Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada 7 numara boşta değilmi aydın dan alındı??

B7 Geliyor..

1 muslera

3 melo

10 snejder

11 drogba

7 bruma

ohh ne güzelll :)

Aydin Yilmaz´a kapilar kapali olmali. Karisinin gazina gelip Galatasaray´a rest cekmek de ne oluyormus?

Zaten bazi erkeklerin basina ne geliyorsa, hirsli eslerinin yüzünden geliyor. Haketti, sürünsün. Bizi ilgilendirmez.

resize.php

Burak milli maçta golden sonra yukarıda Allah var işaretiyle Fatih Terim'e mesaj yollamış. !

Amkspor iyice işin b*kunu çıkardı.:mad-49:

ben dediydim.:asd:

Bruma'nın gelmesini çok istiyorum. Gerekirse Drogba lig maçlarının bir çoğunda yerini Burak'a bırakır...CL ve bazı lig maçlarında Drogba oynar... Hatta defansta Gökhan Semih ikilisi oynar yine de Bruma oynar.

Muthis olur, ben Drogba'nin effektif kullanilmasi taraftariyim, yas olmus 35.

Bu sekilde Burak içinde yer açmis oluruz ve tek forvetli sisteme devam ederiz.

Nando

Eboue-Semih-Gokhan-Hakan

-------Melo-Selcuk---------

Bruma-----Sneijder---Amrabat

----------Burak-------------

Aydin Yilmaz´a kapilar kapali olmali. Karisinin gazina gelip Galatasaray´a rest cekmek de ne oluyormus?

Zaten bazi erkeklerin basina ne geliyorsa, hirsli eslerinin yüzünden geliyor. Haketti, sürünsün. Bizi ilgilendirmez.

Aykut döndü ama der, bahanesi ve örneği hazır. Gerçi hiç sanmıyorum artık dönemez.

Lütfen uzak dursun. Her sene 1-2 tane çöp yollasak iyidir.

elmander gider ve yasli/kiralik bir sol bek gelir

riise balzaretti pasqual adaylar

Aykut döndü ama der, bahanesi ve örneği hazır. Gerçi hiç sanmıyorum artık dönemez.

Lütfen uzak dursun. Her sene 1-2 tane çöp yollasak iyidir.

Senelerdir gram futbol oynamadan yüzbinlerce Euro´yu cebine atti, altinda en lüks arabalar, gelmis 700.000 Euro´yu begenmiyor artist. Lan yat kalk da Galatasaray´in teklifine dua et. Onu da evladimizsin diye yaptik zaten. Esinin hirsina kapilirsan böyle ortada kalirsin iste. Iyi oldu, hic acimiyorum. Sabri´yle karsilastiriyor kendini bide

Amrabati 6 milyon pounda satarsak muthis is çikarmis oluruz.

Arda'yi alsak + Bruma

Muslera

Eboue-Chedjou-Semih-Balta

--------Melo-Selcuk-------

Bruma----Sneijder----Arda

---------Burak-----------

Lig için..

of of of

Şu transfer dönemi kapansa bari birini almayı geçtim artık basın zorla elimizdeki iyi oyuncuları yollama derdine girdi ne olur ne olmaz.

Safak Alfak demisti Twitter'den Bruma geliyor diye adam dün yazmisti demekki birseyler biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt