Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye çok büyük ihtimal yabancı sınırı kalkar hatta tüpçü gönderilir. O yüzden Köybaşını boşverin, zaten Bjk bize vermez onu.

Bu sene ELmander ve Riera gönderilip, Bruma ve sol bek alınırsa süper olur.

proxy.jpg

Trabzon'un yerinde olsan Elmander'i alırdım. Bence orda başarılı olma ihtimali yüksek.

sen nediyorsun renktas adam iki kere capraz baglari yirtmis,iki kere büyük sakatlik geciren adama bjk aldigi fiyatin aynisini vermek sacmaliktir.

g40dv.gif

Abi tam aynısını ben yazacaktım, ağzına salık. 3 Milyon versek havada takla atarak kabul ederler. Hilbert gibi bir adamla para yüzünden uzatmadılar gittiler yerine serdar kurtuluşu aldılar.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

birdaha bu takimi ne zaman kuracan ?

hadi su bruma transferini de yapinda su kanat zafimizi kapatalim.

sen nediyorsun renktas adam iki kere capraz baglari yirtmis,iki kere büyük sakatlik geciren adama bjk aldigi fiyatin aynisini vermek sacmaliktir.

g40dv.gif

Abi tam aynısını ben yazacaktım, ağzına salık. 3 Milyon versek havada takla atarak kabul ederler. Hilbert gibi bir adamla para yüzünden uzatmadılar gittiler yerine serdar kurtuluşu aldılar.

yok be kardesim üc bile fazla,kolay degil cok agir sakatliktir capraz baglarin kopmasi ,kolay kolay toparlayamaz:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt