- 2 Temmuz 2011
- 140.099
- 60.189
- 5.628
aga sen dinlesen de dinlemesen de bişey farketmiyor zaten her transfer dedikodusunda gelmez diyorsun![]()
hakan abinin öyle demesi iyi oluyo.çok inanmayalım diye öyle yazıyo.ama şimdilik umut var gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga sen dinlesen de dinlemesen de bişey farketmiyor zaten her transfer dedikodusunda gelmez diyorsun![]()
hakan abinin öyle demesi iyi oluyo.çok inanmayalım diye öyle yazıyo.ama şimdilik umut var gibi.
şurda kalmış 2-3 hafta usta.relax olun.yönetim uğraşır,durur.siz canınızı sıkmayınTerim'in Arda geri gelmek icin herseyi yapiyor demesinden sonra Arda icin soylenenleri okuyunca bizim taraftarlari anlayamıyorum.
Arda Galatasaray'in evladıdir ve parçalıyi er yada gec giyecek
Yalniz Terim'in konuşmasından sonra daha bi umutlandim
♧tapatalk♧
Forumda 300 kişi vardı Arda'dan nefret eden şu an hepsi bir bir Arda gelmeli yazıyor.
Sende dönersin Arda gelince.
Şu yabancılardan biri gitsede brumayı sat amrabatı al brumayı
arda nın egosu gs nin önüne geçince sorun yok , zor zamanda kaçarak giden adamı biz istemeyince auvv
oldu canım
şurda kalmış 2-3 hafta usta.relax olun.yönetim uğraşır,durur.siz canınızı sıkmayın
Sonu guzel olsunda ben 1 ay daha beklerim valla
Terim'in su aciklamarindan sonra yonetimin ciddi ciddi ugrastigini simdu daha iyi anliyorum umarim en kisa surede netlesir.
♧tapatalk♧
--------------Muslera----------------
Eboue----Semih----Chedjou-----Balta
------------Melo--Selcuk------------
------------Sneijder-Arda-----------
------------Burak--Drogba-----------
şu 1 haftada çok şey olur.![]()
İğrenç olmuş.
Çoğu futbolcudan beklenen katkıyı alamazsın bu kadroda.