Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WESLEY SNEIJDER !

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YHWEuqeULqs[/media]

sınır kalkar bruma solda amrabat sağda oynar arda gelmezse tabi. engin emre hamit ile olmaz. 2 kanatta da hızlı oyuncu olması büyük yarar sağlar. selçukda biraz hızlı oynamaya başlarsa iş yapacak bir kadro olur.

bruma bruma diyosunuzda önce portekiz mahkemesinin kararını beklemek lazım

o karara göre hareket edilir buruma konusunda

Ya Ambarat'ı o fiyata hemen satalım diyeceğimde ben dünya üzerine o kadar enayi bir kulübün olduğuna inanacak kadar iyimser olamıyorum açıkcası bu adamın Galatasaray'da 3 maçını izleyen biri 1 milyon ya verir ya vermez o yüzden o iş yaş.

s.a iyi nöbetler arkadaşlar gelişmeler nelerdir var mı arda bruma transferinde bi gelişme?

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs9 dk

Yolun Açık Olsun Elmander.Her Şey İçin Teşekkürler pic.twitter.com/QKq5ilN03L

Transferleri Önceden Bilen Biri.İstihbaratıyla Medyaya Yol Gösterici. Hocam bu bile belli etmiyor mu adamın rengini jb geçtiğini ısrarla paylaşıyorsunuz her gün her gün.

Dipnot:

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs13 Ağustos

Aslan Kardeşim GS Formasının Hakkını Vereceğinden Eminim.Fatih Hoca İle Çalışma İmkanını İyi Değerlendir Başarılar :) @CglynOgulcan

Mesela bu transfer gerçekleşmedi ama medyada oldu gibi yansıdığı için hemen atlamış sazanımız, adam yalancının önde gideni.

Bruma sporting hiç izlemedim ama U20 sırf bu adam için tüm portekiz maçlarını izledim . Gelirse cok büyük bir iş yapmış oluruz.

bedava gelme olasılığı varsa klüp bonservis ödemek istemez dava sonucunu bekler bence.

Transferleri Önceden Bilen Biri.İstihbaratıyla Medyaya Yol Gösterici. Hocam bu bile belli etmiyor mu adamın rengini jb geçtiğini ısrarla paylaşıyorsunuz her gün her gün.

Dipnot:

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs13 Ağustos

Aslan Kardeşim GS Formasının Hakkını Vereceğinden Eminim.Fatih Hoca İle Çalışma İmkanını İyi Değerlendir Başarılar :) @CglynOgulcan

Mesela bu transfer gerçekleşmedi ama medyada oldu gibi yansıdığı için hemen atlamış sazanımız, adam yalancının önde gideni.

Olabilir , ben sadece bunu sizlere ulaştırıyorum , inanıp inanmamakta özgürsünüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt