Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle düsünebilirsin ama Kuyt meselesi de var. Eger gercekten öyle olsaydi Kuyt'u da almazdi. Ve öyle bakarsan adam sonucta haksiz da degil, ve Sneijder bunu kendisi de biliyordur. Sneidjer dedigin son senelerde büyük bir düsüs yasadi ve yeni yeni toparlamaya basladi (Van Gaal bunun bilincindedir, ama daha fazla calismasini istiyor belki). Ve Sneijder milli takim'a geri cagirilmak icin elinden geleni yapacaktir, ve en cok faydalanan biz olacagiz.

Hocam haklısında adamların Kuytten fazla beklentisi yokki.

Kuyt onlar için rotasyon oyuncusu son 10 dakika hatta 90 dakika yedek oturacak bi adam.

Sneijder = Hollanda milli takiminin Van Persie ve Robben ile birlikte en büyük markası ve değeri. Bu adamin Türkiye'de top koşturması bunlara öyle yada böyle koydu.. Sneijdera bayilan adamlar sirf Galatasaraya/ Türkiye'ye transfer olduğu hafta dedikleri laf şu artık milli takımı unutsun. Bunlar böyle bi toplum çekemiyorlar Türk takımın adamların en iyi futbolcusundan birini kadrosuna katmasını.

Van Gaal denen adam Sneijder'in kac macini izledi Galatasaray'da? 1 tane o'da Real Madrid ŞL maçı 3-0 lık yada Schalke 1-1 tam hatırlamıyorum ama 2. Yarı oyundan çıkmıştı

Tap'a Talk

bu habere çok güldüm lan :happy::happy:

Walcott sürprizi! Oynadı ve attı...

İngiltere özel maçta İskoçya'ya 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada son antrenmanda sakatlık yaşayan ve Fenerbahçe ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi play-off turu maçına yetişemeyeceği konuşulan Walcott ilk 11'de başlayıp bir de gol attı.

tumblr_mc5k5sd5pu1rgs6v5o1_400.gif

+18:eek::eek::eek:

Hocam haklısında adamların Kuytten fazla beklentisi yokki.

Kuyt onlar için rotasyon oyuncusu son 10 dakika hatta 90 dakika yedek oturacak bi adam.

Sneijder = Hollanda milli takiminin Van Persie ve Robben ile birlikte en büyük markası ve değeri. Bu adamin Türkiye'de top koşturması bunlara öyle yada böyle koydu.. Sneijdera bayilan adamlar sirf Galatasaraya/ Türkiye'ye transfer olduğu hafta dedikleri laf şu artık milli takımı unutsun. Bunlar böyle bi toplum çekemiyorlar Türk takımın adamların en iyi futbolcusundan birini kadrosuna katmasını.

Van Gaal denen adam Sneijder'in kac macini izledi Galatasaray'da? 1 tane o'da Real Madrid ŞL maçı 3-0 lık yada Schalke 1-1 tam hatırlamıyorum ama 2. Yarı oyundan çıkmıştı

Tap'a Talk

Hollanda halki nasil düsünüyor bilemem. Kendim almanya'da yasiyorum ve inan gecen yanimdan, turuncu giymis biri, bisikletle gecti ... arkasinda #10 Sneijder yaziyordu. Gercekten ne adam almisiz diye gülümsedim, gururlandim.

Kuyt yedek olabilir, fark etmez. Van Gaal Sneijder gibi bir markanin daha büyük takim'a gitmedigi icin kizmis olabilir (kendisi zaten bunu istiyordu) ve belki bu yüzden giciklik yapiyordur - bu yanlis bir davranistir ama onu irkcilikla suclamak daha da yanlistir bence. Üstelik marka olsun, olmasin ... sonucta 1yili askin dogru dürüst top oynamamis. Belki de mesaj gönderiyordur, öyle yatip burda oynayamazsin diye.

Neyse, ben cok ümitliyim. Sneijder trip yapan oyuncu degildir. Adam klas'dir, caliskandir. Seneye DK var ve oraya kesinlikle katilmak istiyordur. Dedigim gibi, bundan en cok biz faydalanacagiz. Bunun sinyallerini de vermistir kendisi zaten. Becerirse Van Gaal onu seve seve almasi lazim kadro'ya. Tek sorun Sneijder'in etrafinda dilinden anlayan futbolcu olmamasidir. Drogba haric - TFF sagolsun.

Ya abi ya su webaslan'daki alevli toplari özledim ... ne sikici bir transfer dönemi bu ... aklima geldikce tüpcü'yü dövesim geliyor ...

durup durup gümbürt diye bir transfer yapacağız ,içime doğuyor bu ama esas transfer tüpcüyü göndermek olmalı bu yıl..

1 transfer hakkımız olsa arda-bruma-carlinhos hangsini alırsınız??? maddi olarak düşünmeyinn.. para benden hayalde olsa:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt