Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldık diyelim takımda nasıl yer acacağız bu adama sorun o.Sonuçta genç devamlı oynamak isteyecektir gelişimi açısından.

bu adam en az 10 maç oynayabilir. şpl hariç..

---------muslera-----------

--sabri--chedjou--semih---h.balta----

-------melo-----selçuk--------

---burak------snejder-------bruma----

------------drogba---------

veya orta saha güçsüz ise yedek olur... böyle en az 10 maç oynar. şpl de en az 3-4 maç sonradan girer... zor bir iş değil.. sol bek alınmayacak gibi..

bu arada twitterr bruma haberi ile çoştu :)

veya orta saha güçsüz ise yedek olur... böyle en az 10 maç oynar. şpl de en az 3-4 maç sonradan girer... zor bir iş değil.. sol bek alınmayacak gibi..

iki mesajından biri bruma gelirse sana rütbe versinler :D

Maç sayısı onun için yetersiz.Adam bu kadar maç için nasıl gelir ben anlayamıyorum,pek ihtimalde vermiyorum doğrusu.

Bruma için birinin Portekiz'e gittiği söyleniyordu,bakalım.

iki mesajından biri bruma gelirse sana rütbe versinler :D

transfer nöbetinde muahbbet yok, arda olmayacağını var sayıyorum..

tek isim var bruma.. :)

bana rütbe vermesinler, bruma gelirse zaten bana kalırsa türkiye liginde rütbeye hazır olun bu sene :) (%15-20 artırır gerçekten hazır hale getirilirse)

Drogba reis 35 yasinda, zorluk seviyesi düsük maclarda dinlendirilecektir. Ayni maclarda Eboue de dinlendirilir, yine maclar yogunlastiginda SL macindan önceki lig maclarinda Melo-Sneijder de rotasyona takilir. Genc yetenekli oyuncu forma sansi bulur sknti olmaz, e rotasyon iyi olur kupadan da erken elenmezsek zaten ciddi sayida mac olusuyor istemese bile forma sansi bulur.

Sent from my BlackBerry Runtime for Android Apps using Tapatalk

Maç sayısı onun için yetersiz.Adam bu kadar maç için nasıl gelir ben anlayamıyorum,pek ihtimalde vermiyorum doğrusu.

Bruma için birinin Portekiz'e gittiği söyleniyordu,bakalım.

bu kadar maçı nerde yapacak peki??

real-chelsea-psg??? yıldızların arasında kaybolmaktansa...

sporting filan durması imkansız zaten bu kadar olaydan sonra..

Bu potansiyelde bi oyuncu yabancı sınırı olmayan her ülkede bizde oynayacagından daha fazla maç yapar.

varmısın idddaa ya???

19 yaşındaki bir oyuncu için iyi bir takımda kendine gösterebileceği maç sayısı 15-20 yakınsa daha ne olsun...

çok büyük takımlarda oynacağı sayı 7 geçmez.. sayılan takımların kanatlarında kimler var acaba???

ayrıca yabancı kontenjanı soru çözülürse devre arası veya seneye nasıl bir oyuncu kazanılmış olur farkında olmalıyız. iddaalıyım.

sporting yetenek anlamında müthiş kanat forvetler yetiştiriyor. mantilite anlamında hazırlarsan drogba-snejder ile beraber oynayacak bir isim daha çok isim duyurur bence...

varmısın idddaa ya???

19 yaşındaki bir oyuncu için iyi bir takımda kendine gösterebileceği maç sayısı 15-20 yakınsa daha ne olsun...

çok büyük takımlarda oynacağı sayı 7 geçmez.. sayılan takımların kanatlarında kimler var acaba???

ayrıca yabancı kontenjanı soru çözülürse devre arası veya seneye nasıl bir oyuncu kazanılmış olur farkında olmalıyız. iddaalıyım.

sporting yetenek anlamında müthiş kanat forvetler yetiştiriyor. mantilite anlamında hazırlarsan drogba-snejder ile beraber oynayacak bir isim daha çok isim duyurur bence...

:) Üstad iddaam falan yok bunlar düşüncem.Bizde 10 maçında üstünde 11 başlayamaz bu adam,acı ama gerçek.Tabii ki gelsin isterim ama onun açısından bakınca Türkiye yabancı sınırı çerçevesinde mantıklı bir tercih maalesef değil.

Bruma geliyor golde geliyorrrrrrrr Bruma geliyor golde geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Arda ve Bruma Aynı an da mı geliyormuş. üçüncü atlı da Carlinhosmuşsa demek ki.

vallah arda-bruma geliyorsa hamittin tarafına bruma geçer..

------------muslera---------

-eboue----cehdjou---semih---h.balta---

-------melo----selçuk-----------

-bruma------snejder-----arda--------

------------drogba--------

şpl de oh ne la. durdursunlar bakim kanatlarıı :)

vallah arda-bruma geliyorsa hamittin tarafına bruma geçer..

------------muslera---------

-eboue----cehdjou---semih---h.balta---

-------melo----selçuk-----------

-bruma------snejder-----arda--------

------------drogba--------

şpl de oh ne la. durdursunlar bakim kanatlarıı :)

Böyle bir durumda kanatları değil, Sneijderi durdursunlar da görelim. interde ki patlamanın aynısını yapar. Ama bu transferlerin olması düşük ihtimal. Max Carlinhos ve Kerim alınır diye düşünüyorum. Carlinhosta yabancıya yer açılabilirse alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt