Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir tabi, ama bu kadar uzun sureli haber yapılması bence kasıtlı yapilan birsey. Terim ile sorun yasayacagini da hic sanmiyorum.

♧tapatalk♧

Galatasaray'da son antrenmanda sakatlanan Burak Yılmaz, İngiltere'de gerçekleştirilecek olan Emirates Cup kadrosundan çıkarıldı. - En Son Galatasaray Haberleri - HTSpor.com

Emirates Cup a gitmedi istanbulda kaldi sakatligindan dolayi diyoz daha halen arsenal macinda oynamadi uzuldu diyenlere guluyorum

Ne yazık ki fenerli medyaya gerek yok bizim taraftarımız sağolsun hemen asmasını biliyor.

Hangi futbolcu fenere karşı yedek kalmak ister üstelik gol kralı ise, tabii ki morali bozuk olacak, bunlarda insan robot değiller sonuçta..Gerektiğinde duygusal tepki vermesi normal..

Aynı şeyi Drogba veya Sneijder yapmış olsa görmezden gelinir,ama Burak Türk işte..

Ben kimseyi asmiyorum, Burak´i da cok tutarim. Satilmasini da istemem, eger hedefimiz CL kupasiysa.

Ama bizimkiler de Galatasaray´in büyük takim oldugunu bilecek. Burak da oturur, Drogba da oturur.

1 kaliteli forvetle basari gelmez, öyle bir takim da yoktur Avrupa´da.

Üzülebilirsin, ama medyaya malzeme veremezsin. Gidersin hocanla dertlesirsin. Kameralara trip yapmazsin.

Sonucta Galatasaray zarar görüyor simdi. Haberlere inanmiyoruz da, sinir bozuyorlar iste.

Ben kimseyi asmiyorum, Burak´i da cok tutarim. Satilmasini da istemem, eger hedefimiz CL kupasiysa.

Ama bizimkiler de Galatasaray´in büyük takim oldugunu bilecek. Burak da oturur, Drogba da oturur.

1 kaliteli forvetle basari gelmez, öyle bir takim da yoktur Avrupa´da.

Üzülebilirsin, ama medyaya malzeme veremezsin. Gidersin hocanla dertlesirsin. Kameralara trip yapmazsin.

Sonucta Galatasaray zarar görüyor simdi. Haberlere inanmiyoruz da, sinir bozuyorlar iste.

var dortmund:)

Sen paylaştığım haberi okuduğundan emin misin Arsenal Burak'ı izleyemedi - Fanatik.com.tr

Süper Kupa Finali diyo burda

yakında Selçuk hakkında da çıkar haberler. Normal. Önceki senenin %75'i oynamayan Melo maaşına zam alıp katladı maaşını, keza Engin de %100 oynamadığı sezondan sonra %100 zam aldı maaşına. Ama Burak ve Selçuk 2 milyon küsür maaş alıyor. Surat asmaları normal.

Ikisi de 2.5 Milyon Euro maas aliyor. Imza parasi da aldilar.

Engin´e zam yapildi da, adam zaten 400.000 Euro´ya oynuyordu.

Yilda 2.5 Milyon Euro maas alan adamlarin küsmelerine asla hak veremem.

Kendilerini Drogba ve Sneijder ile karsilastirmalarini da kabul edemem. Ikisi de cok iyi para aliyor Galatasaray´dan.

Birisine zam yapilacaksa, o da Semih´tir.

Bu takımda Drogba, Sneijder, Melo,Hamit'i ve biraz Selçuk'u yedek bırakamaz Fatih hoca. İstedikleri kadar kötü oynasınlar. Özellikle de Hamit.

Emirates Cup da oynamadigi icinde uzgün olabilir, sakatlanip turnuvayi kacirdigi icin.. ama o macta onu düşünerek asik suratli olacagini sanmam. Süper kupa macinda oynayamama uzuntusu vardı ama donusde ucakta gayet nesesi iyiydi. Yani olan olay kisa sureli birseydi ve simdi kulup icinde konusulmuyordur bile ama ne hikmetse sozlu ve yazili basin hala konusuyor. Amac farklı onların. ..

♧tapatalk♧

Ikisi de 2.5 Milyon Euro maas aliyor. Imza parasi da aldilar.

Engin´e zam yapildi da, adam zaten 400.000 Euro´ya oynuyordu.

Yilda 2.5 Milyon Euro maas alan adamlarin küsmelerine asla hak veremem.

Kendilerini Drogba ve Sneijder ile karsilastirmalarini da kabul edemem. Ikisi de cok iyi para aliyor Galatasaray´dan.

Birisine zam yapilacaksa, o da Semih´tir.

Drogba - Sneijder ile karşılaştırdıklarını sanmıyorum.

Melo iyi oynasa da oynamasa da 4 milyon alıyor maç başılar dahil.

Hamit 3,5 milyondan fazla alıyor.

Burak ve Selçuk hep oynasalar ,iyi oynasalar dahi onlara yetişemiyorlar.

Sıkıntı burada bence.

Sıkıntı burada bence.

Bu kadar paragöz olacaklarina ihtimal vermiyorum. Burak´i bilmem de, Selcuk asla degildir.

Mac basi, bonus monus derken zaten 3.5 Milyon aliyorlar senede. Az birsey degil yani. Abartmasinlar.

Semih de Aslanlar gibi carpisiyor, 1 Milyon´a ya oynuyor yada oynamiyor. Önce ona zam yapsinlar.

Sıkıntı burada bence.

Burak daha geçen yıl geldi ve ne yapacagı belli olmayan Buraka 3 mılyon mu verceklerdı.Bu sene devre arasına kadar aynı performansı gösterirse zam meselesini halleder.Selcuk da keza öyle devre arasına kadar kapar zammı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt