Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a bola: bruma bugun veya yarın kararı belli olacak.

Decisão por Bruma entre hoje e amanhã

Geçen aldığımız gibi ihanet etmez.Fiziği falanda iyi umarım hoca elinden geldiğince ilginelir.

bruma olayıda 1-2 güne kapanıyor galiba..

oyuncunun menajeri yeni bir anlaşma arzusu içinde olduğunu yazıyor..

ilginç bir haber:9

Calciomercato in uscita per il Napoli, bagarre per Dossena: Parma favorito, Galatasaray e Rubin premono

sol bek???

Dossena gibi Napoli´nin elden cikartmak istedigi 31 yasindaki zirtoyu alacagima, Hakan Balta´yi oynatirim.

ilginç bir haber:9

Calciomercato in uscita per il Napoli, bagarre per Dossena: Parma favorito, Galatasaray e Rubin premono

sol bek???

Riera varken Dossena'yı alana gülerler. Bitik 31 yaşında Dossena nedir. Sırf Napoli ile ilişkimiz iyi, hazırlık maçı yaptık, Terim falan var diye uydurmuşlardır.

Benitez Liverpool'a aldırmamış mıydı Dossena'yı ? Kalsın hocasının yanında, uzak dursun.

bence fatih hocanın çift ayaklı kanat oyuncusu..

hamit çok bekleneni veremiyor..

sol tarafa engin-erman-emre ile lig içinde çözüm bulabilir. arda olsaydı sol bek te istemezdim açıkcası..

Gerçekten çok iyi bir kadromuz var. tek sorun sol bek gibi gözüküyor. Savunmaya da takviye yaptık tutarmı zaman gösterecek. diğer mevkiler zaten oturmuş durumda. Bu saatten sonra geçlere yönelik transfer yapmak çok mantıklı, yönetimi tebrik ediyorum bu konuda. Alt yapıya ikinci transfer bu sene, Kerim Frei, Okay, Bruma, gibi oyuncularla ilgileniliyor. Bunlardan 2-3 tanesi tutsa 15 yıl hizmet verir. 3 sene önce kurulan Scout ekibinin iyi çalıştığını düşünüyorum.

Gerçekten çok iyi bir kadromuz var. tek sorun sol bek gibi gözüküyor. Savunmaya da takviye yaptık tutarmı zaman gösterecek. diğer mevkiler zaten oturmuş durumda. Bu saatten sonra geçlere yönelik transfer yapmak çok mantıklı, yönetimi tebrik ediyorum bu konuda. Alt yapıya ikinci transfer bu sene, Kerim Frei, Okay, Bruma, gibi oyuncularla ilgileniliyor. Bunlardan 2-3 tanesi tutsa 15 yıl hizmet verir. 3 sene önce kurulan Scout ekibinin iyi çalıştığını düşünüyorum.

fatih hoca-scout ekibi çalışıyorda yönetim ne yapıyor. ilgilenmek yetmiyor, oyuncular bir bir elden kaçıyor.

sezon bittikten sonra 10-12 genç oyuncu izlersin. eğer 1 tane bile alamazsan ilk 18 kadroya girecek kalitede, planlama-hayalin sulara düşer.

fatih hoca ve ekibi en az maliyetle kaliteli kanat oyuncu bakıyor sürekli.

kerim frei+bruma gibi adamlar 1 sene içinde parlayacak potansiyele sahipler, her sene fırsat olmaz. shaqiri de olduğu gibi.

özellikle dünya kupası gibi ve elindeki değerleri oyuncuların gitme ihtimali var. onun için bu sene genç oyuncu çok önemliydi.

Dossena gelcegine Rieraya Dossenanin alacagi ücreti daha üstüne verilsin Rieraya yine gelmesin Dossena o derece yani..

Kazım = Furkan Soyalp + Enes + Şener'e razıyım.. | Bursaspor İçin en az ikisi

Kazım = Okay Yokuşlu + Yener Arıca | Kayserispor İçin

Bize yıllarca böyle yaptılar işlerine gelirse..

fatih hoca-scout ekibi çalışıyorda yönetim ne yapıyor. ilgilenmek yetmiyor, oyuncular bir bir elden kaçıyor.

sezon bittikten sonra 10-12 genç oyuncu izlersin. eğer 1 tane bile alamazsan ilk 18 kadroya girecek kalitede, planlama-hayalin sulara düşer.

fatih hoca ve ekibi en az maliyetle kaliteli kanat oyuncu bakıyor sürekli.

kerim frei+bruma gibi adamlar 1 sene içinde parlayacak potansiyele sahipler, her sene fırsat olmaz. shaqiri de olduğu gibi.

özellikle dünya kupası gibi ve elindeki değerleri oyuncuların gitme ihtimali var. onun için bu sene genç oyuncu çok önemliydi.

Kusura bakma ama çalışmak dedikleri 2 maç iyi oynayan Salzburglu Kampl'ı daha önce hiç izlemeden almaksa ben buna yokum...Haber doğruysa hocaya da güvenım sıfır kalır...

(Kampl kötü bir oyuncu değil hatta Draxler'in bir tık altı ama 2 maç izleyerek YABANCI adam alcaklar hiç nöbet falan tutmayalım burda.)

Oğulcan Çağlayan ‏@CglynOgulcan 22 Şubat

BÜYÜK İDOL ' DİDİER DROGBA ' HERKES BU ADAM İÇİN YAPILAN BELGESELİ İZLEMELİ BİR YILDIZ'DAN ÇOK DAHA FAZLASI pic.twitter.com/NOzyfqQHvv

Oğulcan Çağlayan ‏@CglynOgulcan 25 Şubat

Cok Buyuk Forvetsin Burak Yilmaz ...

Oğulcan Çağlayan ‏@CglynOgulcan 12 Mart

Burak Yılmaz futbolun sadece çalışmaktan ibaret olduğunun gostergesı . Nereden Nereye ! Renkler bir tarafa , Helal olsun sana Burak Yılmaz !

Oğulcan Çağlayan ‏@CglynOgulcan 20 Mart

Drogba elestiriliyorsa , bizi elestiren hocalarimiza kapris yapma luksumuz yok , olamaz . Futbol gelisim oyunudur . Calismak , calismak ...

bu çocuğu alalım çalışmayı seven geleceği parlk oyuncu en kötü seneye gelir galatasaraylı hemde

yazının rengi değiştirilmiyor

Çocuk kim bilmiyorum ama bir ibbden alınan şebeğin yazı karakterine ağzına bakın bir de şu çocuğun hangisinin daha başarılı olması olası? Adam efendi,düzgün, dikkatli umarım en az bu kadar yeteneklidir hayırlı olur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LxtwrT3rClE[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt