Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamiti izlemektense bruma yı öyle veya böyle oynatırım sağ tarafta..

sabir reis oynar bekte. geçen senede çok gördük eboue yedekte...

fatih terim işini bilir. brumayı istiyorsa gider alırlar. nede olsa bahsedilen rakamlar 8-9 bizim yönetim 10 dan fazla vermezz :)

Yahu şu Galatasaraylıbiri nickli twitter kullanıcısının twitlerini niye paylaşıyorsunuz adam jb geçiyor kendince yok duyumca baba filan diye bugüne kadar bildiği hiç bir şey yok ne dese patlıyor zaten dediği şeylerde gündemde olan şeyler oluyor gelip hala burda paylaşıyorsunuz hayret bir şey ya. Gidip bir hesap açsam Bruma ile görüşülüyor yakında gelişme olabilir filan onuda paylaşırsınız heralde.

Sol bek almayıpta gidip başka bölgeye oyuncu alacağımıza hiç inanmıyorum. Yani o yüzden transfer yapacağımıza inanmıyorum.

hamiti izlemektense bruma yı öyle veya böyle oynatırım sağ tarafta..

sabir reis oynar bekte. geçen senede çok gördük eboue yedekte...

fatih terim işini bilir. brumayı istiyorsa gider alırlar. nede olsa bahsedilen rakamlar 8-9 bizim yönetim 10 dan fazla vermezz :)

hamit deme kardeşim damarlarım çekiliyor :(

bu paylasildimi bilmiyorum ama gülmekden öldüm resmen :)

+18

595322.gif

Arda, Bruma, Carlinhos diyorlar büyük ihtimalle. Bekleyelim bakalim aksami ne diyecekler.

Inanmak zor, cünkü bu 3 transfer gerceklesirse cok büyük isler yapabiliriz CL´de.

Ben gerci birine bile raziyim ya neyse :) Paket olarak geleceklerine pek ihtimal vermiyorum :)

Zira ücünün bonservisi 27-30 Milyon´a yaklasir. O kadar paramizin oldugunu düsünmüyorum.

imkansız. 3ün 1'ini alırız. o da Carlinhos.

ardanın geleceğine inanlar brumanın da geleceğine inanmalı.

tek gelmeyecek carlinhos galiba.. üvey evlad gibi kaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt