Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan İpek sakatlanmış 6 ay yok diyorlar.Kazım konusunda da bugün bir gelişme olabilirmiş.

hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar. bruma sesleri artmış. nedir gelişmeler

O değilde forum yenilendikten sonra eskiye nazaran daha çok katılım var. :) Eski sürümde in,cin top oynuyordu.Yeni versiyon bende dahil kimi kesimce beğenilmemesine rağmen üye çekiyor. :)

Elmander -Norwich City diyorlar , acep bonservis verecekler mi yoksa , biz fesh edeceğiz beleş mi gidecek ?

Kazim´a cok kizginim. Cok hirsliyim diye aylarca haber yolladi, 10 kilo fazlalikla geldi kampa.

Oynayabilecegi, formayi kapabilecegi en uygun zamanda böyleyse yazik gercekten.

26 yasinda, Türk, güclü. Gönderilmesini gercekten istemezdim

Zemin cok iyi durumda. Tabi mac yaparken dagilir mi yine görecegiz. Ama güzel gözüküyor

Yalnız Bruma gelirse tribüne koyamazsın. Çocuk anlamaz 6+0+4'ten. Hemen beni istemiyor hoca düşünebilir daha 18-19 yaşında sonuçta.

Ali Adnan da benzer açıklama yapmış Kasımpaşa veya Gs'ye gitsem tribünde kalma htimal vardı o yüzden Rize'yi seçtim demiş....Yabancılara izah etmez çok zor şu yabancı kuralını..

Bence hoca seneye geçmeyi planladığı tek forvetli sistem için Brumayı bu kadar istiyor... Kanatlarda Arda-Bruma akar benden söylemesi

az önce fenerli bir arkadaşla konuştum , adam kendi takımından çok bizim takımla ilgileniyor , net bilgiler almış sözde bizim transferler için ,

bana pek inandırıcı gelmedi ama doğru olmasını da çok isterim ,

söyledikleri :

Elmander - Norwich City (bedelsiz)

Amrabat - Hull (6m pound)

Kazım - Bursa (550bin euro)

Kolarov - Galatasaray (1,4m pound kiralama bedeli , 7m pound satın alma opsiyonu)

Eren Güngör - Galatasaray (free)

Bruma - Galatasaray (8,5m euro)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt