Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 4-3-1-2 taktiğine düşman değilim takım bu taktiğe uygun değil diyorum. Bir kere kanatsız daha doğrusu kanatların kullanılmadığı bir sistem yoktur. Bu taktikte orta üçlünün sağı ve solu, forvetler ve bekler kanatları kullanması gerekiyor. Bizde Eboue dışında hangi oyuncu bu görevlerin hakkını verebilir. Forvetler hiç uygun değil Burak son vuruş dışında sahada yok Drogba pivot santrafor özellikli ikisi de pres yapmıyor takım oyundan çabuk düşüyor üstelik arkalarında pres konusunda zayıf olan Sneijder var birde. Orta üçlünün solunda Selçuk var kanatlara desteği 0 malesef kendi görevini yapmasını da engelliyor hemde, sağında Hamit hepten bitik durumda başka biri oynasa daha iyi olur ama yerine geçecek kişi de oranın hakkını veremez. Beklerin önü açık sol bekte sıkıntımız var sağ bekte Eboue geçen sene çok iyi değildi bu sene idare ediyor şimdilik.

Sakatliklar bitirdi cocugu. Cok yetenekli bir stoperdi. Bunlar feshettigine göre bitmis cocuk demek ki.

Milli takima yükselmisti, cok iyi de 1-2 mac cikartmisti. Sonra sakatlandi. Yazik oldu

sadece sakatlık yüzünden olduğunu sanmıyorum geçen senede furkan ve ömer şişmanoğlunun serbest bıraktılar sözleşmelerini yenilemek istediler oyuncular kabul etmemişti erendede böyle bir durum olabilir

Eren Güngör'ü alalim sol bekte oynayabiliyor, büyük potansiyeldi. Bu vesile ile Dany malini gönderip Eren'le idare ederiz

Cok kötü bir oyuncu degil bence 1 sene idare eder begenilmezse gönderilir

1-1,5 hafta içerisinde belli olacak diye biliyorum Cahit. UEFA'a kadro listelerini ne zmn vereceğimizi bilmiyorum fakat bu tarihten sonra mahkemeden olumlu bir karar çıksa bile transfer yapılmaz devre arası beklenir.

transferi geçtim enazından amrabat dany riera filan oynar.

Eren Güngör'ü alalim sol bekte oynayabiliyor, büyük potansiyeldi. Bu vesile ile Dany malini gönderip Eren'le idare ederiz

Cok kötü bir oyuncu degil bence 1 sene idare eder begenilmezse gönderilir

Dany Fatih hocanın istediği bir oyuncu. En fazla kiralanır Murat. o da zor ihtimal.

Bi falsosu olmasaydi Kayserispor gibi hedefsiz bir kulüp feshetmezdi sözlesmesini bence.

Eren gitmek istese de bedavaya yollamazdi. Benim de cok begendigim bir yetenekti zamaninda.

Ama 2-3 senedir piyasada yok cocuk. Müzmin sakat

Bizim eski Emre Güngör le akrabalığı var mı? O da çok sakatlanıyordu belki aynı genlere sahiplerdir :rolleyes:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

rj6ut.png

Dany Fatih hocanın istediği bir oyuncu. En fazla kiralanır Murat. o da zor ihtimal.

Dany'nin nesi iyise, tipik Fatih hoca torpil transferi. Dany ve Hamit gecen sezon neredeyse her macta oynadi. Su ikisi tamamen kesik yedigi anda Galatasaray +10 puan alir.

Mersin, Elazig maclarinda bile siritan Dany'nin yetersizliginden dolayi stoper aldik hala Dany Dany Dany diyor hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt