Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E.Derdiyoku hoffenheim kesin elden cikarmak derdinde ..

Buraki verelim napoliye ,alalim inleri ve üstüne parayi ..

Aldigimiz paranin üzerinide Tamamlayip ardayi kapalim..

Riera yerine iyi bir solbeki de aldikmi tamamdir...

Elmander yerine bruma...

Bruma için 8,5 milyon euro vereceğimizi sanmam.

zaten sorun bizim yönetimin hiç bir oyuncu için 8 den yukarı çıkamamasıdır..

böyle yapa yapar 3-4 milyon euroluk kontenjanda duran öylece adamları alırız.

sınırlamanın olduğu yerde en az 7-8 yabancın girdiğinde fayda sağlamalı..

bizim 6 yabancı dışında ligte bile iş yapamayacak idare edecek yabancılarlar doluyuz..

Abi sezon açıldı senin iddia analizlerin başladı yine. Antalya Erciyes maçı için HX yazmışsın. Gerçekten inanıyor musun buna.

evet , 2-1 biteceğini düşünüyorum ki ilk hafta Antalya'nın daha zamana ihtiyacı var puanda kaybedebilirler bence,

kadro kalitesi olarak Elazığ kötü olsada sanki şuanda lige daha hazır gibiler.

2 ay önce melo ve umutu alıp transferi kapatırız dedik gerçek oldu... berbat bir transfer dönemi geride kalmak üzere...arda ve brumayla bir iki hafta daha oyalarız...

bruma yı almamak-alamamak sorun değil, çıkıp yönetici biri biz hiç ilgilenmedik derse ayar olurummmm...

Elmander ve Semih'ten haber bekleniyor

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek Torku Konyaspor, forvet hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sana güvenerek oynayacam abi. :D

bana güvenerek oynama , ben kendimce analiz edip yorumlayıp paylaşıyorum , sana göre ters yorumsa kendi düşüncene göre oyna , sonuçta benimde her dediğim maç tutmuyor , belki sen doğru bakış açısından yaklaşırsın maça benim gözden kaçırdığım detay farkedersin , benim paylaştıklarım sadece fikir versin diye.

Hoca oyuncu seçimlerinde hata yapıyor. Sonra yaptığı hataların üzerine giderek daha fazla hata yapıyor. Ne Dany ne Gökhan zan Galatasarayın stoperleri değiller. Hamit iyi bir alternatif olabilir. Çoğu kişinin niye alındığına anlam veremediği Erman bile Hamitten daha fazla katkı verir bu takıma.

türk, bonservisi yok, ligin asist kralı. 12 yerli bulundurman gereken kadro için yapabileceğin en iyi transfer. ben daha neden alındı diyen fazla kişi görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt