Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renktaş benficadan neden sol bek alınmasın? mesela coentrao da benficadaydı

1-söylenen isim o kadar iyi biri değil.

2-riera göndermeden sol bek almak saçmalıkdır. riera oynamayacaksa sol tarafta gönderirsin, sol bek niyetin varsa.

3-elmanderi gönderiyorsan, kanat oyuncusu alırsın hücümdan birini gönderiyorsan...

Ben Elmander gidecekse sol bek alırım genede...Elimizde kanat oynayacak fazla oyuncu var öyle ya da böyle...Bir şekilde halledilir.Ama sol bek oynayacak oyuncu işi zor.

elmander göndermesinler, riera göndersinler ozaman.. elmander için 1,5 milyon euro veririm, riera al 3 milyon euronu git derim..

elmander yine oynarr bazı maçlarda.. riera sol bek gelirse özellikle amrabat-emre-engin-erman varken oynamaz asla..

elmander göndermesinler, riera göndersinler ozaman.. elmander için 1,5 milyon euro veririm, riera al 3 milyon euronu git derim..

elmander yine oynarr bazı maçlarda.. riera sol bek gelirse özellikle amrabat-emre-engin-erman varken oynamaz asla..

Elmander sakatlıktan çıktıktan sonra toparlayamıyor bir uyum süresi var...Bence Elmander'de oynayamaz...Hele tek forvet oynarsak son FB maçındaki gibi...En iyisi ikisini de elden çıkarmak...Elmander'in talipleri var niye dediğin gibi olsun ki oyle yada böyle gider zaten.

1-söylenen isim o kadar iyi biri değil.

2-riera göndermeden sol bek almak saçmalıkdır. riera oynamayacaksa sol tarafta gönderirsin, sol bek niyetin varsa.

3-elmanderi gönderiyorsan, kanat oyuncusu alırsın hücümdan birini gönderiyorsan...

dediklerine katılıyorum sadece benficadan sol bek mi alınır kısmına takılmıştım :)

dediklerine katılıyorum sadece benficadan sol bek mi alınır kısmına takılmıştım :)

benfica sol bek alınırmı derken adamın çok iyi olmadığından bahsetmek istedim.. söylenen isim için fiyatı en az 6-7 milyon euro. adamlar niye satsın başka sol bekleri mi var???

6-7 milyon euro onu alacağıma bruma gül gibi duruyor orda.. pas parayı al, zaten seneye serbest kalacak 10-12 isteyecek halleri yok. sporting son zamanlarda çıakrdığı isimlerin hangisi yeteneksizdir yahu, mantilite anlamında hazırlarsan 2-3 seneye 20-25 den satarsın.. yabancı sınırlaması imiş..

-------------muslera-------------

-hamit/sabri-------chedjou----semih---h.balta----

---------------melo------selçuk-------

-------burak--------snejder---------bruma-----

------------------drogba-----------

orta saha güçsüzmü oldu, hamit/engin oraya çek brumayı yedeğe at. fener maçında ne oynadık sanki. amrabat yerine bruma işte.

en az şu kadro 5-6 maç oynar direk 11. birde avrupası var. kazım kazım-aydın da gidecek. amrabat dışında kanat oyuncusumu kalacak..

çıkan haberlere bakalım sol bek kaçtane isim yazabilirsiniz son 20 gün kala??

elmander i satıyorsan sol bek alacaksan çok iyi biri gerek, riera satmadan iyi birini almak mantıklı değil bence..

bizim bruno cortes i benfica kiralım galiba. 1 seneliğine.. tek sol bekleri var. benficanın yanii..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt