Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=2oTqyxvIm-Q[/media]

1:43:20

Mehmet Topuz topu kaptirinca tahminim Gurcan "ntss" diyor ah bea gibi.

hahahhaha ayriyetten

2:02:35 e dikkat

Hasan hoca tribune dogru Fatih hocaya dogru degisiklik yapalimmi gibi bir imada bulunuyo

kameranin cektigini gorunce normale donuyo :D zaa

Burak'ın artık başkalarını beklersiniz ! deyip takımdan ayrılacak vs. haberlerini yapmalarına sebep olan konuşma :

https://s14.directupload.net/images/130812/j4wokqfr.swf

Basın aşırı abartmış , söylerken Burak gülüp geçmiş zaten.

ilk defa izledim, bu muymuş yani olay. ama hatırlıyorum geçen sezon da bi ara burak yollanıyodu, anlaşmıştı, yedekte oturması bile buna bağlandı. aynı şeyleri yine yazıyo şeref yoksunları.

Günaydın..

Cimbom kararını verdi

Galatasaray transfer gündeminde olan 20 yaşındaki Kerim Frei için son kararını verdi.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/08/R.jpg

Yabancı kontenjanı nedeniyle transferde yerli isimlere yönelen ve emin adımlarla ilerlemek isteyen G.Saray Yönetimi, Kerim Frei’yi askıya aldı. Sezon başında Gökhan İnler’i alamayan, Alper Potuk’u da ezeli rakibi F.Bahçe’ye kaptıran sarı-kırmızılılar, Fulham forması giyen Kerim Frei’den de vazgeçti. Bir araya gelip transferi konuşan başkan Aysal ve Fatih Terim’in ortak kararı bu yönde. Frei’nin yaşı ile maliyetinin ters orantıda olduğu düşünülürken, bu transfer başka bahara kaldı.

3 milyona olmadı!

Henüz 20 yaşında olmasına karşın önemli bir yeteneğe sahip olan Frei için yönetim 3 milyon euroluk bir bütçe ayırmıştı. Ancak İngilizler buna yanaşmayınca sarı-kırmızılılar da topa bastı.

-----------------------

Sürpriz hedef Kampl

Hücumun sol ön tarafına takviye yapmayı planlayan Galatasaray, Red Bull Salzburg’un 22 yaşındaki Sloven yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/08/KAMPL216.jpg

Galatasaray’dan Kevin Kampl bombası… Hücumun sol ön tarafına ısrarla bir oyuncu almayı hedefleyen sarı-kırmızılılar daha önce Nani ve Farfan ile ilgilenmişti. Ancak başkan Aysal’ın gençleştirme politikasına uymayan iki yıldızın yüksek bonservis bedelleri de el yakıyordu. Fenerbahçe’nin Salzburg ile oynadığı 2 maçta da performansıyla dikkat çeken Sloven yıldız, arayışlarını sürdüren Cimbom’un radarına takıldı.

22 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilenen Galatasaray bu transfer için harekete geçti. Hem yaşının gençliği hem de 3 milyon euro gibi çok uygun bir bonservis bedeli bulunması Kampl seçeneğini sarı-kırmızılılar için cazip kılıyor. Cimbom, Elmander’in 1.8 milyon euroluk ücretini ödeyip gönderecek ve böylece Sloven Milli Takımı’nın da formasını giyen genç yıldıza yer açılacak

Raşit ALTUN / *********************

resize.php

Yav he, 22 yaşındaki milli futbolcu'dan fiyatı 3 milyon diye vazgeçiliyor, aynı paraya yabancı kontenjanın yüzünde kadroya zor girebilecek bir futbolcu alınacak

Bu *********************'de artık bıktırdı

Yav he, 22 yaşındaki milli futbolcu'dan fiyatı 3 milyon diye vazgeçiliyor, aynı paraya yabancı kontenjanın yüzünde kadroya zor girebilecek bir futbolcu alınacak

Bu *********************'de artık bıktırdı

İzlediğim kadarıyla Kampl Frei'ın çok önünde bir oyuncu... Tabi sadece 2 maçlık performansını izleyebildim.. Frei'ın fiziksel özellikleri tam bize göre hızlı -çevik ama paslı oyunda çok zayıf kalıyor..Kampl ara paslarında falan Frei'a göre çok daha hazır bir oyuncu..

Tabi gönlümden geçen Kampl+Frei alınıp Amrabat'ın gönderilmesi olur...

benimde gözüme eczacılık çarptı manyak para var o sektörde ama birde baktım mf ile alıyor lisede sözeldim ben temel 0 yani imkansız girmem :s tm kasıcam bu kış mat 0 olsada deniyeceğim şansımı

O manyak para devri bitti... İlaçlardan aldıkları ödenekler çok düştü... Çok çok sağlam bir yerde arı gibi işleyen bir yerin olacak o paraları görmen için...

Şu an ort. bir eczacı 4-5 bin kazanıyor en iyileri 15-20'ye kadar çıkar... Eskiden ort. 9-10 bin kazanırlardı hatta aylık 30000 tl. kazanan eczacı tanıyordum......

frei olmaması çok iyi olmuş umarım almayız onu...kampl fener maclarında iyi gözüktü

yatıyorum kalkıyorum aynı şeyi söylüyorum; bu takım 4-2-3-1 oynayacaksa kanat lazımmmm

Amkspor Fotospor'a bağladı iyice.

Zaten yabancı alamadığımız için Arda'ya yönelirken Kampl haberi ne alaka ?

Ayrıca kontenjan açılırsa sol bek alınır kanat değil.

muslera

eboue..semih..chedjou..hakan

selçuk..melo..leon osman

sneijder

drogba..burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt