Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tapatalkta mesajlar cift gorunuyor neden acaba

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bruma bi yerle anlaştı ama kimle?

ortalık karışık

ispanya real madrid

türkiye galatasaray

bruma yı alırsak real madrid mi çalım atmış olucaz.. :)

Sen gelmesini istiyorsan gelmez.Çünkü bugüne kadar hep böyle oldu:)Murat şu naniye de gelme falan de ki totem yapalım gelsin

nani gelmez zaten :) bumu istediğin. nani kim la sokak topçusu:)

bruma öylemi bak real madrid istiyor..

bana laf çakıyon ama drogba için burda günlerce-gecelerce yazdım ne oldu.

laf olsun diye değil, gerçekten bu çocuk farklı bir yeteneği var..

Asaletin Yeter ‏@uA1905od3 dk

Galatasaray yönetimi en geç iki hafta içinde Mahkemenin yürütmeyi durdurma ile ilgili kararını vermesini bekliyor eğer karar olumlu olursa>>

Asaletin Yeter ‏@uA1905od2 dk

Carlinhos Bruma ve Ardadan en az ikisine imza attırmayı planlıyorlar. Arda da son durum milli maçtan sonra başkanıyla konuşacak herşey o>>

Asaletin Yeter ‏@uA1905od1 dk

Konuşmadan sonra belli olur Atletico bınservisinde indirim yapmaya yanaşmıyor, Bruma ile ilgili her konuda anlaşmışlar kulübü ile olan>>

Asaletin Yeter ‏@uA1905od4 sn

İşi çözmeye çalışıyolar, son olarak carlinhosda diğer ikisine göre hem kulüp hem oyuncu ile anlaşılmış bana bugün gelen son haberler böyle

Asaletin Yeter ‏@uA1905od1 dk

Şunuda söliyim başkan hem arda hem bruma ikisine birden imza attırmak için epey uğraşıyomuş ama bence zor

ule mahkeme kararına göre iş yaparsak ayvayı yerik. mahkeme bu.

bugun yürütmeyi durduru kararı çıakr, 1 ay sonra onanır. ne yapıcan o zaman.

elmander gitse, bruma gelse no problem. bekleyelim 2 hafta daha. sonra bakılır... zaten carli cepte...

Mevcut sınırda Carlinhos ve Bruma imkansız.

Asaletin Yeter'in dediği gibi yürütmeyi durdurma kararı çıkarsa olur o iş ancak.

Mahkemeden bir şey çıkmasa da en azından Carlinhos'u almamız lazım.Sonuçta Eboue/Sabri rotasyonu ile Carlinhos'a yer açmak mümkün ama Bruma için yer bulmak çok daha zor.

Mahkeme yürütmeyi durduracak,Arda gitmek için izin alacak,Atletico bonservisinde indirime gidecek,Bruma takımıyla olan sorunları çözecek biz de transfer yapacağız ha?

Su kolpaci Asaletin Yeter'e inaniyorsunuz ne diyelim. Bir ergen oturmus bilgisayarin basina sallayip duruyor, dedikleri de mantik disi zaten, ve sizde inaniyorsunuz. Nedense nzm bi haber patlasa bu duyumcular araya girip ben biliyorum tribine giriyor.

Baskan ugrasiyormus beyler, ama bence zor demis iste.. Ah ne güzel de garantiye aliyor isini, takdir ettik.

nani gelmez zaten :) bumu istediğin. nani kim la sokak topçusu:)

bruma öylemi bak real madrid istiyor..

bana laf çakıyon ama drogba için burda günlerce-gecelerce yazdım ne oldu.

laf olsun diye değil, gerçekten bu çocuk farklı bir yeteneği var..

yazdigini irnoni olarak algiliyorum ama öyle degilse yuhhh yani kardes.

bruma real istiyormus nani sokak oyuncusuymus diyorsun da.. nani nerde oynadigini bilmiyorsun galiba.

Manchester united da öyle az bucuk takim degil galiba yanlis hatirlamiyorsam :)

elmanderi gönder

brumayı al

sonra başka şeyleri bekle..

1-2 transfer yapacağız diyip, işi yine mahkeme veya kararlara bırakacaksak. galatasarayı kim yönetiyor? mahkeme kararlarımı yoksa seçilenlermi??

Hiçbirşey yapmadan beklemekten daha mantıklı

Valla kusura bakmayın da planlar mahkemenin durdurma kararı üzerinden yürütülüyorsa bu bildiğin boş boş beklemektir.Zaten 6+0+4'e zamanında ses çıkarmayıp son anda tepki koyduğumuz için bu kadar sıkıştık.Şimdi ise hala macera peşindeyiz.

Bunları bekleyene kadar Dany,Elmander,Riera hatta Amrabat'ı göndermeye çalışsalardı şimdi elimizde hem kontenjan olurdu hem de daha iyi bir kadro kurma fırsatı.

Bence sol beke daha çok ihtiyacımız var.Kanadı devre arası alırız.

yazdigini irnoni olarak algiliyorum ama öyle degilse yuhhh yani kardes.

bruma real istiyormus nani sokak oyuncusuymus diyorsun da.. nani nerde oynadigini bilmiyorsun galiba.

Manchester united da öyle az bucuk takim degil galiba yanlis hatirlamiyorsam :)

ironi tabi laa:)

nani ye laf diyen mustafa sarp kadar kalitesi olsun :)

sporting ne kanat oyuncusu yetişirmiş arkadaş..

schimecel bile sportinden çıkma düşün yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt