Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda böyle oynicaksa hiç gerek yok çift haneli bonservisler 4 5m yıllık paralara hatta ziyanın önde gideni olur hiç bişey oynamadı 70 dk de nuriyi alalım daha iyi yabancı kontenjanını çözer hiç değilse

arda hic bir sey oynamadiysa nuride tarif edilemez cekilde hic bir sey oynadi acikcasi. Nuri den bir cacik olmaz dortmund systeminden haric baska takimda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Xrr3n1NNUYk[/media]

ah ulan ah... gelecektin bize.

Schalke, Bayern, Madrid, bosuna defansta kullanmadilar Hamit´i. 1500 kere dedik. Oynayacaksa defansta oynasin diye.

Cekinmeden sag bekte kullanabiliriz Hamit´i. En basarili oldugu mevki orasi zaten. Kariyeri boyunca öyleydi.

Orta saha olarak Almanya´da is yapmadi Hamit. Ama anlatamiyoruz.

yahu arda 17-18 hele 24 milyon euroları falan etmez,adamın net iyi ondağı macı domine ettiğini hiç görmedim (atleticoda iyi oynadığı oluyor ama atletico o macları zaten domine ediyor ) ,tek care bu yabancı sınırı yıkılmalı yoksa ardaya okadar para verilerek olmayacak bu işler.

Schalke, Bayern, Madrid, bosuna defansta kullanmadilar Hamit´i. 1500 kere dedik. Oynayacaksa defansta oynasin diye.

Cekinmeden sag bekte kullanabiliriz Hamit´i. En basarili oldugu mevki orasi zaten. Kariyeri boyunca öyleydi.

Orta saha olarak Almanya´da is yapmadi Hamit. Ama anlatamiyoruz.

bugün çok mu iyiydi??

sağ bek de daha iyi doğru ama şu formuyla tribüne çıkmayı hak ediyor. sırf hamit için yerli sınırlaması getirilsin diyecem.

süper kupada beni fıtık etti...

Hollanda Wijnaldum-Van der Vaart-Strootman orta sahasi ile maça cıkar, biz doldururuz ne kadar ön libero varsa sahaya :asd:.

atletico iyi takım değilki bu sene ilk 5e giremezler yada beşinci zor olurlar.Falcao tek başına kurtarıyordu maçları.Eminim bundan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt