Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih şentürk ne yapacakmışız laa :) zaten mevcut sistemde trübünde çekirdekçiler var, birde yedek kulubusunemi :)

Kayserispor ile yollarını ayıran Eren Güngör, Kardemir Karabükspor ile anlaştı.

Eren Güngör yattı , Dany ile devam. :redface:

yaw he ********************* he ...

g42tu.jpg

Forum'dan 2 saat ayrı kaldık,Eboue Sunderland'e gitmiş,alternatif olarak GG'yi almışız :asd: Balta yerine Köybaşı'yı getirmişiz :asd: Bruma ve Semih yoldaymış :asd: Bu ne la? :asd:

beyler son dakika:

çareBRUMA :)

MANU-PSG-CHELSEA-REAL-PSV-PORTO-BENFİCA İTTİFAK İÇİNE GİRDİ..

galatasaray imparatoru fatih, tek başına 7 düvele kafa tutuyor..

yeminle. herkes bruma zu ...? modunda.. yaklaşık 12-13 taraftar forumunda konuşuluyor şu anda..

buraya yazıyorum ;

bruma eğer gerçekten mantilite anlamında hazırlanırsan 2 sene sonra neymar-c7-messi gibi tüm büyük kluplerin ilgisinde oalcak

beyler son dakika:

yeminle. herkes bruma zu ...? modunda.. yaklaşık 12-13 taraftar forumunda konuşuluyor şu anda..

buraya yazıyorum ;

bruma eğer gerçekten mantilite anlamında hazırlanırsan 2 sene sonra neymar-c7-messi gibi tüm büyük kluplerin ilgisinde oalcak

g1y59.gif

Semih Şentürk: Semih de gençliğinde G.Saray'ı tutuyordu. Ailesinde Galatasaraylılar bir hayli fazlaydı.

Selçuk Şahin: F.Bahçe taraftarıyla yıldızı barışmayan Selçuk'un G.Saraylı olduğu ile ilgili dedikodular birçok kez yer almıştı. Yaptığımız araştırmalara göre bu bilgi kesinlikle doğru.

Uğur Boral: Terim'le yaşanan 4 yıllık müthiş döneminden etkilenerek G.Saray'a sempati duymaya başladı. Uğur'un ailesindeki Galatasaraylılar'ın çokluğu da dikkat çekiyor.

:trollfacce.gif: inahar sebebi beyaa boyle birsey gercekse

beyler son dakika:

buraya yazıyorum ;

twitterda bişey yapılıyordu ben pek anlamam onu yapsa bizimkiler :D

hani dünyada 1.sıraya çıkıyorsun

beyler son dakika:

buraya yazıyorum ;

çok iyi mükemmel ötesi olsa bizden önce birileri kapardı hemde hazır problemliyken kötü oyuncuda değil orası ayrı

son saniye: portokizdeki twitter bilgileri, 7 gün içinde brumanın mahkeme kararı çıkacak...

Toda a gente da Sporting Sad ja sabe da decisao da CAP sobre o Bruma ha, pelo menos, 7 dias

çok iyi mükemmel ötesi olsa bizden önce birileri kapardı hemde hazır problemliyken kötü oyuncuda değil orası ayrı

biraz önce yazdım arkadaş.. çok iyi olması ile alakası yok, populer değil...

real-chelsea-barca-------- neymar için kapıştı.

bale için aynı şekilde...

rooney için chelsea kapışıyor...

ee hangi takım alacak zaten onu söyle bari. tüm takımların kanat olarak şu anda en iyi leri adamlarda. bir tek bale kaldı..

brumanın konusu mahkemelik olduğu için kimse adım atmadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt