Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya birakin su ftw yi. Gokhan gonulu aliyomussuz guya. Fenerden hic bir oyuncu bize direk gelemez, ayni sekilden bizden oraya.

g.gönül niye alalım la_???

sağbekten geçilmiyorr zatenn..

r10 alalım kanat olarak , bjk alamıyor bariii kiralarızz bir kaç maçta stadları dolsun siye...

BİR r10 gelmedi, bir de oscar cardozo :)

Transfer Nobetini yeni acanlara :

IBRAHIMOVIC

GOKHAN GONUL

CARLINHOS

BRUMA

ISMAIL KOYBASI

5 biryerde karmasik birseyler oluyor :confused:

images

********************* gazetesine itibarmı ediyorsunuz yahu :asd: hangi dedikleri tuttu :asd: son vurgunlar diyoruz 50 kere millet hala umut fakirin ekmeği modunda :asd:

o çakal aykutgillerdendir...sinsinin çakalın önde gidenidir...ne çabuk unuttunuz maçtan sonra yaptığı açıklamaları saha içi kameradan maçın perde arkası göüntülerini izlemiştim lig tvden bırakın allahaşkına ya bize gelmesinde nereye giderse gitsin

Ya saha içinde sinirlenmeyen küfür etmeyen futbolcu mu olur mücadelenin ruhunda var sanki bizim oyuncular kanatsız melek bakış açısından kaynaklanıyor bunlar yani anlık olaylar. Ben genel tutumunu kast ettim.

galatasarayda_ibrahimovic_bombasi_h6577.jpg

Arda'dan istedigi cevabi alamiyan SAri-Kirmizililar .. Dun gece Unal Aysalin teknesinde Fatih Terime supriz bir sekilde Ibrahimovicin adi iletildi ve Fatih Hoca seve seve Ibrahimovici kadroda gormek isterim dedi . Ve Unal Aysalin kurmaylari transfer icin dugmeye basti .

bu real ile chelsea yazık laaa :)

neymar alamadı, bale gelmedi :) brumaya sardı real..

chelsea rooney alamadı-rossi gelmedi brumaya sardılarr..

fatih terim ayar çekecek bu dallamalara kesin..

real-chelsea elinden nasıl topçu alınır görsünler. bruma işi yakında biter...

Ya saha içinde sinirlenmeyen küfür etmeyen futbolcu mu olur mücadelenin ruhunda var sanki bizim oyuncular kanatsız melek bakış açısından kaynaklanıyor bunlar yani anlık olaylar. Ben genel tutumunu kast ettim.

şenol hocanın emeğini çalan o takım taklavattan birtanesi bile giymesin bu şanlı formayı

İbrahimoviç de gelirse duran toplarda kavga çıkar:D:D:D

Bruma ve sol bek alınsın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt