Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Arda'nın menajerini kovup başka biriyle çalışma seçeneği yok mu ? Tiksiniyorum bu heriften ..

o herif emrenin de menejeri kesin emre ardaya musallat etmiştir bunu. ardaya elli defa dedik şu arkadaş çevreni iyi seç diye. acun emre gibi kulisçiler zamanında iyi kafalamış ardayı.gerçek bi galatasaraylıya yakışmaz bu heriflerle yakın arkadaşlık yapmak.

Melo süper kupa maçında oynadığı oyunu sezonun tümüne yayarsa, çok zor gol yeriz.

Peki Tr ligi ile La liga eş değer mi?

Magazin olaylarına daha girmedim bile :)

tabikide es deger degil. ispanya liginde kalsada Galatasarayli olarak üzülürüm ama onun icin dogru secim belki deyip gecerim. kizmam yani acikcasi ona bu konuda.

ama gelirsede tarih yaza bilme firsati var sevdigi camiasinda. Sampionlar liginde de oynayacak hemen hemen her sene bizde... ama objektiv bakarsak tabiki kariyer anlamda ligler konusunda geriye gitmis olur. dogruya dogru yani.

vallah ben onun yerinde olsam ne yaparim bilemem acikcasi. magazin konusunda ise.. artik daha tercübeli olmasi gerekir bu konularda diye düsünüyorum.

Ardanin biraz akli varsa fenere girmez. Emreden beter olur.. Bunu goz gore gore bir insan niye yapar anlamis degilim.

Burak oynayacaksa bile tek forvet olarak oynamalı Drogba ve Burak birlikte oynadığında topu rakibe bırakıyoruz

abi yok öyle bişey ya yemin ediyorum yok , 18 şampiyonluğumuzun maçlarını izle full 4-4-2 ilerde elmander necati baroş götürdü hemde nasıl götürdü emre çolak engin baytar neler yaptı

şimdilik aldanmayın tek forvete

biz gecen sene bütün cl maçlarında nerdeyse 2 forvet cıkdık

mesajın dan buragın gereksiz oldugu çıkıyo. ben mi yanlıs anladım 3-4 sayfa geriden geldim ayrıyetden.

bitek sen olumsuz yazmıyosun burak hakkında

benim derdim burağa olumsuz yazı yazan herkesle

İşte okumadan ön yargılı boşa yorum yapıyorsun.

Ne yazmışım;

1- Burak top etmeyi biliyormu, hayır bilmiyor. Net. Kimse tartışmaz.

2- Sneijder ve Drogbanın en önemli özelliği top kendilerine gelirken ikinci hamleyi düşünüp kendilerine avantaj sağlayacak şekilde stop ediyorlar mı, evet. Kimse tartışmaz.

Burada Burak ın golcülüğünü, futbolculuğunu tartışan bir şey yazmamışım dimi. Çok açık.

o herif emrenin de menejeri kesin emre ardaya musallat etmiştir bunu. ardaya elli defa dedik şu arkadaş çevreni iyi seç diye. acun emre gibi kulisçiler zamanında iyi kafalamış ardayı.gerçek bi galatasaraylıya yakışmaz bu heriflerle yakın arkadaşlık yapmak.

Bu Acun denen ibnenin PS3'ü varmış söylentiye göre.Emre ve Arda o yüzden Bu Acun denen ibne ile takılıyorlarmış.

tabikide es deger degil. ispanya liginde kalsada Galatasarayli olarak üzülürüm ama onun icin dogru secim belki deyip gecerim. kizmam yani acikcasi ona bu konuda.

ama gelirsede tarih yaza bilme firsati var sevdigi camiasinda. Sampionlar liginde de oynayacak hemen hemen her sene bizde... ama objektiv bakarsak tabiki kariyer anlamda ligler konusunda geriye gitmis olur. dogruya dogru yani.

vallah ben onun yerinde olsam ne yaparim bilemem acikcasi. magazin konusunda ise.. artik daha tercübeli olmasi gerekir bu konularda diye düsünüyorum.

Neyse,uzatmayalım madem :) Arda'ya her daim kapımız açık.İster Avrupa'da oynasın,ister bizde.Yeterki Emre karaktersizi gibi fbye gitmesinde nerde oynarsa oynasın.Ki zaten Arda o karakterde bir futbolcu değil.

şu arda muhabbetini bırakalım artık hayırlısı dememizin vakti geldi.

benim anlayamadığım bir şey var oda , burak a yapılan yorumlar

sizin derdiniz ne bilader?

fenr macında haksızlık yapıldı en azından 30 dakka oynamalıydı. sırf FT var diye olsun diyorum.

Mou yapsa böyle bişey küfür ederdim.

bazıları yazmış burak olmayınca daha iyi oynuyoruz diye , gördük 0-0 bitti maç.

istatistiklere aldanmayın artık.

burakin sakatligi vardi kesin . umutun yerine yoksa o girerdi oyuna bence. umut oyun icinde hic bir ise yaramiyor press uygulamasindan haric ki top kaptiginida görmedim pek simdiye kadar. rahatsiz ediyor sadece okadar rakip oyunculari.

burakin da oyun icinde eksikleri var bence ama okadarda degil. hem adam atiyor ya. bence abartiliyor burak konusu ciddiden basinda.

İşte okumadan ön yargılı boşa yorum yapıyorsun.

Ne yazmışım;

1- Burak top etmeyi biliyormu, hayır bilmiyor. Net. Kimse tartışmaz.

2- Sneijder ve Drogbanın en önemli özelliği top kendilerine gelirken ikinci hamleyi düşünüp kendilerine avantaj sağlayacak şekilde stop ediyorlar mı, evet. Kimse tartışmaz.

Burada Burak ın golcülüğünü, futbolculuğunu tartışan bir şey yazmamışım dimi. Çok açık.

iyide adamı 11 den kesiyosun

sadece şu soruyu cevapla burak diyince aklına ilk ne geliyo ?

bu ne olm ya aglicam la :(

harbi ihtimalini bile dusunuyonuz la oha la

Volkan Galatasaray'a nasil gelmez ise Arda fenere gitmez.

bidaha Ardanin fenere ihtimalini yazan bi arkadasi sikayet edicem artik bukadar mal olmayin lutfen.

Yahu yazmadan önce okuyup anlamayı öğren. İnsanlara mal diyeceğine cümlenin boldlamadığın kısmını 2-3 kere okusana içinden. Sonra kime mal diyeceksin görelim. Dediğim gibi boldlamadığın kısmı içinden bir kaç kez oku. Hatta sonra o cümleyi tam olarak oku bir kaç kez daha. İdrak et. Sonra da bir aynanın karşısında yine bir kaç kez tekrar et kendi gözlerinin içine bakarak.

A Haber de maçın tekrarını izliyorum. Maçın heyecanından bazı şeyleri fark etmemişim. Şimdi bu yorumcuların ne embesil olduğu daha net ortaya çıkıyor. Yorumlara bak.

Burak eğer Umut gibi yedek kalmayı sorun etmeyecekse biz onu her zaman kral yaparız yok surat yapıp mırın kırın ediyosa kapı açık istediği yere gidbilir

dünya standartlarında benzemaya higuane değişmiceğim bi forvetimiz var bizim oda burak yılmaz

siz kalkıp top kontrol edemiyo, çalım atamıyo derseniz ayıp edersiniz

bazı şeyleri kabullenin 160 m e luk takımız

anlaşılan burak fazla geliyo bize

Şahsen arda'yı zerre sevmem ama fenere hayatta gitmez

Bizede ya bu sene ya gelecek sene kesin gelir ve çok büyük güç katar

Ayrıca Arda'nın magazinden o kadar rahatsız olduğunu zannetmiyorum rahatsız olsa Selçuk İnan gibi davranır

Bence Arda'nın dönme sebeplerinden biride; popularitesi burada çok yüksekken orada sıradan olması..

Arda istediği zaman buraya döner,dönmeli. Bu bu sene olursa bize de yarar, seneye olursa yine farketmez şu an çok. Ama FB'ye şu an giderse en büyük sorunlarını çözer ve rekabette tüpçü faktörü de varken rakibi favori yapar bizim de elimizi bağlar. Ayrıca her şeyden önce hepimizin yüreğini dağlar ve Emre'den bile daha çok nefret edilen bir isim olur burada.

Türk milli takımı diye bir şey kalmaz, fenerbahçe nefreti galatasaraylılarda top noktaya çıkar, kutuplaşma ve kavga ortamı körüklenir.

Arda yetiştiğin camia'yı ve tuttuğun takımı düşünmese bile bunları düşünür yine gitmez oraya diyorum.

burakin sakatligi vardi kesin . umutun yerine yoksa o girerdi oyuna bence. umut oyun icinde hic bir ise yaramiyor press uygulamasindan haric ki top kaptiginida görmedim pek simdiye kadar. rahatsiz ediyor sadece okadar rakip oyunculari.

burakin da oyun icinde eksikleri var bence ama okadarda degil. hem adam atiyor ya. bence abartiliyor burak konusu ciddiden basinda.

Umut'a değinmişken,Umut beni çıldırtacak.Deli gibi pres yapmaktan başka işe yaramıyor,o yaptığı preste de rakibe öyle bir kontrolsüz giriyorki hakemler hemen faul çalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt