Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda, Bruma, Carlinhos diyorlar büyük ihtimalle. Bekleyelim bakalim aksami ne diyecekler.

Inanmak zor, cünkü bu 3 transfer gerceklesirse cok büyük isler yapabiliriz CL´de.

Ben gerci birine bile raziyim ya neyse :) Paket olarak geleceklerine pek ihtimal vermiyorum :)

Zira ücünün bonservisi 27-30 Milyon´a yaklasir. O kadar paramizin oldugunu düsünmüyorum.

Arda, Bruma, Carlinhos diyorlar büyük ihtimalle. Bekleyelim bakalim aksami ne diyecekler.

Inanmak zor, cünkü bu 3 transfer gerceklesirse cok büyük isler yapabiliriz CL´de.

Ben gerci birine bile raziyim ya neyse :) Paket olarak geleceklerine pek ihtimal vermiyorum :)

Zira ücünün bonservisi 27-30 Milyon´a yaklasir. O kadar paramizin oldugunu düsünmüyorum.

Acaba başkan CL finali hedefini öne mi aldı ?

ben sadece arda-bruma diyorum. riera göndermeden sol bek almak saçmalık olur.

başkan bu sene çilek milek derken , daha karpuz keseceydikk modundaa :)

Cok gördük biz bu haberleri. 365g24s rakamlar ve tüm detaylari yazmisti Farfan ve Carlinhos transferlerinde

Sonra Kerim frei dediler oda olmadi tüm duyumcular patlayip duruyor

Oyuncu alacak olan coktan alirdi, bir oyuncunun serbest kalmasina kaldiysak ohooo

Porto gibi takimlar bize yedirmez Bruma'yi fln

Kac senedir bir sol bek alacaklar kontenjan mevzusunu bildikleri halde takima yabancilari doldurdular danyler amrabatlar rieralar elmanderler kontenjan sunlara gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt