 senelik lig arvsivinden

:stupid: :cigara:

emenike gelince daha iyi olacak deniliyor bazı embesil yorumcular tarafından.. doğru şikeebahçe oldu. sözler yerine geldi...

emenike ile fener patlama yapacaksa yazık. kuyt-sow-emenike-webo= 100 milyon tl süpersin aziz başkan... :)

11 ağustoda drogba kayseride

11.hafta senjder arena da koyacak... bekleeyin cooming soon :)

Yahu Emenike takıma katılıca farklı olmaz.

Zaten bunların üst düzey 2 forveti var. Bakın Sow'a olmadık pozisyonlarda golü atıyor,dünde tek başına tehlike yarattı bazı pozisyonalarda. Webo'da kaliteli oyuncu.

Emenike iyi oyuncu ama Sow'dan üstün değil Webo'nun bir tık üstündedir.

Sezon boyunca takıma katkısı falan Webo'dan üstün olamaz atarsa max 2 gol fazlasını atar.

şikeciler arsenale elenince ayın 28inde açıkçası ben gidip 24 milyon verirdim gerekirse. o zamana kadarsa direkt pazarlık yapardım daha aza almak için. arda son gün bile gelse ne kamp ne uyum sorunu olmayacağı için beklenebilir. yeter ki gelmek istesin.

Arda gelmek istiyorum deyince 16-17'ye alırız. 20 vermeye gerek yok. At. Madrid önce ardayı ikna edip de aldı bizde, oyuncu istekli olunca pazarlık yapılmıyor. Arda gelmek istiyorsa Madrid hiçbir şey yapamaz. verim alamayacağını anlayınca göndermek zorunda

Sneijder dün muthis oynadi. sadece topla oyunda degil topsuz oyunada biraz dikkat etmek gerekir. sneijder ciddiden muhazam mac cikarti. Drogbanin amrabata verdigi asisten önce drogbaya atilan passi bir kere muthisdi bunu bir kac kez yapti dün macda.

Mertin cikartigi bir sutu vardi mesela. o topa öyle vura bilmekde her baba yigidigin harci degildir. top sekerek gelirken üstüne aniden direk vurdu ve füze gibi gitti Top.

Kötü olan onun temposuna ayak uyduran kanat oyuncularimiz yok takimda amrabat haric ki oda hem yabanci kontenjanindan dolayi hemde son karar hamlerinde sinifda kaliyor simdilik.

ben kanatlarda erman ve emrenin oynaması taraftarıyım emre arsenal maçında sneijder'le çok iyi anlaştı erman da çok faydalı olacak gibi geliyor bana

ben kanatlarda erman ve emrenin oynaması taraftarıyım emre arsenal maçında sneijder'le çok iyi anlaştı erman da çok faydalı olacak gibi geliyor bana

evet bence iyi bir option ola bilri bu iki isim . ama psv eindhoven takimini takip edin mesela. ordaki kanatlar mesela bizde olsa var ya.. hele su bakkali diye bir cocuk var 17-18 yasinda. hizli beynini full kunlana bilen kanat oyunculari ile her takima kafa tuta biliriz dünyada bence. Barca systemi ama tikir tikir yine islemeye baslarsa onlara karsi sans ile eleye bilirsin herhalde yine :(

37077.jpg

erman veya emre elbet oynacakdır. ama sol bek veya kanat alman lazımm...

h.balta oynacaksa öndeki adam etkili birisi olması lazım. emre-erman orta sahaya yardım gelen isimler ama birebirde öyle hızlı-etkili çıkış yapacak isimler değiller. zaten sorunları hızlı düşüneememek. skor olarak öndeyken sıkıntı yok ama skor lazım olan maçlarda zor oluyorr...

evet bence iyi bir option ola bilri bu iki isim . ama psv eindhoven takimini takip edin mesela. ordaki kanatlar mesela bizde olsa var ya.. hele su bakkali diye bir cocuk var 17-18 yasinda. hizli beynini full kunlana bilen kanat oyunculari ile her takima kafa tuta biliriz dünyada bence. Barca systemi ama tikir tikir yine islemeye baslarsa onlara karsi sans ile eleye bilirsin herhalde yine :(

aynen kanatlarda o tür oyuncular olsa zaten bizi kolay kolay kimse tutamaz ama tüpçü ve tayfası sağolsun önümüzü kesmek için binbir takla atıyolar

Söyle ciddi bir duyum patlasa da muhabbet etsek ya. Bu sene hic muhabbet edemedik anasini satayim.

Sirf bu yüzden yönetime kizginim :) Bugün mac da yok, kupa da yok. Offf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt